MSI K9MM-V (AM2, K8M800+8237R)
Moderátor: Eddward
- paplis
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
MSI K9MM-V (AM2, K8M800+8237R)
mate nekdo zkusenosti s MSI K9MM-V?
dik
//edit Wilik - prejmenovano
dik
//edit Wilik - prejmenovano
- jarod72pm
- Žlutá karta
-
re:
NEHAŇTE TENTO PŘÍSPĚVEK JE URČEN PRO TY CO HLEDAJÍ ALTERNATIVU VYLEPŠENÍ TOHOTO DRUHU::::::
Sám již delší dobu přemítám o upgrade mého XPčka AMD Bartonu +ddr pamětí při zachování AGP grafiky GeForce 6800GT(mimochodem pro mě naprosto dostačující karta do budoucna pro BĚŽNÉ hraní)
po přečtení solidních recenzí na tudto desku: MSI K9MM-V
zde je jeden odkaz na jednu z vybraných recenzí :
http://www.newegg.com/Product/ProductRe ... 6813130064
(english verze -nutno přeložit )
jsem zjistil jak koupit nový CPU (v mém případě AMD x2 5200+)
ddr2 A-DATA 2GB 800Mhz (2x1GBkit - plně postačující)
při zachování grafické karty!
Sice pravda někým odsuzovaná deska má minimální možnost taktování ,problém s velkýma grafikama ale v celku je označena za stabilní pro běžný provoz a i rychlá je prej taky.(oproti nForce 2,3 sadám)
sice to není žádný zázrak ale pro převod videa a muziky a běžného hraní naprosto ideální kousek a je to možnost UPGRADE na novější CPU a RAMM při zachování vašeho AGP miláčka.
Navíc cena je taková že pozdejší vylepšení na nForce 4,5 s pci-ex. nebude pro vás tak finančně bolestivé.
ps:V tomhle se MSI vytáhla a dala nám šanci pro postupný upgrade z jakéhokoliv důvodu.
pss:jedno doporučení pokud koupit tak verzi 1.2
Sám již delší dobu přemítám o upgrade mého XPčka AMD Bartonu +ddr pamětí při zachování AGP grafiky GeForce 6800GT(mimochodem pro mě naprosto dostačující karta do budoucna pro BĚŽNÉ hraní)
po přečtení solidních recenzí na tudto desku: MSI K9MM-V
zde je jeden odkaz na jednu z vybraných recenzí :
http://www.newegg.com/Product/ProductRe ... 6813130064
(english verze -nutno přeložit )
jsem zjistil jak koupit nový CPU (v mém případě AMD x2 5200+)
ddr2 A-DATA 2GB 800Mhz (2x1GBkit - plně postačující)
při zachování grafické karty!
Sice pravda někým odsuzovaná deska má minimální možnost taktování ,problém s velkýma grafikama ale v celku je označena za stabilní pro běžný provoz a i rychlá je prej taky.(oproti nForce 2,3 sadám)
sice to není žádný zázrak ale pro převod videa a muziky a běžného hraní naprosto ideální kousek a je to možnost UPGRADE na novější CPU a RAMM při zachování vašeho AGP miláčka.
Navíc cena je taková že pozdejší vylepšení na nForce 4,5 s pci-ex. nebude pro vás tak finančně bolestivé.
ps:V tomhle se MSI vytáhla a dala nám šanci pro postupný upgrade z jakéhokoliv důvodu.
pss:jedno doporučení pokud koupit tak verzi 1.2

- paplis
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
- kraken4
- Nováček
-
- luky133
- Nováček
-
Chcel by som sa popýtať ,že v popise dosky na MSI stránke je ,že má FSB len 800MHz a je tam aj písané ,že podporuje aj Athlony 64 X2 ale tie maju ak som dobre kukal až 1000MHz a Black Edition tam bolo pisane 2000MHz. V popise dosky je ,že má podporovať procáky do popisného čísla 5200+ takže by mi tam teoreticky mal ísť 5000+ ,že? Lebo nechcem zbytočne kupovať procáky s doskou... 

