nV7900GS - artefakty
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Nerboard
- Začátečník

-
nV7900GS - artefakty
mam problem s touhle grafikou,zo dna na den mi zacala vyhadzovat artefakty
vyrobce je Gainward, je to 256mb verze,
teplota v idle je 49 a v zatazi 53+/-
ovladace mam nejnovejsi, skousel sem i starsi/novsi
skousel sem kartu i podtaktovat, ale neuspesne, stale vyhazuje artefakty
vyhadzuje to zelene tecky ve windows a pohybem oken se z toho udelaji cary, v hrach klasicky artefakty, bily steny, nekonecny cary...
sem si vsimnul ze i pri startu PC po nabootovani jak se ukaze logo zakladni desky tak tam sou bily tecky navic ktery tam nebyly
vypada to na hardware chybu ale nechci si to pripustit, doufam ze reklamace bude az v nejhorsim, mozna to taky nekdo ma/mel a vedel by povedat presne co to je , jestli se to da vyresit nebo jen ta reklamace
vyrobce je Gainward, je to 256mb verze,
teplota v idle je 49 a v zatazi 53+/-
ovladace mam nejnovejsi, skousel sem i starsi/novsi
skousel sem kartu i podtaktovat, ale neuspesne, stale vyhazuje artefakty
vyhadzuje to zelene tecky ve windows a pohybem oken se z toho udelaji cary, v hrach klasicky artefakty, bily steny, nekonecny cary...
sem si vsimnul ze i pri startu PC po nabootovani jak se ukaze logo zakladni desky tak tam sou bily tecky navic ktery tam nebyly
vypada to na hardware chybu ale nechci si to pripustit, doufam ze reklamace bude az v nejhorsim, mozna to taky nekdo ma/mel a vedel by povedat presne co to je , jestli se to da vyresit nebo jen ta reklamace
- Stano K.
- Středně pokročilý

- Nerboard
- Začátečník

-
- barco
- Středně pokročilý

- Nerboard
- Začátečník

-
- Stano K.
- Středně pokročilý

- Nerboard
- Začátečník

-
- TweeTy
- Nováček

- AiX
- Začátečník

-
- Pochyst
- Začátečník

-
Mám 7900GT od Leadteku a dělá podobný věci. Ve 2D na černém pozadí většinou modré tečky, při vyšší teplotě v místnosti jsem viděl i zelenou a červenou. Můžou za to údajně přehřívající se napěťový regulátory... a skutečně na těch maličkých švábech nejde udržet ani prst. Když tu oblast ofukuju 12cm ventilátorem je na ploše jen jedna tečka a artefakty ve hrách zmizí.
Co jsem předtím zkoušel tak krom ArmA to dělalo většinou artefakty ve všech hrách (např. Stalker, TDU atd.)
Podtaktování čehokoli nepomáhá takže asi jsou to opravdu ti pitomý napěťový šváby.
PS: kdyby někdo věděl jak to odstranit úplně nebo kartu vyreklamovat budu vděčný. Má na krabici záruční štítek ale nemám žádný papír a nevím jak se reklamuje zboží s tou nálepkou.
Co jsem předtím zkoušel tak krom ArmA to dělalo většinou artefakty ve všech hrách (např. Stalker, TDU atd.)
Podtaktování čehokoli nepomáhá takže asi jsou to opravdu ti pitomý napěťový šváby.
PS: kdyby někdo věděl jak to odstranit úplně nebo kartu vyreklamovat budu vděčný. Má na krabici záruční štítek ale nemám žádný papír a nevím jak se reklamuje zboží s tou nálepkou.
- Nerboard
- Začátečník

-
- Talbot
- Začátečník

-
- glu
- Začátečník

-