-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Ja nevim, ale me proste BG nebavej. Prijde mi to takovy stereotipni. Zvlast AV. Stary AV jsem zazil a to se s tim dnesnim neda vubec srovnavat, uz je to jenom farma na bodiky...Presne jak psal Icy obrovsky bitvy uprostred, AV trvajici nekolik dni :) proste bojiste jak ma bejt...
Ja honor body nefarmim, nemam co si za ne koupit. PvP setil nepotrebuju a raidu je to nepouzitelny...
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

2Skeeter: je plno PvP věcí, které jsou do PvE daleko lepší než to co můžeš běžně nafarmit v instancích, především zbraně.
vss Vodnik DrC+ (kp)
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

No tak nevim jak vam ale v noci v AV jsem mel asi minutovy lagy.
Delalo to vsem na nasem serveru, honor se v 1:00 neprepocital.
Prepocet byl nekdy az v 10:00 rano a jeste me Blizz okradl asi o 1500 honoru.
WTF?
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Icy_DeaD »

Rajče píše:
Icy_DeaD píše:njn :) hold vase battlegrupa neni tak pitoma jako ta nase :))
v jaký battlegrupě jsi? :) ...já jsem v Misery...
reckoning... :)
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Vodnik > mozna za areny ano, ale farmit dokola BG je o nicem...Jinak jasne par veci taky mam, treba ten neck, ale to nebylo o farmu desitek tisic bodiku, to delat, tak se zblaznim :D
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Butch píše:No tak nevim jak vam ale v noci v AV jsem mel asi minutovy lagy.
Delalo to vsem na nasem serveru, honor se v 1:00 neprepocital.
Prepocet byl nekdy az v 10:00 rano a jeste me Blizz okradl asi o 1500 honoru.
WTF?
U nás včera v AV taky trochu lagy a mě zas ráno chybí cca 500 honorů. :(
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

Tak hunter nebyl ta spávná volba. Ten mám zase shamana :oops:
O kousek zpátky se tu někdo ptal na lvleni shamana a ja řikal enha. Ono to sice jede a mi se strašně líbí elemental. Má tu někdo zkušenosti s lvlenim elemental shamana? Hlavně ze začátků. Nerad bych OOM po každym mobovi. Btw. Je možny provozovat elemental s 2H? Já vim, že je, ale že bych to kombinoval.

//Thellwin - promaz předchozího "duchaplného" postu a úprava tohoto
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

PzKpfw VI Tiger píše:Tak hunter nebyl ta spávná volba. ...
Proc?

S dobrym equipem nema problem delat v instancich stejnou damagi jako rogue.
Navic treba v arenach je hunter taky mazec....hlavne kdyz potkam huntera s 12,5k zivota, co na me hazi viper stringy a silence....mezitim mi dava cocku.
Hunter co by oponent je podle me jedna z nejmene predvidatelnych class.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Ja neříkám, že je špatnej. To ne, ale prostě mě nechyt. :oops:
Renus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Renus »

ad BG
pořádné bitky si užívám v AB nebo Eye..AV je nudná farma..a samozřejmě tam chodím pozabíjet co nejvíce hordy,nějaké marky mám někde:) jo a BM talenty a PVE equip,netřeba přiblblý S1 pro nubíky:))
IBM Thinkpad T42p
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Renus píše:netřeba přiblblý S1 pro nubíky:))
What? :? Jako pokud máš T5/T6 tak to pak jo. :roll:
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Vodnik
Začátečník
Začátečník

2.4

Příspěvek od Vodnik »

Patch 2.4 jde zítra naživo, tak si načtěte taktiky na Sunwell :-)
vss Vodnik DrC+ (kp)
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Konečně. :) Jestli se nepletu tak honory by se měli počítat hned že? Dneska mě nas***o že se ráno zapl wowko abych si koupil nové brnění a ouha - o 800honorů méň. :evil: Naštěstí to ale vyšlo a zostalo mě 19 honorů.
Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Icy_DeaD »

skvely, tedka misto noobu v S1 budou behat noobove v S2 a budou si pripadat desne imba, uz se tesim hlavne na ty huntery, vsichni vypadaj uplne stejne jak kdyby vylezli z nejaky fabriky na nooby
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Icy_DeaD píše:skvely, tedka misto noobu v S1 budou behat noobove v S2 a budou si pripadat desne imba, uz se tesim hlavne na ty huntery, vsichni vypadaj uplne stejne jak kdyby vylezli z nejaky fabriky na nooby
Aj kdybych tam létal v PvP pro 60lvl tak je ti po tom h***o. :roll: Jenom protože že tě PvP nebaví nebo to neumíš tak nemosíš odsuzovat věci/sady za honory a ty co je nosí. :wink:

