Tragbarer MP3 Player Juke BOX DJ20

Mobily, PDA, MP3/MP4, tablety, el. čtečky, navigace a ostatní vč. technologií (bluetooth ap.).

Moderátor: CageJ

Odpovědět
jio
Nováček
Nováček

Tragbarer MP3 Player Juke BOX DJ20

Příspěvek od jio »

koupil jsem Tragbarer MP3 Player Juke BOX DJ20 jde o 20G mp3 a problem spociva v tom ze kdyz ji pripojim k pc pres usb normalse dobiji pc ji detekuje jako velkokapacitni zarizeni,ale nemuzu zobrazit obsah mp3jky...zkousel jsem pres TC kde se obevi jako dalsi disk a kdyz dam otevrit ukaze se chyba jednotka nenalezena.kdyz dam tento pocitac o5 se mi zobrazi jako new disk a kdyz dam otevrit ukaze se jen prazdne okno jako kdyby disk neobsahoval zadna data.mam stare usb a mp3 podporuje rychlejsi typ usb,ale to nemel byt problem,myslim ze by jen mela mp3 pracovat s pc pomaleji ale ne aby nesel zobrazit obsah...pokud nekdo vite poradte,predem diks
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

Zkusil bych to ještě na jiném PC, ať určíme, jestli je chyba na tvém PC nebo v té MP3
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
jio
Nováček
Nováček

Příspěvek od jio »

JanHavlicek píše:Zkusil bych to ještě na jiném PC, ať určíme, jestli je chyba na tvém PC nebo v té MP3
jj jen v mem pc nejde na notasu ok a v dalsim pc taky ok....myslel jsem ze bude problem v ovladacich,tak jsem preinstaloval ovladace desky,usb a stejne nepomohlo uz me vazne nic nenapada
jio
Nováček
Nováček

Příspěvek od jio »

problem konecne vyresen...stacilo aktualizovat wokna
Odpovědět

Zpět na „Mobilní zařízení, el. čtečky a tablety“