Neukazuje se video

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Hrochan
Začátečník
Začátečník

Neukazuje se video

Příspěvek od Hrochan »

Zdravim
Od toho co sem jednou preinstloval kodeky (codec pack all in one) tak mi jednoduse nejde video,u vsech formatu co jsem zkousel (.avi,.mpg,DVD format,.mp4)
Krome MP4 se u vsech ukaze okno kde ma byt video,ale je cerny :(
Zkousel sem K-lite codeky,FDDshow,,codec pack all-in-one a Ace mega codecs pack,s tim jedinym to 'nekdy' slo,neprisel sem na to proc to nekdy slo a nekdy ne...
Tak si myslim ze to nebude instalovanyma kodekama,ale nejaky zasadni problem
Video bezne prehravam v BSplayeru,ale zkousel jsem i WMplayer, a VLC media player (s tim se to ukazalo jen jednou :D ),nic
Nema nekdo napad cim by to mohlo byt?
predem diky
Asus P5QL Pro-----Pentium DC E5200@3500mhz+TR ultra 120-extreme-----Sapphire HD 4830+accelero twin turbo-----2x2gb a-data vitesta extreme-----WD caviar 120GB+samsung HD502IJ -----Seasonic 500W-----LG GSA 4120B-----CM Elite 330-----Asus MyCinema P7131D-----120mm in,120mm out xilence fan -----Sennheiser HD201-----Samsung 2032BW
Obrázek - kamosuv Celeron :D
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Problém je mezi žídlí a klávesnicí, totálně si zaprasil PC! Kodecpacky typu allin, akorát naisntaluji hrozný kvanta balastu, a ty tam dáš k tomu další modifikace podobných braků!
Pomuže ti 100% a rychle reinstal. Nebo zkusit rvát ze systémů kodek po kodeku.
Když ti nejdou ani přehrávače které si kodeky nesou v sobe tak to je opravdu na reinstal.
Projdi si tuhle sekci než budes instalovat neco takoveho.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Hrochan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hrochan »

Ok diky
Asus P5QL Pro-----Pentium DC E5200@3500mhz+TR ultra 120-extreme-----Sapphire HD 4830+accelero twin turbo-----2x2gb a-data vitesta extreme-----WD caviar 120GB+samsung HD502IJ -----Seasonic 500W-----LG GSA 4120B-----CM Elite 330-----Asus MyCinema P7131D-----120mm in,120mm out xilence fan -----Sennheiser HD201-----Samsung 2032BW
Obrázek - kamosuv Celeron :D
sonoluca
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sonoluca »

Zbytečně si to zasíráte balastem a když to nefunguje, přihodíte další. Kombinace ffdshow, haali splitter a případně ac3 filtr + libovolný directshow přehrávač by ti měla přehrát bez jakýchkoli problémů cokoli. Druhá možnost je použít přehrávače s vlastní "výbavou" - VLC, The KMPlayer, GOMPlayer...
BenQ DW1640 BSLB
Pioneer DVR-112 1.22
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Zkus reinstalovat ovladače ke grafické kartě jako kolega ve vedlejším threadu...
show must go on..
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“