AVer TV Hybrid Volar HX

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
foxprox
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

AVer TV Hybrid Volar HX

Příspěvek od foxprox »

Dobry den,

Mam nasledujuci problem, kupil som si tuto AVer TV Hybrid Volar HX - TV kartu, po nainstalovani ovladacov s pridaneho CD, ale skusal som aj z internetu novsie, mi pise pridany software AVER TV, ze zariadenie nie je pripravene. Skusal som nastavit TV kartu aj cez NERO...Osobne si myslim, ze mi este chyba doinstalovat nejaky ovladac, ale neviem aky. Skusal som tie ovladace preinstalovat 3-krat, ale stale ten isty problem...

Poradte...
martin.ol
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.ol »

A správce zařízení ten kus hardwaru vidí jak?

BTW jsem tuhle taky koupil tuner, sic jiný, ale přidaný soft si s tím nevěděl rady, tak jsem brouzdal a našel jsem ChrisTV, a tam to šlape skvěle :-)
Desktop: MB: K9N6PGM2-V2 - Čipset NVIDIA , socket AM2+, DDR2, SATA2; GK: nVidia GT240, 512MB, DVI + HDMI; CPU: AMD ATHLON II X2 Dual-Core 3,0 GHz, 4MB; RAM: DDR2 4GB 800MHz; HDD: 2TB SATAII, 250GB SSD DVD: DVD-RAM LG; OS: Win 10 Home
foxprox
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

TV

Příspěvek od foxprox »

Skusal sem ten ChrisTV, vsetko som nastavil a problem je, ze mi neide zvuk, obraz je ok...
Half-Death
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Half-Death »

Ovladac umisteny na jednom z webu AverTv neodpovida presne tomuto zarizeni. Posledni verze ovladace je na CD.
martin.ol
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: TV

Příspěvek od martin.ol »

foxprox píše:Skusal sem ten ChrisTV, vsetko som nastavil a problem je, ze mi neide zvuk, obraz je ok...
Změň si normu PAL-D <-> PAL-G a nebo v nastavení -> ovladače si nastav v Audio rendering device to správný zařízení :-) :roll:
Desktop: MB: K9N6PGM2-V2 - Čipset NVIDIA , socket AM2+, DDR2, SATA2; GK: nVidia GT240, 512MB, DVI + HDMI; CPU: AMD ATHLON II X2 Dual-Core 3,0 GHz, 4MB; RAM: DDR2 4GB 800MHz; HDD: 2TB SATAII, 250GB SSD DVD: DVD-RAM LG; OS: Win 10 Home
Mamut
Začátečník
Začátečník

Re: AVer TV Hybrid Volar HX

Příspěvek od Mamut »

Zdravim vsechny,

nevim cim to ale na vistach slo vse v pohode,ted na sedmickach jsou takoveto problemy,na analogu najde CT1,CT2,NOVU a PRIMU pouze cernobile,preinstaloval jsem novejsi ovladace,naslo to NOVU a CT1 uz barevne ale zbyle dva programy zase ne,nevedel by nekdo kde by mohla byt chyba ??

diky
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: AVer TV Hybrid Volar HX

Příspěvek od Shit »

Slabý signál.
Síla signálu závisí mj. na povětrnostních podmínkách => není to OS, ale nízkým signálem.
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“