World in Conflict - pokles FPS

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Commanderwar
Začátečník
Začátečník

World in Conflict - pokles FPS

Příspěvek od Commanderwar »

Mam na Vás dotaz lidi, zda nevite čím by mohl být muj nahly pokles FPS v benchmarku ve worl of conflict, nastavení mám určite stejne jako před týdnem ale hodnoty jiné. Zkusil jsem všechny ostatni testy co na svém pc mam, 3dmark2001se,lightmark2007, Hotcputesterpro4, ozone3d, a ve všech techto programech mam stejne hodnoty jako vždycky, jenom v této hře mi šlo dolu.
napriklad mel jsem ve 3 testech hodnoty fps 48, 44 , 46, tam byl rozdil v nastaveni aa a af, a tento tyden jsem delal naprosto to sami a hodnoty byli 42, 35, 39, je to rodil temer 5 fps u toho jednoho testu temeř 9, nevite nekdo čím by to mohlo byt???....s počítačem jsem naprosto nic nedelal
CPU : Core2Duo E8200 2,67Ghz, VGA : zotac 8800GT 512MB, MB : Asus P5K intel 775, 4 x 1GBRam DDRII 800 MHz KINGMAX CL 5, Vista32Bit Home Premium
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Ovladače pořád stejné ? Testoval jsi i s totožným nastavením detailů, rozlišení atd. ? Nemáš někde pro tu hru vynucený AA a AF ? Reinstal hry jsi zkusil ?

Jinak promaz OT - chlupatej_zub si příště odpustí podobné příspěvky, protože jinak by se mohla ze žluté stát červená
Goldnoob team proud member!
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“