Problém s ICQ 6

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
david920
Nováček
Nováček

Problém s ICQ 6

Příspěvek od david920 »

Ahojte, mám problém s ICQ6, stáhl jsem si z atlasu ICQ6, ale jak si ho chci nainstalovat píše to tuhle hlasku(YOUR OPERATING SYSTEM IS NOT SUPPOTED ICQ6) v prekladu to znamena, tvuj operacni sytém nepodporuje icq6, to ale nechápu, protože asi před měsícem jsem měl na tomto počítači tohle icq6 a taky z atlasu. V čem je tedy problém a jak ho vyřešit? Děkuji moooc už předem
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

co máš za OS+SP?
david920
Nováček
Nováček

Příspěvek od david920 »

ChrastyII píše:co máš za OS+SP?
OS tím myslíš operační systém? mám XP, ale říkám, že už jsem to icq 6 měl a šlo, ale teď už bohužel ne :( tak přemýšlím kde je závada
Zdroj
Nováček
Nováček

Příspěvek od Zdroj »

Máš tam SP2? Myslím, že ICQ6 bez něj nejde nainstalovat.
KapaCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KapaCZ »

Instni si qip bo mirandu
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Mám takovej problém, pustím ICQ6 a vyskoči hlaska že je nove verze a že ji mam nainstalovat. Když dám ne nepřihlásí se, a opakuje se stále to samé.
Kamarádka odklikla ano, a ICQ se pak zhroutilo, muselo se pak celé ICQ přeinstalovat. Rád bych tomuto předešel, máte stím nekdo nejakou zkušenost?
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Jiří Mrázek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jiří Mrázek »

Dzin píše:Mám takovej problém, pustím ICQ6 a vyskoči hlaska že je nove verze a že ji mam nainstalovat. Když dám ne nepřihlásí se, a opakuje se stále to samé.
Kamarádka odklikla ano, a ICQ se pak zhroutilo, muselo se pak celé ICQ přeinstalovat. Rád bych tomuto předešel, máte stím nekdo nejakou zkušenost?
jj QIP :-)
Coburn
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coburn »

Přesně tahle věc (je k dispozici nová verze...) se mi stala ve skole, ale to proto, že tam mame vsichni omezene opravneni
doporucuju trillian :-)
CPU: Intel Core2 Duo E6300 2,33Ghz, GPU: Leadtek Winfast PX7600GS, MB: MSI P965 NEO-F, PSU-ASUS XXX 450W, HDD: Seagate Barracuda 7200.10, 320GB
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Jiří Mrázek píše:
Dzin píše:Mám takovej problém, pustím ICQ6 a vyskoči hlaska že je nove verze a že ji mam nainstalovat. Když dám ne nepřihlásí se, a opakuje se stále to samé.
jj QIP :-)
Nechci nic tavy ho ani podobnýho, akorát jsou s tím problemy. ( prosim žadnej flame )
Jinak udate probehl pořádku, přidalo to smajlíky a nejaky statusya další veci.. jinak pohoda.
NEONET
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NEONET »

sry, ale nerekl bych ze s qipem jsou problemy, je lepsi nez icq a na stejnem protokolu, rychle si zvyknes (verze 8040) pak bude lehci prejit na infium a pak skocis po mirande a ta uz te nepusti... jenom se nesmis bat!!!
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

NEONET píše:sry, ale nerekl bych ze s qipem jsou problemy, je lepsi nez icq a na stejnem protokolu, rychle si zvyknes (verze 8040) pak bude lehci prejit na infium a pak skocis po mirande a ta uz te nepusti... jenom se nesmis bat!!!
Nebojím se, vyzkoušel sem pokud to chces jen pro povidani tak ok, ale když chceš prenos souboru, a ostatne i smajliků, tak ty alternativni klienti jeste pokulhávají, hlavne třeba ikdyž jsou treba invisible tak je nekdy vidim :)
Dekuji zatim nechci až se to vychytá, nemam čas delat pokusnou myš.
Už icq funguje na 100%, a prosim zdržte se flamu...
Nechápu když človek napiš mam problem s tim a tim tak se pridaji lidi co nabizi misto vyřeseni problemu uplne neco jineho ( at už lepsiho nebo horšího, stejne jde jen o subjektivní pocity. ) takže stom flame!
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“