Delphi - UML?

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
katerinaa1
Nováček
Nováček

Delphi - UML?

Příspěvek od katerinaa1 »

Mám zadaný úkol v Delphi - je to objektově orientověné! Ukol již mám hotový, ale problém je, že k tomu máme mít dokumentaci v UML a to vůbec neovládám... Proto bych chtěla poprosit, jestli zde je někdo, kdo UML rozumí a má chvilku čas, zda by se mi nebyl ochotný pomoci a nemohl se ozvat na mail katerinaa1@seznam.cz nebo na ICQ 351239378 (nejsem tam teda moc často).
Díky moc
katerinaa1
Nováček
Nováček

Bohužel s emi stále nepodařilo to dát dokupy...
Nakonec jsem si kvůli tomu sehnala Enterprise Architect 7.0 (Trial verzi), který by měl umět sám vygenerovat CLASS model ze zdrojáku z DELPHI!

Ale nějak se mi to nedaří - nemohl by mi tu prosím někdo, kdo tento program zná, napsat jak bych to udělala? Prostě takový návod pro blbce, jakým způsobem tam ten svůj zdroják z DELPHI vložím(je to objektově, takže ho mám ho v šesti souborech s příponou *.PAS) a jak to pak vygeneruju. Díky
TomTom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TomTom »

Ano, EA dokáže sám vygenerovat class model ze zdroj. kódu. Sám jsem ho generoval, sice ne z delphi, ale z javy. Postup bude určitě stejný. Je tam na to přímo volba v menu. Tedka u sebe nemam EA a už je to nějakou dobu, takže zkus dohledat v helpu "reverse engereening".
katerinaa1
Nováček
Nováček

TomTom píše:Ano, EA dokáže sám vygenerovat class model ze zdroj. kódu. Sám jsem ho generoval, sice ne z delphi, ale z javy. Postup bude určitě stejný. Je tam na to přímo volba v menu. Tedka u sebe nemam EA a už je to nějakou dobu, takže zkus dohledat v helpu "reverse engereening".
Díky moc, stačilo vědět, co mám v tý nápovědě hledat... Už se mi to podařilo! Ještě jednou díky
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“