Acer recovery
Moderátor: Don
- kasaleo
- Nováček

-
Acer recovery
Potřeboval bych poradit postup.Jak mám vypálit recovery partition od aceru.Nikdy jsem to nedělal:(
//edit Wilik - presun z MS OS
//edit Wilik - presun z MS OS
- HacIPex
- Začátečník

-
- kasaleo
- Nováček

-
- martin654
- Začátečník

- dankolesny
- Nováček

-
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Holda
- Středně pokročilý

taky mam problem a mam chut ten ntb hodit ze skaly. Mamy Acer TM4601WLMi si uz rika o reinstall, ale je v nem uz meneny hdd v servise.
Mam 2 CD RecoveryCD, ale z Win neni nic spustitelne, bootovaci taky nejsou (nebo se tak alespon tvari)
Zkousel jsem nahrat Acer erecovery, ale to nejde, pry mam vypnute D2D, avsak zapnute je...tak nevim kudy kam, poradi nekdo? Dik
Mam 2 CD RecoveryCD, ale z Win neni nic spustitelne, bootovaci taky nejsou (nebo se tak alespon tvari)
Zkousel jsem nahrat Acer erecovery, ale to nejde, pry mam vypnute D2D, avsak zapnute je...tak nevim kudy kam, poradi nekdo? Dik
.
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Mám taky Acer NB a ty recovery CD bootovací jsouHolda píše:taky mam problem a mam chut ten ntb hodit ze skaly. Mamy Acer TM4601WLMi si uz rika o reinstall, ale je v nem uz meneny hdd v servise.
Zkus to nastavit v BIOSu, v helpu, to máš popsany jak postupovat.
- Holda
- Středně pokročilý

- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Na jednom stroji (obyc desktop Fujitsu Siemens) mi taky nebootoval linux (XP ano), vyresil to tento boot: http://sourceforge.net/projects/btmgr/ (snad to je tentyz, dyztak muzu udelat image my diskety), ale jedinym pozadavkem je disketa a mechanika na ni..
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
- Holda
- Středně pokročilý

- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Satiriasis
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Acer recovery
Zdravím, pořídil jsem si Acer Aspire 3810TZG Timeline a potřebuju udělat tovarní dvd z acer erecovery. Problém ale je, že nemám mechaniku a ten erecovery ji vyžaduje. Zkoušel jsem nasdílet mechaniku přes síť a ani to nepomohlo. Pořád to hlásí, že nerozpoznal žádnou mechaniku a nemůžu pokračovat. Tak se chci ještě zeptat, zda třeba neexistuje nějakej plugin např do daemon tools, kterej by uměl vypalovat disk jako iso ve virtuální mechanice??
//EDIT: tak už jsem to vyřešil programem Virtual CD
//EDIT: tak už jsem to vyřešil programem Virtual CD