Call of Duty 4: Modern Warfare MP
Moderátor: Baneshee
- Dex_Holland
- Mírně pokročilý

-
- marcelusXX
- Nováček

- Dex_Holland
- Mírně pokročilý

-
- axloth
- Začátečník

-
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
myslis, ze neni v nicem lepsi? tak proc ho tedy vydavali? jen tak z legrace?marcelusXX píše:to vim taky ale neni v nicem lepsi nez 1.4 tak proc bych to porad predelavalaxloth píše:uz je davno 1.5
Add by Wuuduu: sa mi zda, ze na 1.5 zatial niet crackov a trainerov... to by mohla byt ta najvacsia pricina, ze preco nie
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- Thellwin
- Administrátor

- jasomjano
- Začátečník

- rigix
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- barco
- Středně pokročilý

Zdravím,
na LANke som si prednedávnom zahral MP CoD 4 a musím povedať že ma to dosť chytilo. Mal by som pár dotazov, dúfam že dostanem odpoveď na moje lamerské otázky
1. Kúpim si originál krabicové balenie z obchodu. Budem ho môcť používať aj na mojom súčastnom steam accounte, alebo si musím vytvoriť nový ?
2. SR/ČR scéna - nejaké servery ? Najlepšie bez detí, urážania, nejakých módov, a s dobrými pingami ...
3. Rady pre začiatočníka ? Nikdy ma CoD séria nebavila, ale že by som bol lama v FPS sa nedá povedať, CS hrám už dosť dlho
Nepotrebujem úplne základné veci, skôr by sa hodili nejaké veci o configoch etc.
Predom ďakujem
na LANke som si prednedávnom zahral MP CoD 4 a musím povedať že ma to dosť chytilo. Mal by som pár dotazov, dúfam že dostanem odpoveď na moje lamerské otázky
1. Kúpim si originál krabicové balenie z obchodu. Budem ho môcť používať aj na mojom súčastnom steam accounte, alebo si musím vytvoriť nový ?
2. SR/ČR scéna - nejaké servery ? Najlepšie bez detí, urážania, nejakých módov, a s dobrými pingami ...
3. Rady pre začiatočníka ? Nikdy ma CoD séria nebavila, ale že by som bol lama v FPS sa nedá povedať, CS hrám už dosť dlho
Predom ďakujem
.
- rigix
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
1.Acc. moc používat nebudeš protože když nepoužiješ stejný key jako při instalaci tak ti to složku players (kde se ukladaji hodnosti) prostě nevezme a anuluje to takže musíš od znova.barco píše:Zdravím,
na LANke som si prednedávnom zahral MP CoD 4 a musím povedať že ma to dosť chytilo. Mal by som pár dotazov, dúfam že dostanem odpoveď na moje lamerské otázky![]()
3. Rady pre začiatočníka ? Nikdy ma CoD séria nebavila, ale že by som bol lama v FPS sa nedá povedať, CS hrám už dosť dlhoNepotrebujem úplne základné veci, skôr by sa hodili nejaké veci o configoch etc.
Predom ďakujem
2.Výborný servery ma arena ma ta všechny styly her i real (na ranu mrtví)a taky jatka nejsou špatný děti tam možná i hrajou ale bez keců.
3.CoD 4 se s CoD 2 ned vůbec srovnávat úplně jiný styl hraní hlavně sniper už tam nejni takoví skill jako v CoD 2 je to 4X rychlejší spíš bych to přirovnal k Cs než k CoD 2 jinak čim lepší detaijli tim se ti líp hraje např. částice ti umožní vydět že nikdo po tobě střílí skrz zed
Užij si hru taky mě to vzalo pařim tak často že sem už 2X musel měnit ty kluzný plochy na myšce
http://www.arena.zaparit.cz/index.html
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jeste je dobry si dat treba AA 2x ci 4x. nevim, jak s tema casticema, ale ja mam vse na low, detaily postav na max a strely pres zdi stejne vidim. ono jde jen o to, ze kdyz mas vse na low, tak lip vidis postavy. nesplivaji se zdma a tak. zkousel jsem hrat na high, ale proste jsem je nevidel.barco píše:3. Rady pre začiatočníka ? Nikdy ma CoD séria nebavila, ale že by som bol lama v FPS sa nedá povedať, CS hrám už dosť dlhoNepotrebujem úplne základné veci, skôr by sa hodili nejaké veci o configoch etc.
a co se tyce tech serveru, tak prave arena mi prijde jako jedna z nejhorsich, mozna jsem vzdy ve spatny cas trefil na nejake deb*lky, ale byl to des... jenze ono si nevyberes asi nikde.
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- rigix
