TV karta problem

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
hobys
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

TV karta problem

Příspěvek od hobys »

Zdravim mam problemek mam TV kartu Kworld DVB-T PE310 a koupil jsme si ji se sestavou od Barbone aproblem jsou VIsty při instalaci driveru me to hazi chybu že nemam XPčka ale nainstalovat jde no ale neotevře se ... takže ted nevím co udelat :( :x help me please
HacIPex
Začátečník
Začátečník

Re: TV karta problem

Příspěvek od HacIPex »

hobys píše:Zdravim mam problemek mam TV kartu Kworld DVB-T PE310 a koupil jsme si ji se sestavou od Barbone aproblem jsou VIsty při instalaci driveru me to hazi chybu že nemam XPčka ale nainstalovat jde no ale neotevře se ... takže ted nevím co udelat :( :x help me please
A instaluješ drivery pro vistu ?
hobys
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hobys »

NO ten jsem prave stahnul jenže když nainstaluju tak to jako jde ale potřebuju ten cely program co je na tom cd a ten mi nejde
čistič
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od čistič »

Takže nemáš software ke kartě pro Visty?
Na netu píšou že je Vista ready,tak v čem je problém?Mělo by to být vše na CD?
MSI-9141,2xXeon 3.06GHz,2GB DDR,SCSI 2x72Gb a 2x147GB,GK MSI GF 5700LE,pinnacle PCTV Sat a DC10+
hobys
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hobys »

No to sice pišou ,ale v navodu u ni je napsano pro windows XP / SP2..:( a když stahnu nejaky ten programek s oficialnich stranek kde je napsano pro Visty tak to taky nejde prostě špatne .. tak ted dam na jeden disk XPčka a na druhym necham visty
martin.ol
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.ol »

Sosni si ChrisTV :wink:
Desktop: MB: K9N6PGM2-V2 - Čipset NVIDIA , socket AM2+, DDR2, SATA2; GK: nVidia GT240, 512MB, DVI + HDMI; CPU: AMD ATHLON II X2 Dual-Core 3,0 GHz, 4MB; RAM: DDR2 4GB 800MHz; HDD: 2TB SATAII, 250GB SSD DVD: DVD-RAM LG; OS: Win 10 Home
hobys
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hobys »

jo to jsem skoušel ale byly v tom taky nejaky problemy .. nechapu.. prostě davam XPčka a je to
hobys
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hobys »

NO a nebo skusim jeste rozbehat nejaky ten programek třeba jako je chrisTV pac driver uz mam nainstalovany.. tak to jeste skusim a kdyby ne tak si tam dam XPčka :)
hobys
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hobys »

A jeste neco když jsem skoumal zapojeni tak jsem zjistil že od ni nevedou žadne kabeli na zvuk atd. proste jen zasunuta ve slotu.. neni to divne :,? :(
faugusztin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od faugusztin »

hobys píše:A jeste neco když jsem skoumal zapojeni tak jsem zjistil že od ni nevedou žadne kabeli na zvuk atd. proste jen zasunuta ve slotu.. neni to divne :,? :(
Nie je to cudne. Philips tunery (SAA713x a teda pravdepodobne aj tuner v tejto karte, SAA7162) mavaju prenos zvuku cez PCI/PCI-E zbernicu, bez nutnosti zvukoveho kabla.
hobys
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hobys »

Tak uz to konecne mam .. rozchodil jsem to je to parada.. akorat mi nejde zvuk cim to muže byt ?
faugusztin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od faugusztin »

hobys píše:Tak uz to konecne mam .. rozchodil jsem to je to parada.. akorat mi nejde zvuk cim to muže byt ?
Zkukova norma ? Skus prepnut zvukovu normu z B/G na D/K (tusim tak sa volaju :-) ).
martin.ol
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.ol »

hobys píše:Tak uz to konecne mam .. rozchodil jsem to je to parada.. akorat mi nejde zvuk cim to muže byt ?
Nesprávně vybrané zvukové zařízení či špatná norma PAL - D/K vs. B/G :roll:
Desktop: MB: K9N6PGM2-V2 - Čipset NVIDIA , socket AM2+, DDR2, SATA2; GK: nVidia GT240, 512MB, DVI + HDMI; CPU: AMD ATHLON II X2 Dual-Core 3,0 GHz, 4MB; RAM: DDR2 4GB 800MHz; HDD: 2TB SATAII, 250GB SSD DVD: DVD-RAM LG; OS: Win 10 Home
hobys
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hobys »

No možna mate pravdu ale nevim kde to mam v chris tv najit to nastaveni toho jak jste psali :(
martin.ol
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.ol »

hobys
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hobys »

Supr dik uz jsme to natsavil.. snad to bude chodit .. a jeste otazecka mel jsme pujcenou analog antenu chodilo to v pohodě .. ted si ji chci pořidit ale nevim jestli antenu Analog +digital :? nebo jen analog .. cena tak do 700Kč
hobys
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hobys »

Jeste k tomu zvuku u tv karty.. jak jste psali to nastaveni PAL B,D ..atd. tak jsem to udelal a to druhe taky ,vše podle toho jak bylo na obrazku a stale nic uz si nevim rady obraz jde v pohode ale ten zvuk porad ne. :(
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“