POMOC PRI KUPE MYSKY A SLUCHADIEL
- yNo
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
POMOC PRI KUPE MYSKY A SLUCHADIEL
Zdravim,chcel by som sa opytat na radu ...potrbeujem kupit NAJ. MYS a NAJ:SLUCHADLA na CSS - Counter strike SORCE
Mna napadaju sluchadla: Razer Barracuda alebo SteelSOund 5hv2 USB alebo ine?
mysky Razer DeathAdder.logitech G5 alebo inu?:)
Mna napadaju sluchadla: Razer Barracuda alebo SteelSOund 5hv2 USB alebo ine?
mysky Razer DeathAdder.logitech G5 alebo inu?:)
- busy
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- yNo
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- yNo
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- busy
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no to je jedno na co su tie sluchatka urcene. ak raz nedokazu podat basy a stredy tak je jedno na co ich pouzijes. mam KOSS R/80 a parada. urcite podavaju lepsi zvuk ako tie razer a to vo vsetkom. od hier cez muziku ci video
mam pocit ze ta postihol brandizmus. nie vsetko co ma napis razer a steelseries znamena ze je dobre. skor naopak. dobre je to na co sa hlavne orientuju, ostatne vyrobky od nich mi skor pridu ako predrazene reklamne predmety
mam pocit ze ta postihol brandizmus. nie vsetko co ma napis razer a steelseries znamena ze je dobre. skor naopak. dobre je to na co sa hlavne orientuju, ostatne vyrobky od nich mi skor pridu ako predrazene reklamne predmety
.........:::::::::: shit happens ::::::::::...........
- yNo
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- yNo
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- barco
- Středně pokročilý

Keď sa zaujímaš seriózne o progaming, tak by si mal aj vedieť že väčšina hráčov nepoužíva drahé svietiace myšky (Razer atď.), ale kvalitné Microsoft IE myši, konkrétne IE 1.1 a IE 3.0.
Ja som prednedávnom prechádzal z Razer Copperhead ku MS IE 3.0 a neviem si vynachváliť
Nepoznáš rozdiel medzi 400dpi pri MS a 2000dpi pri Razerke ... Ale ako sa vraví, koľko ľudí, toľko chutí. Ja osobne by som si už nikdy nekúpil myšku za viac ako 1500Sk, imho sú to vyhodené peniaze, radšej investuj do kvalitnej podložky ...
Ja som prednedávnom prechádzal z Razer Copperhead ku MS IE 3.0 a neviem si vynachváliť
.
- yNo
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- KnOx
- Začátečník

-
sam pouzivam Microsoft Wheel Mouse Optical 1.1a a nemuzu si ji vynychvalit
sice ergonomie neni az tak moc dobra nee jako u lepe tvarovanych logitechu atd. ale jinak je naprosto perfektni
taky obcas hravam cs: source tak vim o cem mluvim
asi na te Microsoft IE teda neco bude
bte: jinak kamos ted koupil SteelSeries Ikari Optical a nemuze si ji vynachvalit za ty penize skvela mys
ergonomie perfektni a hlavne je to optika, lasere fakt nemusim
reknete mi k cemu jsou velky dpi? kdyz vetsinu her atd se da v pohode zvladnout na 400-800dpi
sice ergonomie neni az tak moc dobra nee jako u lepe tvarovanych logitechu atd. ale jinak je naprosto perfektni
taky obcas hravam cs: source tak vim o cem mluvim
asi na te Microsoft IE teda neco bude
bte: jinak kamos ted koupil SteelSeries Ikari Optical a nemuze si ji vynachvalit za ty penize skvela mys
ergonomie perfektni a hlavne je to optika, lasere fakt nemusim
reknete mi k cemu jsou velky dpi? kdyz vetsinu her atd se da v pohode zvladnout na 400-800dpi
- Charon_Sniper
- Nováček

-
Hojec já používám tuhle myš http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... Z01Q0A39Q0 a sluchátka používám tyhle http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... A01N0UU8TU
a s oběma dvěma jsem nad míru spokojeny.
a s oběma dvěma jsem nad míru spokojeny.
- phz^
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
ja mx 518 http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31149 podložku http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=51835 SteelPad SP nemuzu si ji vynachvalit je naprosto vyborna a sluchadla http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=49346 SteelSound Siberia Fullsize Headset a sou naprosto perfektni jeste navic tyhle sou vylepseny o to ze nemaji ten klipovy mikrofon ale maji ho integrovanej ve sluchatkach sice asi prakticnost na ukor kvality ale myslim ze na TS nebo Ventrilu to asi takovej problem nebude

- 00Inferno00
- Začátečník

- yNo
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- phz^
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
- yNo
- Začátečník