Crysis - o hře jako takové, ne technické záležitosti - OUT

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Hlavson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hlavson »

Keanu píše:Zdrawim .. měl bych problem ... skoušel sem různá rozlišení a omylem sem dal jedno rozlišení které mě obrazovak nepodporuje.. když teď spustim Crysis tak mě po obrazovce běhá okýnko že mam rozlišení změnit an 1280x1024 jenže problem také je že za tim okýnkem je černá obrazovka a já nic nevidim :( nemohl by mě někdo poradit co stim? nebo nafotit celý menu abych si to mohl poslepu přenastavit? děkuji :?
C:\Documents and Settings\UŽIVATEL\Dokumenty\My Games\Crysis
a tam otevři game.cfg. Přepiš hodnoty r_Width a r_Height dle požadovaných. Enjoy :wink:
Keanu
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keanu »

Diky moc hlavsone :wink:
GPU:MSI Nx8800Gts 320mb HD OC edition,CPU:Intel C2D e8200,Paměti:Corsair 2048Mb DDR2,Case:Thermaltake VI1000BNS M9 černá,MB:Gigabyte P35 DS3,Zdroj Fortron 500w, a na boku si sedí Airen RedWings,Vepředu je Aerocool Turbine 3000, CPU cooled Zalman CNPS 7500 Al-cu led
Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Icy_DeaD »

zajimalo by me, jesli se cela hra da projit v cloak modu..nezkousel jste to nekdo ? samozrejme krome par urcitych mist jako treba zlikvidovani tanku v ty vesnicce aby mohl projit s tou zenskou atd, si myslim ze by to mohlo jit :D do ty vesnice kde je ta zenska v tom druhym patre sem prosel ve stealthu, zalezl do kramu a tam vzal bazuku a odpalil typka celnim zasahem (pred tim sem si jeste rekl: good bye :D vedle nej bylo cerpadlo, to samozrejme bouchlo, ale to uz je takovej offtopic :D asi to o velikonocnich prazdninach zkusim..:D
Maňo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maňo »

aj mňa by zaujímalo ako sa dostať v recovery ďalej do tej jaskyne je zasypaná a ten čo je so mnou tak nerobí nič. A po vodopáde to nejde
CPU: Intel Corei7-4930K + Noctua NH-D14 SE2011, MB: Asus P9X79 PRO, GPU: EVGA GeForce GTX 1070 Ti SC GAMING, RAM: Corsair Vengeance 4x4GB DDR3 1600 , SSD/HDD: Samsung 950PRO M2-PCI-E 256GB, Seagate BarraCuda - 4TB, WD Caviar Black 640GB, PSU: Enermax REVOLUTION87+ 650W, Sound: Asus Xonar DX, Case: Corsair Carbridge 500R-black,Headphones: Audio-Technica ATH-T500, Mouse: Logitech G400, Keybord: Logitech K520, Wheel: Logitech Driving Force™ GT, BLU-ray: Plextor PX-LB950UE, LCD: 24" BenQ BL2400PTd
DSLR: Nikon D3100+Tamron 18-270mm
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

Icy_DeaD píše:...
Keď to hráš na najťažšej obtiažnosti v podstate nemáš ani inú možnosť, pretože blízke strety s nepriateľmi končnia na môj vkus až moc často smrťou ... Prešiel som hru aj takto, aj normálne, ako každú FPS --> ideš dopredu a strielaš, a musím povedať že stealth prechádzanie sa mi páčilo viac :)
.
Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Icy_DeaD »

tjn, takova stealth akce v dzungli...uz takle sem si pripadal jak predator, co teprv az to budu prochazet kompletne ve stealthu :D
Nothingus
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nothingus »

Tak jsem konečně dohral hru a víc mě teda bavilo gear of wars
Sicco2
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sicco2 »

