Způsob zobrazení složky ftp ve windows XP

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
HaNdA
Začátečník
Začátečník

Způsob zobrazení složky ftp ve windows XP

Příspěvek od HaNdA »

Prosím chytré hlavy o pomoc. Mám vytvořen ftp účet pro sdílení kancelářských dat mezi několika PC. Aby to mohli jednoduše ovládat i ženy, tak jsem to udělal jako místo v síti, kdy se jim pak po poklepání otevře složka průzkumníka a práci se soubory řeší stylem drag&drop. :)
Problém se vyskytl na jednom PC, kde se stejná složka zobrazila úplně jinak. Zřejmě je to jen někde o nastavení zobrazení, ale nedaří se mi to najít. Následující 2 obrázky ukazují danou situaci. První je špatně a druhá jak to má být. Všude jsou Windows XP Profi Děkuji předem za pomoc.

Obrázek
Obrázek
CPU:Intel Core i5 4590S, MB: Gigabyte H87 D3H, RAM: 2xGB Corsair Hyper X DDR3 1600 HDD 256GB intel SSD + Samsung 1,5TB, DVD-RW: SH-S223Q, SND: Creative Soundblaster X-Fi Xtreme music, KEYBOARD: Logitech G15 (blue) MOUSE: ROCCAT KONE
bubanek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od bubanek »

i když to máš zamazaný tak je vidět, že ta první adresa je mnohem delší, než ta druhá

takže zkus v první řadě tu adresu, se kterou ti to funguje
možná je v té delší variantě něco, co se exploreru nelíbí..
HaNdA
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HaNdA »

To jsem udelal schvalne aby z toho bylo poznat, ze na ty "delsi" je jen za zavinacem login tot vse. Jinak uz jsem to vyresil, kdyby mel nekdo nahodou stejnej problem. Tal staci v IE dat nastroje - moznosti internetu - upresnit a tam najit "povolit zobrazeni slozek serveru FTP" a to zaskrtnout. Tot vse, kdo neveri at si to zkusi :)
CPU:Intel Core i5 4590S, MB: Gigabyte H87 D3H, RAM: 2xGB Corsair Hyper X DDR3 1600 HDD 256GB intel SSD + Samsung 1,5TB, DVD-RW: SH-S223Q, SND: Creative Soundblaster X-Fi Xtreme music, KEYBOARD: Logitech G15 (blue) MOUSE: ROCCAT KONE
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“