Ztráta dat pod XP

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
AiX
Začátečník
Začátečník

Ztráta dat pod XP

Příspěvek od AiX »

Zdravim, tak tu mam dalši problem... měl jsem v PC Visty a za tu dobu jsem si na HDD nahrál Fotky, vše bylo OK pak se visty posraly a šel jsem zalohovat na druhy PC abych mohl format, jenomže XP prohlížeč nenašel žadnou složku s uloženýma fotkama pod Vista, Tak jsem spustil R-studio, zalohoval, spustil, ale co to.. hlášky typu soubor je poškozen, atd... myslím že jsem ukládal ještě jednu složku s fotkama a tu jsem nenašel ani R-studiem, na HDD jsem instaloval i GTA SA to se mi taky nenašlo jen pod R-studio, jestli je funkční nevím, ale pochybuju :cry:
//GTA TAky nejde některe soubory naj 0bytů některe normal, žadny nejdou otevřit :cry:
AiX
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od AiX »

Programem GETBACKDATA jsem našel všechny složky ale některé soubory nejdou otevřit (bud maj 0bytů nebo asi mín než maj mít) je nějaká šance na záchranu ? :(
AiX
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od AiX »

Furt nemnm program nebo něco kterým obnovím přepsaná datat neříkejte že nikdo nevíte :evil: :evil: :evil:
petr_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petr_ »

Někde jsi zřejmě udělal chybu, a na ten disk se zapsalo.Pokud jsou ty data opravdu přepsaná, tak je můžeš považovat za ztracená, něaký sw na to nestačí.
NTB: 13" MacBook Air mid. 2013, Haswell i7-4650U, 8GB LPDDR3, 256GB SSD
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB
AiX
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od AiX »

nějaký softy to prej dokáží, ale je to velký problém a chce to hodně času, ovšem jaká SW to je otázka :roll: :oops:
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“