projekt: dreveny notebook

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

cuir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cuir »

no pohlo se to kapanek dopredu ,ale je to vetsi piplacka nez sem cekal....
ocekavam i kritiku....sem si vedom ,ze to neni nejlepsi...jak jsou tam na krajich ty kosocosi tak tam planuju asi reprackovou mrizku nebo sem jeste uvazoval o tom nechat top tak a zespoda dat bilou tkaninu. Jinak je to opalovany pajkou a v realu to neni tak zubate opaleny :D to dela ta fotka.
Obrázek
Obrázek
jedna se o celni panel kde sou diody indikujici nabijeni , zapnuti .zapnuti wifi a BT. Pak jsou tam jeste repraky a bokuzel posuvne spinace na zapinani wifi a BT :/ to byl hodne tezkej orisek jak to konstrukcne vyresit...no a dopadlo to jak to dopadlo...no
Lip jsem to v tom byte vazne nezvladl :(
majkl_l
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od majkl_l »

co ty repracky vyresit jen vyvrtanejma dirama a tmavou tkaninou vespod misto mrizky?
PC: i5 2500k; GB 560Ti OC; GA-Z68X-UD3-B3; 16G
NB: Z10t
LG G3 (SGS III)
E51
5500 Sport
cuir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cuir »

majkl_l píše:co ty repracky vyresit jen vyvrtanejma dirama a tmavou tkaninou vespod misto mrizky?
no mit doma sverak do ,kteryho bych to mohl upnout tak jo ,ale z volne ruky je problem vyvrtat jakoukoli dirku :(... a tim padem by to dopadlo katastrofalne...mam doma malej sveracek a pak svorniky ,ale to je naprd ten profil se debilne upina a nikdy to poradne nedrzi :(...asi sems e rozhodl pro mrizku...a nebo cernou tkaninu zespoda. Jen mam otazku ...vypadaji ty lichobezniky dobre nebo je to hnus ?? potrebuju to vedet..pac jestli je to hnus tak tam dam mrizku ...pokud je to v pohode tak tam dam tkaninu zespoda
diky..ja nejsem objektivni abych si to mohl posoudit...
majkl_l
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od majkl_l »

abych řekl pravdu, tak na mne to nepůsobí zrovna nejlíp.. možná je to těma fotkama a chtělo by to vidět v celku, ale zkusil bych to jinak...
kdybych mohl, tak ti s tím rád pomůžu.. svěráků mám ranec i stolní vrtačku, takže by to mohlo bejt supr... ale pojedeš za mnou 20kiláků za prahu? :P
PC: i5 2500k; GB 560Ti OC; GA-Z68X-UD3-B3; 16G
NB: Z10t
LG G3 (SGS III)
E51
5500 Sport
cuir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cuir »

majkl_l píše:abych řekl pravdu, tak na mne to nepůsobí zrovna nejlíp.. možná je to těma fotkama a chtělo by to vidět v celku, ale zkusil bych to jinak...
kdybych mohl, tak ti s tím rád pomůžu.. svěráků mám ranec i stolní vrtačku, takže by to mohlo bejt supr... ale pojedeš za mnou 20kiláků za prahu? :P
no nepojednu no .. :D ale diky za nabidku :D...nejak se s tim poperu...snad
Caska.Vojta
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

hmmm

Příspěvek od Caska.Vojta »

velice zajimave taky me jednou napadlo udelat pc case ze dreva ale notebook? smekám! je to paráda ale já bych do toho sám nesel maximalne s neci pomoci! :)
cuir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: hmmm

Příspěvek od cuir »

Caska.Vojta píše:velice zajimave taky me jednou napadlo udelat pc case ze dreva ale notebook? smekám! je to paráda ale já bych do toho sám nesel maximalne s neci pomoci! :)
dekuji :)
ted na tom bohuzel nedelam pac mam problemy s autem a to je prednejsi ...ikdyz bych na to cas mel tak na to nemam naladu pac myslim porad na auto co s nim je a akorat bych to zmrsil...ale do finale to urcite dotahnu....jinak delam to v byte na koleni bez sveraku coz je nekdy veliky problem...ale zatim to jaks taks slo....mirne sem od posledni fotky pokrocil ,ale nema smysl to sem davat....
Caska.Vojta
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caska.Vojta »

urcite sem fotkz dej. Docela me to zajima jak to vypada. Nebo mi je jenom posli na mejl. Pokud to sem fakt nechces davat. dikz VoCas.
Hujeros
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hujeros »

slusna prace, jen nevim jak se to ty k***y zlute dozvedeli ze delas drevenej notas : http://www.svethardware.cz/akt.jsp?aktu ... 08004FB192
CPU:RYZEN 5 1600AF +SPC Spartan 3 LT @3,90GHz(1,38V);MB:B450 AORUS M rev1.0;DDR4:CRUCIAL Ballistix Sport 8GB 2666MHz @3200 CL16(1,35V);
VGA:GigaByte RX6600 XT 8GB
lord_sef
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lord_sef »

pekna prace... me se to libi:)
cuir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cuir »

ahoj panove ...po dlouhe dobe se ozyvam. Velmi me to mrzi , ale projekt dreveneho notebooku zkrachoval na tom ,ze mi v prubehu montazi a manipulaci odesla zakladni deska notevbooku a nemam penize na koupi nove. Cili Prace se zastavila a jiz pokracovat nebude. Nema smysl , neco vyrabet ,kdyz by to ve vysledku nefungovalo.

