Gears of War

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
winter.ondra
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

fakt super

Příspěvek od winter.ondra »

Ahojte...tak jsem to taky dohral a musis rict, ze narozdil od Lost planet me to bavilo uplne luxusne.....grafika bomba v poho na MAX (libi se mi takove postapokalypticke scenerie :) )...hraje se to moc hezky a ani ovladani neni nijak zprasene....je to sice jen tupa strilecka s pouzivanim kryti, ale na me to ve spojeni s pohlcujici grafikou naprosto zafungovalo :)
gonsa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gonsa »

Zajimave ze se Vam to na X700 a podobnych grafikach na max.neseka a me se to na HD3850 na max seka dost hodne..Kde muze byt chyba ??
Ovladace 7.12.
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

gonsa píše:Zajimave ze se Vam to na X700 a podobnych grafikach na max.neseka a me se to na HD3850 na max seka dost hodne..Kde muze byt chyba ??
Ovladace 7.12.
Mokvos píše:Pokial Vam hra seka skuste v Dokumentoch/My Games/Gears Of War for Windows/WarGame/Config otvorit subory s nazvom DefaultEngineUserSettings
a
WarEngineUserSettings
a v obidvoch OnlyStreamInTextures=False prepiste to False na TRUE. Potom obe ulozte a pustite hru mala by fungovat ovela plynulejsie mne to pomohlo.
me to pomohlo
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
winter.ondra
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

sekani

Příspěvek od winter.ondra »

jj taky jsem mel problem s temi lagy a prepsani tech configu to vyresilo spolehlive :D
radikator
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od radikator »

Hra se seká. Ta úprava config souborů nepomohla. Taky máte vytížení procesoru při hraní 95-100%?
CPU:E8600 4.41Ghz (465 x 9.5) D-Tek FuZion V2 Deska: Asus Striker Extreme Paměť: 4x1GB DDR2 PC8500 A-DATA Extreme Edition Vitesta 1066+ VGA: 2 x BFG GTX280 OC2 SLI Aqua AquaGraFX - GTX 280 Zvuk:SOUND BLASTER X-Fi XtremeGamer HDD: 2x WESTERN DIGITAL Raptor 150GB RAID0 2 x SEAGATE Barracuda 320GB RAID1, Case: CoolerMaster Cosmos S Zdroj: CoolerMaster Real Power M1000W
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

Tak se mi ztratily savy :shock:
KunNy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KunNy »

oneill_sx1 píše:Tak se mi ztratily savy :shock:
Jsme na tom stejně ;)
Mě se v pátek taky nějákým nedopatřením ztratily savy, a od znova s emi to hrát nechce :(
HTPC:Core i5 3570K @ 4.5Ghz (1.30V) + ASUS V GENE + 8 GB OCZ Platinum 1866Mhz + MSI Geforce GTX 580 + Samsung F3 1TB + DVD-RW + Chieftec CFT-560A12C + 3R System HT-1100 + watercooling (Cawedog ZOUY + TOKRA + fullcover GPU, 360mm rad, Eheim HPPS + Innovatek AGB)
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Hru sem dohral je to super maso :) hra slape nadherne...asi nejlip optimalizovana hra kerou sem za posledni rok hrall..super...nejlepsi zabava je rozrezavat slizaky na pul :)
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

KunNy píše:
oneill_sx1 píše:Tak se mi ztratily savy :shock:
Jsme na tom stejně ;)
Mě se v pátek taky nějákým nedopatřením ztratily savy, a od znova s emi to hrát nechce :(
navic stazene taky nefunguji...
Heimdall
Nováček
Nováček

GoW

Příspěvek od Heimdall »

Mokvos - Vrelá vdaka za radu o prepisani povodnych ini suborov, pomohlo to, hra isla (isla uz nejde) nadherne. Bohuzial, "uzil" som si ju asi 60 minut, nema to vsak na svedomi hardware ani software, ale hrozostrana ubohost a bieda biedová tejto "pecky" ako ju mnohe herne servre oznacili, pecka je jedine grafika, bohuzial vsetko ostatne je v takom deficite, ze to ani uzasne graficke spracovanie tohto BRAKU nezachrani, Morhun v 3D akcnom prevedeni, ten vsak obsahoval aspon prvky humoru a skveleho napadu. Prst na spusti, krytie sa za vsetkym co teren poskytuje a bezhlava strelba na vsetko zive, na zaver uz len jedine slovo sklamanie, ktore v mojich ociach dokonale vajdruje vsetky pocity z Gears Of War - TOTAL UNINSTAL
Intel Core 2 Duo 6750 (2,66), ATi Radeon HD2900pro(1024), ABIT soc.775, ATX/P35/DDR2, Kingston 4x1024 HyperX 800, 2x250 SATAII Seagate, Seasonic 500W, Case - Chieftec BigTovwer, 26" LCD Samsung 2693HM.
Mokvos
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mokvos »