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Stěma detaijlama stebou moc nesouhlasim Jinak na tý aréně jsou admini často ve hře takže když nikdo prudí tak letí ale nikdy sem tam ja problémi neměl ani nevydělslaava píše:jeste je dobry si dat treba AA 2x ci 4x. nevim, jak s tema casticema, ale ja mam vse na low, detaily postav na max a strely pres zdi stejne vidim. ono jde jen o to, ze kdyz mas vse na low, tak lip vidis postavy. nesplivaji se zdma a tak. zkousel jsem hrat na high, ale proste jsem je nevidel.barco píše:3. Rady pre začiatočníka ? Nikdy ma CoD séria nebavila, ale že by som bol lama v FPS sa nedá povedať, CS hrám už dosť dlhoNepotrebujem úplne základné veci, skôr by sa hodili nejaké veci o configoch etc.
a co se tyce tech serveru, tak prave arena mi prijde jako jedna z nejhorsich, mozna jsem vzdy ve spatny cas trefil na nejake deb*lky, ale byl to des... jenze ono si nevyberes asi nikde.
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak kazdymu vyhouje neco jineho, dost taky zalezi na nastaveno kontrastu vs gammy. znam typky, co si s timhle dokazi vyhrat a vidi vsechno vsude
to ja bohuzel neumim, tak musim jit s detaily dolu.. ja na ty arene vetsinou hraju, kdyz uz hraju, v dopolednich hodinach. jinak si vyhledavam seervery ve hre. bud se trefis na nejaky slusny a nebo ne.
- cvokman
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak to já osobně nechávám gamu na pokoji, když se mi někdo shová ve stínu třeba v nočním crashi tak je to jenom moje blbostslaava píše:...
Jo a taky nemám rád borečky, který když sejmeš z jednoho místa, pak pár minut běháš po mapě a pak ho náhodou sejmeš z toho uplně samýho, a hnedle tě hnedle označej za kempera atd.
Podobně je to třeba se střelbou přes stromy, případně přes zdi - wh lama atd
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
cvokman: souhlas
ikdyz nejsem sniper, tak jsem prisel na zajimavy bug na ati vs ruzny PAM. zacne to delat arefakty
SpeedyGT: za jistych okolnosti se to jako cheating brat muze, ale s tou svetlosti bych to zrovna tak nehrotil. nez jsem presedlal na ati, tak jsem mel nvidii a ta mi vsechno delala tmavsi (ve hrach), takze prvni vec, co byla, ze sel kontrast s gamou nahoru. na atine jsem to resit nemusel
a k tem boreckum: takovi typci jsou nejlepsi
me spis dostavaji taci, kteri kempi porad jeden roh, daj te z toho mista jednou, podruhy, pak ti dojde, ze tam bude i potreti, a proste furt, tak tam na nej skocis a nebo zacnes strilet driv, nez ho vubec uvidis a hned jsi wh, citr, aimboter a nevim co jeste mi rikali
a nejlepsi bylo, ze mne obvinili, protoze pry beham moc rychle
a strileni pres zdi nema cenu pomalu ani resit. uz je to jak v csku. vsici si nasli mista odkud strilet na ruzny pozice pres zed a zkousej to vsude. jednou se mi stalo na pubu, ze jsem hral na vacantu sad a jeden typek kempil porad u becka, ale smula pro nej byla, ze prolinal pres zed, teda jeho noha
takze jsem ho dal asi petkrat nozem pres zed 
SpeedyGT: za jistych okolnosti se to jako cheating brat muze, ale s tou svetlosti bych to zrovna tak nehrotil. nez jsem presedlal na ati, tak jsem mel nvidii a ta mi vsechno delala tmavsi (ve hrach), takze prvni vec, co byla, ze sel kontrast s gamou nahoru. na atine jsem to resit nemusel
- N3rth
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
N3rth: bohuzel mas pravdu no... a zabanovanej uz na jednom jsem. hold co nadelas.
a nejhorsi na tom je, ze ac ja nejsem buhvi jak dobrej, tak maji akorat kecy ti, kteri to neumi. obycejny hrac si rekne: aha, dobrej lucker a necha to byt, ale tidle uberhighskilled hraci
(nejlepse s nickem a tagem, kde jsou armadni hodnosti), te hned nazvou citrem (v tom lepsim pripade) a nebo rovnou kicknou...
(nejlepse s nickem a tagem, kde jsou armadni hodnosti), te hned nazvou citrem (v tom lepsim pripade) a nebo rovnou kicknou...
- N3rth
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: