4 okna ve správci souborů
- Dava_C
- Začátečník

-
4 okna ve správci souborů
Hledám soft/plugin - něco jako tcmdr a pod, abych mohl mít čtyři okna místo klasických dvou. Záložky mě nějak neuspokojují. Díky
- iv93611
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: 4 okna ve správci souborů
Existuje jeden manager, který může mít 4 panely, ale nevzpomenu si na název (sorry, já vím, že tohle je informace k ničemu). Kdysi jsem ho zkoušel a byl naprosto nevyhovující. Navíc byl dost drahý.
Ale můžeš použít Total Commandera tak, že si ho spustíš dvakrát a uspořádáš si jeho okna - jeden v horní polovině obrazovky, druhý bude v dolní polovině (musí být povolena volba pro vícenásobné spuštění TC). Podobně třeba Průzkumníka a udělat si 4 okna.
U toho TC lze mít taky 4 panely, ale dva jsou "klasické" a ty další dva jsou zobrazení stromu (to je až v posledních verzích TC).
Ale můžeš použít Total Commandera tak, že si ho spustíš dvakrát a uspořádáš si jeho okna - jeden v horní polovině obrazovky, druhý bude v dolní polovině (musí být povolena volba pro vícenásobné spuštění TC). Podobně třeba Průzkumníka a udělat si 4 okna.
U toho TC lze mít taky 4 panely, ale dva jsou "klasické" a ty další dva jsou zobrazení stromu (to je až v posledních verzích TC).