Kvalitne reproduktory k PC,alebo aktivne monitory do 7500Skk

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Streethawk píše:OK, no a pocul si ich (BX5a)? Popripade co povies na tie M-Audio DX4 alebo StudioPro3?
I v tehle nejnizsi cenovce bych vybiral jen v M-Audio BX rade.. ty mensi modely proste nezahrajou.. DX4 jeste vcelku jo.. je to vylozene to nejkryzovejsi reseni, ktere ale postaci..
Co se tyce konkurence.. z levnych od ESI jedine NEAR06, nicmene za tu cenu uz tady mame Tapco, ktere za ty penize zmuze lecos.. to uz ale stranou, protoze jsme na 10k.. I tak lze ale rici - vyhnout se Edirolu, Samsonu apod..

Jak jsem potom psal uz predtim.. jako alternativa by se mohl jevit nejmensi Fostex, ktereho jsem ale neslysel..
K ostatnim jen to, ze to hraje vsechno zhruba stejne.. v te rovine, ze kazdy kus ma sve pro a proti.. vyber opravdu doporucim ciste na principu poslechu.. je to jen o tom, jak komu co sedne..
UFo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od UFo »

Tak Maxtore tys to teda pekne uzavrel, rict to drive tak to tu Streethawk nemusel az tak dlouho resit.

Kazdopadne gratulace stastnemu majiteli BX5tek k dobremu vyberu. :P
Maxtor píše: I v tehle nejnizsi cenovce bych vybiral jen v M-Audio BX rade.. ty mensi modely proste nezahrajou.. DX4 jeste vcelku jo.. je to vylozene to nejkryzovejsi reseni, ktere ale postaci..
No teda!!! Tos myslel tedy jak? Nechtel si me nasrat vid?
Koukam ze i kdyz moje ouska jsou proti tvym de facto nahluchla tak ten dojem ktery mam z tech DX4rek je celkem spravny, nastesti jsem prave ten clovicek kteremu zatim "postaci"
Durex Applebred 1400 | Asrock K7NF2-RAID | 2x 512MB DDR 400 PQI | Inno3D gf4mx440 | WD 3200YS + 60GB Baracuda V | DVD-RW NEC 3551A | Seasonic S12-430W | M-Audio DX4 + Koss Porta Pro | Hyundai Q790 Silver | Logitech Office Internet Keyboard + MS Wireless Intelli Mouse Explorer 2.0A
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

No ne.. zadny stres.. jak jsem psal.. kdyz uz se bavit o monitorech, DX4 jeste schvaluju.. hrajou pekne.. spise jsem to myslel tak, ze v dane cene je to prakticky jedina moznost..
K dispozici jsou zde jen zminovane Samsony, ESI apod. coz je jen skoda penez..
Shack
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shack »

Streethawk píše:JA som dal za ne 7450Skk, takze myslim, ze to bola perfektna kupa, zdaar :)
No divaj sa na indiana. Rok ho prehovaram na XBOX a on kupuje repraky k PC .Na XBOXe by hrali lepsie :-D Taky Guitar Hero to by bolo ine zuzo.

Sorry za OT
XBOX360
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“