Asi už 7x se se hlásil do Karazhanu v našem guildu a bylo mě řečeno že mám nedostatečné vybavení a tak by mě docela zajímalo jak teda jinak než raidováním nebo za PvP no a když pro tebe sou PvP věci takl hrozně sucks a PvE ruleeeeeez.... tak bych podle tebě měl mět akorát modré věci za plnění úkolu. ;-)

Teď akorát šetřím na lepší bracery, rukavice a hurá na Raidy. :)
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

Mr. Dirk píše:
Icy_DeaD píše:skvely, tedka misto noobu v S1 budou behat noobove v S2 a budou si pripadat desne imba, uz se tesim hlavne na ty huntery, vsichni vypadaj uplne stejne jak kdyby vylezli z nejaky fabriky na nooby
Aj kdybych tam létal v PvP pro 60lvl tak je ti po tom h***o. :roll: Jenom protože že tě PvP nebaví nebo to neumíš tak nemosíš odsuzovat věci/sady za honory a ty co je nosí. :wink:

Asi už 7x se se hlásil do Karazhanu v našem guildu a bylo mě řečeno že mám nedostatečné vybavení a tak by mě docela zajímalo jak teda jinak než raidováním nebo za PvP no a když pro tebe sou PvP věci takl hrozně sucks a PvE ruleeeeeez.... tak bych podle tebě měl mět akorát modré věci za plnění úkolu. ;-)

jj, presne takhle jsem zacinal ja, proste modrenky a nahrazovat je vecma z PVP, a i ted mam prevaznou cast veci z PVP ikdyz jedu prevazne PVE
Naposledy upravil(a) Wiruz dne stř 26. bře 2008, 07:43, celkem upraveno 1 x.
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

Mr. Dirk píše: Aj kdybych tam létal v PvP pro 60lvl tak je ti po tom h***o. :roll: Jenom protože že tě PvP nebaví nebo to neumíš tak nemosíš odsuzovat věci/sady za honory a ty co je nosí. :wink:

Ale je to pravda, taky me to se*e jak to blizzard furt vsechno zlehcuje... Jde jim v prvni rade o prachy no. Treba vubec nechapu to ruseni preQ na raidy, proc to delaj...
Nedostatecnej equip, co treba HC dungy, nebo veci za badge?
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

filletzz píše: Ale je to pravda, taky me to se*e jak to blizzard furt vsechno zlehcuje... Jde jim v prvni rade o prachy no. Treba vubec nechapu to ruseni preQ na raidy, proc to delaj...
Nedostatecnej equip, co treba HC dungy, nebo veci za badge?
Tak to mě se*e taky. Každej má teďka Gladiator a rika, že je full epic. To je uplne na h****. Před BC, když si byl full epic, nebo skoro, tak si mel odraidovano a dalo, se rict, ženěco udělal. A když si byl full epic z PVP, tak to bylo ještě víc imba, bo musel býl Grand Marshal nebo High Warlord. Já bych všechny PVP itemy za honory, nebo alespoň S1 a S2 hodil jako modré. :twisted: A epic bych nechal Vengeful a itemy za arena body.
Nezapomenu, jak sem chtěl jit heroic mech a nebylo lidi a našel se DPS warr. A když sem mě ptal na equip, tak řekl, že se mnou nejde, že mám šit. Hadejte co měl? Jistě, full epic gladiator. Nejvic imba warr pve dps gear ever :x Doporučil bych porovnat u warrů T4 equip. Dvě verze, dps a tankovací. Porovnejte dps T4 a gladiator. T4 je mnohem lepší na dps, ale zase ne radno lést v T4 do BG.
Jo, jako raid dps jsou kolikrát lepší modré itemy z dungů, epicy z heroiců a veci za badge. Na dps pro warry jsou lepší modré rukavice z arcatrazu než S1. Drobnou vyjímku tvoří zbraně, hlavně pro stafka a healovaci mace.
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Jeste ze pvp nedelam a hraju na pve serveru, tam mi muzou vsichni n00bove v s1/2 polibit zadnici :)
Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Icy_DeaD »

nejde tu o to jesli pvp umim nebo neumim, nebo jesli me bavi ci nebavi, tim ze mas S1 neznamena ze uz muzes jit do karazhanu, sice karazhan uz je davno minulosti, a kdyz sme ho zacinali chodit, coz bylo presne pred rokem a ctyrma dnama, sli jsme tam s equipem z petkovejch heroicu, coz byl naprosto dostacujici equip, a porad bude vic dostacujici nez S1, jeste navic s itemama za badge. Sic nevim jaka si classa, ale kazdopadne v pvp setu ses prinos pro raid asi takovej jako kdybys tam vubec nebyl. Jesli mas equip z petkovejch heroicu, a neni to pro ne dostacujici na to aby te pustili do karazhanu, tak bys mel asi uvazovat o jine guilde :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“