- luky133
- Nováček
-
- Brejn
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak tuhle desku mam asi 2 mesice....
Chtel jsem lepsi desku, procak a hlave vice pameti. DDR1 jsou pomerne dosti drahe, takze moje hledani se zamerilo na ddr2 a vicejadrovy procesor, desku na intel jsem nenasel, aby podporovala moji AGP X1950 Pro 512MB grafarnu.
Tak jsem dlouho hledal, az jsem nasel tuhle desku. Objednal jsem si ji spolecne s procesorem AMD Athlon 64 X2 4400EE, 2x1GB ddr2 A-Data. Cena me vysla na necele 4 tisice.
Vse jsem si pekne poskladal pustil a jsem opravdu spokojeny. Fsb jsem zvedl z puvodnich 200Mhz na 220Mhz (deska dovoli maximalne myslim 232 Mhz, ale vice nez 220Mhz je nestabilnich).HT se me zvedlo na 880Mhz, nekde jsem cetl, ze HT neni az tak dulezite, nevim, az tak tomu moc nerozumim.
2-jadrovy procesor beha pod windows Vista na kazde jadro od 1100Mhz az po 2530Mhz(220Mhz*5nasobic az 220*11,5 a voltaz od 1.096V-1.336V), dle potreby systemu, coz je pekne sledovat jak to podar lita nahoru a dolu, kdyz se neco deje.
S deskou nemam sebemensi problem, pc se neresetuje, neseka. Jen je skoda, ze ma pouze 2 sloty na pameti a maximum ramek je 2GB. Ale co se da deat u uATX.
Chtel jsem lepsi desku, procak a hlave vice pameti. DDR1 jsou pomerne dosti drahe, takze moje hledani se zamerilo na ddr2 a vicejadrovy procesor, desku na intel jsem nenasel, aby podporovala moji AGP X1950 Pro 512MB grafarnu.
Tak jsem dlouho hledal, az jsem nasel tuhle desku. Objednal jsem si ji spolecne s procesorem AMD Athlon 64 X2 4400EE, 2x1GB ddr2 A-Data. Cena me vysla na necele 4 tisice.
Vse jsem si pekne poskladal pustil a jsem opravdu spokojeny. Fsb jsem zvedl z puvodnich 200Mhz na 220Mhz (deska dovoli maximalne myslim 232 Mhz, ale vice nez 220Mhz je nestabilnich).HT se me zvedlo na 880Mhz, nekde jsem cetl, ze HT neni az tak dulezite, nevim, az tak tomu moc nerozumim.
2-jadrovy procesor beha pod windows Vista na kazde jadro od 1100Mhz az po 2530Mhz(220Mhz*5nasobic az 220*11,5 a voltaz od 1.096V-1.336V), dle potreby systemu, coz je pekne sledovat jak to podar lita nahoru a dolu, kdyz se neco deje.
S deskou nemam sebemensi problem, pc se neresetuje, neseka. Jen je skoda, ze ma pouze 2 sloty na pameti a maximum ramek je 2GB. Ale co se da deat u uATX.
- Andyno
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Tuto dosku som pouzival presne tyzden. Osadena bola procesorom A64 X2 4800+, taktovanie islo bez problemov az po 221MHz a potom ani o kusok viac. Je to skvela volba pre majitelov silnych grafik do AGP, pretoze ani dobre pretoceny Barton nedokaze poriadne nakrmit grafiku typu X1950GT/Pro. Pocas tej kratkej doby prevadzkovania, doska nevykazovala ziadne anomalie, a vsetko fungovalo ako malo.
Amd A64 X2 4800+ GA-MA69G-S3H
- Sov2T
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Také jsem si pořídil tuto desku z výše uvedených důvodů, leč na této desce se mi x1950gt nepodařilo zprovoznit. 2D režim ok 3D režim hryz (viz příspěvky v sekci x1950gt) http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... &start=940 Nicméně u této desky jsem se setkal s anomálií, se kterou se doufám už nikdy nesetkám... Problém byl, když se počítač restartoval (měkce nebo resetem) tak se pokaždé kousl (když měl načítat paměti) zkoušel jsem clear biosu, flashnout bios, vyměnit zdroj, grafiku, ubrat ramku, pořád nic až jsem vyndal usb myš (Razer Copperhead)... a vše jelo ok. Jakmilie jsem myš vrátil, opět se po restartu kousne... zatím to mám vyřešené pomocí prodlužky
myš zapojuju a odpojuju.

- petakala
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak mám podobný problém mám grafickou kartu Radeon 9600XT 256MB DDR2 Má rozhraní AGP8x, ale problém je že základní desky co jsou k dostání mají malou kapacitu pamětí RAM (2GB)? Můžete mě někdo poradit?
Děkuji
Děkuji
AMD AthlonXP 1800+@1,53Ghz, KT3 Ultra2 Series, 2x 512 MB RAM, GeForce 5600XT 128 MB DDR + TV
- luky133
- Nováček
-
Tak dosku už mám miesiac aj niečo možno aj dlhšie a nemám žiaden problém. Bežím na AMD Athlon A64 X2 5200+, 2GB ramky A-DATA a 7600GSka a bežím super bez akého problému. No jeden tu je a to ten ,že PC sa nenaštartuje keď mám zapojenú myšku genius Navigator 335. Musím ju mať zapojenú v rozbočovači usb portov...