Testovani monitoru v Alfacomp
Moderátor: maXXmilian
- spike18
- Černá karta

-
Testovani monitoru v Alfacomp
Budu si kupovat novy monitor, mam vice kandidatu a rad bych je videl na zivo. Zajimalo by mne, jake mate zkusenosti s testovanim v alfe? Vybiram mezi 3mi lcdcky, chci je vedle sebe, pokud mozno na nich vyzkouset hry, fotky. Nebude, jim to vadit? 
- WoiTa
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- durod
- Středně pokročilý

potvrzuji v alfacomp problem- nebot tam maji stale natresk, v sofcome(computershop) velice ochotni, a lepsi cenyWoiTa píše:Pred dvemi roky moc prijemni nebyli. Pry: nejdriv zaplatte a pak si to muzete vyzkouset. Co to ma za logiku?
Nakonec jsem vyzkousel a koupil v computershop.cz
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
- spike18
- Černá karta

-
Díky za tipdurod píše:potvrzuji v alfacomp problem- nebot tam maji stale natresk, v sofcome(computershop) velice ochotni, a lepsi cenyWoiTa píše:Pred dvemi roky moc prijemni nebyli. Pry: nejdriv zaplatte a pak si to muzete vyzkouset. Co to ma za logiku?
Nakonec jsem vyzkousel a koupil v computershop.cz
- froxic
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Testovani monitoru v Alfacomp
nextcomp.cz - nevim jestli jsi z ovy ale je to na stodolni - super pristup, lidi zadni, a muzes si ten monitor osahat jak dlouho chces a potom teprve zaplatis a odvezesspike18 píše:Budu si kupovat novy monitor, mam vice kandidatu a rad bych je videl na zivo. Zajimalo by mne, jake mate zkusenosti s testovanim v alfe? Vybiram mezi 3mi lcdcky, chci je vedle sebe, pokud mozno na nich vyzkouset hry, fotky. Nebude, jim to vadit?
FACEBOOK fanpage | HWBOT profil | YouTube kanál | Napsané recenze a novinky na PCT | Official Czech and Slovak Republic overclocking FB Trust Me, I'm an "overclocker" =)
- spike18
- Černá karta

-
Re: Testovani monitoru v Alfacomp
Jj vím, kde to jefrom_CZ píše:nextcomp.cz - nevim jestli jsi z ovy ale je to na stodolni - super pristup, lidi zadni, a muzes si ten monitor osahat jak dlouho chces a potom teprve zaplatis a odvezesspike18 píše:Budu si kupovat novy monitor, mam vice kandidatu a rad bych je videl na zivo. Zajimalo by mne, jake mate zkusenosti s testovanim v alfe? Vybiram mezi 3mi lcdcky, chci je vedle sebe, pokud mozno na nich vyzkouset hry, fotky. Nebude, jim to vadit?
- NobodyLovesMe
- Začátečník

- spike18
- Černá karta

-
- DAveDOG
- Mírně pokročilý

- WoiTa
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- froxic
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
v nextu ti ty vadne pixely primo projedou pred tebou jejich testemspike18 píše:Jen tak btw jak mám poznat vadné pixely?
FACEBOOK fanpage | HWBOT profil | YouTube kanál | Napsané recenze a novinky na PCT | Official Czech and Slovak Republic overclocking FB Trust Me, I'm an "overclocker" =)
- bober
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: