Restarty po spuštění

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
sir Samuel
Začátečník
Začátečník

Restarty po spuštění

Příspěvek od sir Samuel »

Nazdar, můj počítač (v podpisu, win xp) mi začal dělat následující problém: po spuštění, cca v době kdy po naběhnutí windows a exploreru nabíhá antivir atd, se někdy sám restartuje. Někdo to třeba pár dní neudělá, jindy se to restartuje třeba 4x za sebou. Díky za všechny rady, co s tím...
GammaRay
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GammaRay »

Otestuj pamete Memtestom a pusti aj Orthos na testovanie stability. Vyhodi ti BSOD alebo rovno restartne ?
CPU: AMD Athlon64 3000+ 2000 MHz @2583 MHz, CPU Chladič: AC Freezer 64 Pro + Zalman Fan Mate 2, MB: ECS Nforce4 A754, RAM: 2x1 GB A-DATA DDR 400 @426, HDD: Western Digital 640 GB AAKS, DVD RW: Teac DV-W58G-A, Audio: Sound Blaster X-fi Extreme Audio, GPU: Asus Geforce 7600 GT 256 DDR3 + (Arctic Cooling Accelero S2 + CoolerMaster SAF-S12-E1 Ultra Silent), PSU: SEASONIC S12 II 430W, Monitor: 17"LCD SAMSUNG 713BM, Headset: KOSS SB/45
sir Samuel
Začátečník
Začátečník

rovnou restart. ty paměti zkusím dnes otestovat dík za radu
sir Samuel
Začátečník
Začátečník

Memtest nenašel žádnou chybu
Orthos taky ne
sir Samuel
Začátečník
Začátečník

Teď to bylo pár dní bez problémů, ale dnes se zase asi 3x restartoval, než jsem mohl počítač začít používat. při běhu systému se to nestává, opravdu vždy jen těsně po spuštění, bez varování restart. nikdo nevím co s tím?
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“