Jak rozebrat HP Compaq 6110?

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
drumax
Začátečník
Začátečník

Jak rozebrat HP Compaq 6110?

Příspěvek od drumax »

Zdar,
nevíte někdo o postupu, popř. dokázali byste mi popsat, jak rozebrat Compaqa 6110? Nějak jsem toho hodně vyšrouboval a všechno drží vesměs stejně :?

Díky

// tak nakonec vyřešeno :roll:
bead
Začátečník
Začátečník

rozebrání NB

Příspěvek od bead »

Ahoj, neznam presne tvuj NB, ale par uz jsem jich rozebral, tak skusim osvědčený tipy na rozebrání.
Musís dostat dolu klávesnici, většinou je nad klávesnicí úzký proužek plastu, bývaj na něm doplnkoé klávesy. ten neni prišroubovanej a musíš ho vycvaknout, to by ti mohlo odkrejt pár šroubků i ke klávesnici. Pak taky u některých NB musíš odstranit krytky pantů, ty jsou chyceny 1 nebo 2 šroubky zespod NB, případně zezadu.... Taky musíš odlepit u většiny NB protiskluzové gumičky a skusit jestli nejsou nějaké šroubky schovány pod nálepkama....
A malá rada na závěr, doporučuju si vzít papír A4 kde si blokově nakreslíš NB a šroubky které z NB vytáhneš vpíchávat do papíru podle toho odkud si je z NB vytáhl....
Kdyz mi hodís na maila foto jak si postoupil tak ti možná poradim víc, precijen compaqa jsem nerozebíral...
bead@email.cz

good luck :wink:
iMac 27",
i5-3470 3,2GHz,
8GB RAM,
NVIDIA GeForce GTX 675MX,
Win 8.1 64bit CZ
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“