pimp_c píše:Dnes som nahodil tuto kartu, zapojil antenu, fm, ovladac. Spustim winfast prv2, a co dalej??
Kde vyhladat kanaly? Davam autosurf. nic. Navod je v polstine.
edit//
pimp_c píše:Uz sa mi nieco podarilo najst. Obraz je absolutne nepozeratelny, tv v obyvacke je ale ciste. Oboje pripojene na antenu na streche. A nejde mi ani zvuk...
Help...
Naposledy upravil(a) pimp_c dne ned 23. bře 2008, 01:44, celkem upraveno 1 x.
Zvuk nejde proto, protože nemáš zapojený audio kabel od v karty k základní desce. Nejde ti ladit, protože máš špatně v PWR2 zvolenou zemi.. Zkus přepnout na čína, mělo by to pomoct, jinak digital by měl fungovat bez potřeby audio kabelu a bez problémů
pimp_c píše:No, kabel na zvuk mam zapojeny z tv na mb. Digital najde len rakusko, u nas bude treba analog. Nenajde vobec nic, ci pro cine, CR alebo sr..
Napis přesne jak to máš zapojený!
Hlavne ten zvuk musi jít do zvukovky do line in, a dobre to musis mit nastaveny taky v TV karte! A zkontroluj jesti to neni ztlumený ve zvukovce.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-) ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
podla navodu ku karte to mam dobre (zvok', potom mam zapojenu fm antenu a tv antenu na streche. nie je to stisene, este som ale nenasiel ani jeden program
zaujimalo by ma, ako sa "instaluju" ovladace, stiahol som si najnovsie a akosi tam ziadny .exe nevidim......to si mam vyhladat manualne? vyborne, leadtek, tak sa ide k uzivatelom...
zaujimalo by ma, ako sa "instaluju" ovladace, stiahol som si najnovsie a akosi tam ziadny .exe nevidim......to si mam vyhladat manualne? vyborne, leadtek, tak sa ide k uzivatelom...
a setup tam neni? Myslim že tam toho máš hodně špatne Napis nám jak si to delal, z toho co pises chytrej nejsem. Pokud nemas naistalovane drivery tak ti to sotva pujde
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-) ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Vsechno mam dobre nainstalvane, zapojene, mam zapojenou analog antenu, i zvuk mam zapojeny.....
Takze : fm radio mi jde. Digital chytne nejake rakousko (orf). Analog, nechytne nic. Prepnute na analog samozrejme mam.
Uz nevim co napsat. Ovladace jsou OK. Pouzivam soft winfast prv2.
Tak když jsi psal že si stáhl nové drivery a nevis jak je naistalovat, tak sem to pochopil že je nemas naistalovane, když nevíš jak na to....
Zkus si pohrát stou normou a taky to zkus zapojit jen do TV karty a na chvili vypojit TV.
Vsechno mam dobre nainstalvane, zapojene, mam zapojenou analog antenu, i zvuk mam zapojeny.....
Takze : fm radio mi jde. Digital chytne nejake rakousko (orf). Analog, nechytne nic. Prepnute na analog samozrejme mam.
Uz nevim co napsat. Ovladace jsou OK. Pouzivam soft winfast prv2.
Tak když jsi psal že si stáhl nové drivery a nevis jak je naistalovat, tak sem to pochopil že je nemas naistalovane, když nevíš jak na to....
Zkus si pohrát stou normou a taky to zkus zapojit jen do TV karty a na chvili vypojit TV.
s tou normou.....bolo by dobre povedat z "akou", ak myslis pal, nic ine tam nastavt nejde, je tam len pal
Mam stejnej problem. Vsechno zapojeny a presto nejsem schonej naladit jedinej kanal. Jednou se me to povedlo v Power Cinema 4 Trial, potom sem reinstaloval OS, a od te doby uz nejsem schopnej naladit nic. Ovladace mam origo dodavane s tunerem, a posledni verzi ze stranek vyrobce. A proste nic....
MSI K9N SLI Platinum, AMD Athlon X2 64 4400+, 2x1GB RAM A-DATA Viesta EE, Gainward 9600 GT, HDD WD 160GB + 500GB, DVD LG H12N, case GMS H60, zdroj Eurocase 450W
cz_pali píše:Mam stejnej problem. Vsechno zapojeny a presto nejsem schonej naladit jedinej kanal. Jednou se me to povedlo v Power Cinema 4 Trial, potom sem reinstaloval OS, a od te doby uz nejsem schopnej naladit nic. Ovladace mam origo dodavane s tunerem, a posledni verzi ze stranek vyrobce. A proste nic....
..nejsem si jistý, ale s jinou verzí Power Cinema to jede bez problémů..a myslím že to byla pětka anebo starší verze, ale nechci roznášet bludy.
hovadiny karta jede super a na tom bordu jsem ji mel. Jak se pusti pvr2 pravim tlacitkem misi kliknes do modreho pole a zmenis digital nebo co tam je na ten zpravny vstup