Pro ty co sledujete tento projekt mam k nabidnuti tedy dily z notebooku modelove rady acer 5100
konkretne se jedna o matne LCD 15.4, bez vadnych pixelu je i skablem ,invertorem
webkameru s rozlisenim 1.3megapixelu
HDD 160GB SATA, bez vadnych sektoru, bohuzel nemam jak jiz dodat vypis
procesor,
2x256 ram DDR2
wifi karta intel B/G do PCI slotu
oba thermal moduly(pasivni chladice) i s vetrackem
opticka mechanika-dualni DVD, cte vypaluje.
notebookove repracky a mikrofonem
power board (zapinaci boar na kterem jsou indikacni diody a dva USB porty
yakladni desku muzu prodat na nahradni soucaty. Vim co je na ni vadne ,ale je to neopravitelna vec. Acpon v podminkach ,ktere mam.
Pokud by mel nekdo zajem . Mohu prodat ono drevene LCD v celku, je ovsem potreba doupravit uchyceni pantu tak aby notebook sel uplne dovrit

Pripadnym zajemcum vse vysvetlim a popripade nafotim a podam podrobne informace. Pokud mate nejaky dotaz nebo o cokoli zajem kontaktujte mne soukromou zpravou. Rad vysvetlim, upresnim a muzem se i nejak domluvit. Ceny jsem neuvadel schvalne, jsou predmetem domluvy.
Na vsechny dily preferuji osobni predani. Prece jen LCD posilat postou je vo hubu a nechci se s nikym dohadovat. Take jedna se o notebookove dily a ne kazdy si troufa na jejich vymenu. I tuto sluzbu mohu poskytnout. vse je jen na domluve.

Takze se s vami v prostredi tohoto modu loucim a moc me to mrzi ,ze jsem ho nemohl dodelat do konce. Snazil jsem se desku za rozumny peniz sehnat novou ,ale je to nemozne.
upozorneni na zaver. Nemam zadne originalni plasty. Vsechny jsou znicene,ale mam spoustu sroubku :)
cuir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cuir »

Hujeros píše:slusna prace, jen nevim jak se to ty k***y zlute dozvedeli ze delas drevenej notas : http://www.svethardware.cz/akt.jsp?aktu ... 08004FB192
byly proste rychlejsi .... oni maji kapital fabriky a ingenyry...a jeste i dily pokud by se jim neco pokazilo a nekrachnou na tom ,ze jim neco odejde.:(
cuir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cuir »

jeste sem zapomel ,ze mam na prodej 65w zdroj i s napetovym kablem a BT modul i s kablikem na modelove rady acer aspire 3100, 5100 a 5110
v podstate vsechny dily sou na stoprocent kompatibilni s temito modelovymi radami a nektere jsou kompatibilni se vsemy notebooky znacky acer...treba LCD se da dat do jakeho koli aceru ,ktery ma 15.4 LCD. konektor v LCD je pro vsechny acery stejny..lisi se jen konektory k MB...
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Co ti odešlo?
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
patap
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patap »

cuir píše:Velmi me to mrzi , ale projekt dreveneho notebooku zkrachoval na tom ,ze mi v prubehu montazi a manipulaci odesla zakladni deska notevbooku a nemam penize na koupi nove.
cuir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cuir »

Trinom píše:Co ti odešlo?
jj deska :) ...
zbytky sou naprodej...prej nemam dostatek prispevku v bazaru..proto to take publikuju tady. Az se tohle dementni omezeni zrusi tak pak to dam aji do bazaru.
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Přesnější popis by nebyl?
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
cuir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cuir »

Trinom píše:Přesnější popis by nebyl?
ale jo byl. Jedna se o desku z modelu acer aspire 5110, ma na sobe grafickej akcelerator X1300, z ramek nasdili az 512MB. Co uplne konkretne presne je to za desku netusim. Podle modelu by se to mozna dalo najit.
no treba ti to bude stacit.
EDIT: jo a asi na nem odesel grafickej chip...podle oznaceni co sem se dival je spolecnej jeste s necim,ale ted si nevzpomenu. Pri spusteni nedetekuje HDD, USB, PCMCI a dlsi porty.
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

aha, až tak moc je KO ... tak to nic. čekal jsem žes vyzkratoval tak 1 - 2 šváby.
Godzzila
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Godzzila »

já mám úplně stejný NTB se stejnou deskou a vším.. a měl bych asi zájem o nějaký věci.. ozvy se mi pls na ICQ
Odpovědět

Zpět na „Projekty“