bezdrátový set

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
Hyby
Začátečník
Začátečník

bezdrátový set

Příspěvek od Hyby »

Zdravim všechny PC fajnšmekry...mám problémek...koupil jsem našim k PC bezdrátovej set Labtec, celkem v pohodě...ale při zapínání PC je tu divná věc. Když si klávesnice nebo myši nevšímám, tak po naběhnutí BIOSu mi to napíše tu hlášku, jako když nemám připojenou klávesnici...a pro pokračování mám stisknout F1, jinej případ je, když s myší pohybuju, to najede všechno OK. Kámoš má taky bezdrát a tohle mu nedělá, prostě mu PC vždy v pohodě najede....díky za rady
Geeker
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: bezdrátový set

Příspěvek od Geeker »

Hyby píše:Zdravim všechny PC fajnšmekry...mám problémek...koupil jsem našim k PC bezdrátovej set Labtec, celkem v pohodě...ale při zapínání PC je tu divná věc. Když si klávesnice nebo myši nevšímám, tak po naběhnutí BIOSu mi to napíše tu hlášku, jako když nemám připojenou klávesnici...a pro pokračování mám stisknout F1, jinej případ je, když s myší pohybuju, to najede všechno OK. Kámoš má taky bezdrát a tohle mu nedělá, prostě mu PC vždy v pohodě najede....díky za rady
Predpokladam ze je to pripojene pres USB a to je ten problem. Zkus v BIOSU zapnout podporu USB keyboard. U toho kamose zalezi jakou ma desku.
MB: Gigabyte UD3R, CPU:E8400, RAM 2x 2048 A-DATA 1066, GK: Asus Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb, Samsung 500+640Gb, Hitachi 500Gb Backup, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon iHAS424 Monitor: Samsung 970p

Obrázek Obrázek
Hyby
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hyby »

óóó velkolepý, jak já Vám děkuji...už to šlape
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“