Kazdemu sa moze pacit nieco ine. Mne sa to paci, ma to perfektnu hratelnost, grafiku, optimalizaciu. Dobra hra na odreagovanie.
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

mno já moc střílečky nehraju, je to nuda, naposled jsem dohrál CoD 1, hrál jsem i dvojku a 4 (nic moc), ale GoW mě fakt chytlo, rozhodně to bude tim coop multiplayerem, to je to, co dělá tuhle hru bombou
nejvíc se mi líbila ta dynamičnost soubojů, přijdete na náměstí jednou stranou a postupně se "přeléváte" jinam, nestvůry vás obkličujou, všude kolem střelba, výbuchy- úžasná atmosféra která mě opravdu vtáhla
tohle mi ve zmiňovanym CoD chybělo
jinak i délka byla tak akorát, hráli jsme na těžší obtížnost tak občas strvalo než jsme nějaký pasáže udělali
rozhodně bych tuhle hru nezatracoval bez toho aniž byste hráli MP i kdyby to mělo bejt přes hamachi
morphix
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od morphix »

zdar lidi hral sem hru byl sem asi v polovine a zhniceho nic se mi vcera smazali vsechny savy nemuzu je na netu nikde najit funkcni nevite nekdo o nejakejch nechcoi to hrat od zacatku kdyz sem byl v pulce
win. Vista ultimate CPU:AMD Athlon 64 X2 6000+ Fan: AC Freezer 64 Pro MB: Asus M2N-SLI Deluxe - nForce 570 SLi GK: Power color HD3850 PCI-ex 256DDR3 256-bit 668/1656 ZVUK: SB creative audigy 5.1 RAM:4x Kingston DIMM 1024MB DDR II 800MHz Disk:2x segate baracuda ATA 160GB 7200 mechnika:LG GSA 4163B a LG GSA 4167B zdroj:Fortron FSP400-60THN-P 400W
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Čaute. Vím, že už tady byl návod pro rozchození Coopu přes hamachi a i přesto nám to nejde. Nevidíme se v server listu.
Já i kámoš jsme za routerem a přes hamachi se můžeme v pohodě Pingnout, ale to je tak všechno. Nevíte jak tento problém vyřešit?
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
bobbysd
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobbysd »

prosim o radu lidi chci i s kamosem zahrat coop kampan a nak nam to nejde. udelali sme to stema pripojenima podle navodu a nejde to i tak. nak se mi nezda ze tam neni zadny lobby? dam proste host coop obtiznost load a sem ve hre. to je naky divny ne? dik za radu
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

Jinak originál mají v alfě pouze za 580Kč :)
http://www.alfacomp.cz/php/index.php?ei ... chSubmit=1
Sedrick
Nováček
Nováček

sem v koncich

Příspěvek od Sedrick »

Lidi, potreboval bych poradit stou sitovou hrou pres hamachi. Mam GoW_Hamachi_Fix.rar, ale stejně mi to přád nechce najít žadnou sítovou hru.
Eandril tu psal: Windows XP:

a. Click the startmenu, click run and type in ncpa.cpl, click ok

b. In the new window, click advanced, then click advanced settings.

c. In the adapter/bindings tab under connections, use the up/down arrows to relocate the "hamachi" network connection to the top. This will make gow choose the hamachi network connection as default.

d. Now fire up Gears Of War and host/join a coop/versus game through the hamachi server without any problems. No more "no host found" or "connection to host lost" messages.

Akorát, že sem se zaseknul hned u b. :) Mohl by tu někdo srozumitelně a podrobně a hlavně česky napsat jak na to?? :wink:
Cpu:AMD5600+@3,2Ghz ; RAM:2xA-Data 1 GBDDR2 800MHz Cl4 ; Motherboard:Asus M2R32-MVP ; GPU 2xHD3870@850/2400 + Acceleso S1; HDD:Seagate 320GB SATAII ; Zdroj:Forton Blue StormII 500W ; Monitor:LG 20" LCD L207WT-PF
Feedback
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

GoW MP

Příspěvek od Feedback »

Máte někdo original a založenej placenej LIVE?Docela dost to pařim a až se mi vrátí DVD z reklamace tak mužem dát match...má přezdívka je FeedbackCZ jinak kdo nezkusil v této pecce MP přišel o hodně!!!Protože ten je teprve ta pravá pecka!
**CPU**C2D E6550@3365mhz**VGA**2xASUS GT8800GT@700-1900-1800**VGAsilent**2xAC Accelero S1**LCD**LG L246WH**MB**GA-N650SLI-DS4L**RAM**ddr2 Zeppeline 2GB**Supply**chieftec 500W**CASE**TT-TsunamiDream**System**XP**
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

Kapu píše:
Adisisis píše:no mě pomohlo když jsem si nainstaloval servise pack 2 a stahnul a nainstaloval toto

Kód: Vybrat vše

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=bb38e1ce-b9b1-4e2b-9c3f-3b521e74b647&displaylang=en
Jojo tohle pomáhá, ale už je to stará verze, nainstaluj si toto:

Kód: Vybrat vše

http://thesource.ofallevil.com/downloads/details.aspx?FamilyID=d6a69b9f-2aef-4125-b162-edf0ae922caf&displaylang=cs
Mám stejnej problém a nepomohlo mi to :(
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S25 Ultra 512GBNtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
Eandril
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eandril »

V zasade problem je ten, ze FW (at uz kerio nebo comodo) nejakym zahadnym zpusobem blokuje GoW po hama i kdyz to povolite. Taky mi chvili trvalo nez sme na to s kamosem prisli. Zaklad je mit uplne stejnou verzi hamachi a opravdu vypnutej FW po dobu hrani a i tak se obcas stavalo ze mi to pri prvnich dvou pokusech o pripojeni hodilo connection lost a pak se to chytlo. Chce to zkouset, tahle hra za to stoji:-)
I have come, to bring him back with me. The whole world mourns his death. Please set Balder free, give him back his breath! \m/
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“