Singleplayer nic moc no,ale po MP je to zajímavý,když to hrajete ve více lidech a kecáte přes TS :-D
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

me singl bavil do ty doby nez se veslo do ty priblbly jeskyne jak tam byli ty mimozemstani...humus... navic nevim cim to, ale panove, vystrilim do jednoho vsechnu munici a on porad zije, rezu do nej pesti a nic... sem to cely musel projit na neviditelnost, tak nevim kde je chyba... :(
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Chci to taky zkusit na těžší obtížnost,tak mi vy,co jste to dali,řekněte,jak to na hard nebo na deltu vypadá potom,co se vyleze z jeskyně a začne řežba proti těm modrejm bestiím,nebo průlet údolím a finále na lodi?Dá se to udělat?Musím říct,že jsem změnil na Crysis názor.Po prvním dohrání jsem tu psal,že mě to bavilo přesně k tý jeskyni,pak jsem to dojel z povinnosti.Řekl jsem si,že dám hře šanci a na druhý zahrání jsem si to užil mnohem víc,člověk si zase všimne víc věcí,šel jsem to víc stealth a fakt dobrý.Je to dobrá hra,nicméně se těším,až si jí za tři čtyři roky dám v plnym rozlišení a detailech...
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Flegy píše:me singl bavil do ty doby nez se veslo do ty priblbly jeskyne jak tam byli ty mimozemstani...humus... navic nevim cim to, ale panove, vystrilim do jednoho vsechnu munici a on porad zije, rezu do nej pesti a nic... sem to cely musel projit na neviditelnost, tak nevim kde je chyba... :(
Přesně tak...
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Tak tohle je nářez,jak je člověk zvyklej na svůj jazyk,nebo na angličtinu...tohle nemá chybu...Psycha mluví snad nějakej důchodce...prostě US Special Forces uměj i turecky :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=IJ8HxO4cwSE
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Swat píše:Tak tohle je nářez,jak je člověk zvyklej na svůj jazyk,nebo na angličtinu...tohle nemá chybu...Psycha mluví snad nějakej důchodce...prostě US Special Forces uměj i turecky :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=IJ8HxO4cwSE
Oni se zase smejou nasemu jazyku...
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

to by mohl bejt zajmavej mod. tvurce ma opravdu umelecky strevo :)
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

No vypada to dobre
F4kt0r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od F4kt0r »

Vypada to fakt luxusne... treba ta ponorka :)
CPU - AMD 7800X3D @ 4,8 GHz | MB - ROG Strix B650E-F | RAM - 32GB DDR5 6000MHz | VGA - XFX AMD Radeon RX-6950XT MERC
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

zacal sem opet hrat crysis.... a zajimavej poznatek..najednou ty modry poletuchy v jeskyni jdou zabit... zadny patche oproti minule sem neinstaloval... fakt divny...ale obcas i s patchem se mi nacte hra kde jsou nekteri nepratele nesmrtelni :devil:

edit: nemohl by mi nekdo upnout save kdyz se vyleze z ty mimozemsky jeskyne? uz me to s**e ... kuju :oops:
Thopr
Nováček
Nováček

Příspěvek od Thopr »

Tak jsem Crisis dnes dohrál a poznatky mám asi jako někteří na PCT... Do doby, než jsem vešel do jeskyně to bylo OK, smažba jako prase, střídání v taktice jako v Hitmanovi, prostě paráda... Pak to nekonečné plavání pod vodou a střílení do nějakých oblud, pak tak loď... Katastrofa... Ale jinak z celkové strany je to dobrá hra...
CPU: AMD RYZEN 7 7800X3D | MB: MSI B650 Gaming PLUS WIFI | VGA: MSI RTX 5080 SUPER 16GB - UNDERVOLT | RAM : 32 GB DDR5 Kingston FURY, | HDD: SSD 2 TB NVMe M.2 Kingston | zdroj: Cooler Master ELITE Gold 1000W FM | skříň: Fractal North Charcoal Black
Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Icy_DeaD »

Flegy píše:nemohl by mi nekdo upnout save kdyz se vyleze z ty mimozemsky jeskyne? uz me to s**e ... kuju :oops:
myslis z ty lode ? jak vlezes to ty zimy ?
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“