obnova win u aceru

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
gavunek
Nováček
Nováček

obnova win u aceru

Příspěvek od gavunek »

nefungovala mě klaves alt+f10 tak jsem to udělal takhle celej ten skrytej disk jsem skopiroval na disk D a tam otevřel složku D2D tam PATCH a kliknul jsem na INT15DETECT ,spustil se přikazovej řádek a něco to vypisovalo pak jsem notebook restartoval a ono to fungovalo (ALT+F10) ale nejdřiv jsem nevěděl co mačkat tak jsem pomačkal všechny soubory v té složce Patch .Nefungovalo to s duvodu toho že jsem tam nainstaloval visty .Druhou možnost jsem skoušel s programem co mám na dvd ten se spustí hned při startu notebooku a tam se dá aby byl ten skrytej disk primarní a notebook se musí ručně vypnout, po zapnutí se spustil eRecovery management ,nainstaloval jsem to a hned po první restartu se to musi zase vratit aby disk C byl zase primarní,To se mě moc nezamlouvalo tak jsem skoušel tu první možnost co oní píšu .a ono se to povedlo.v pc se moc nevyznám ale s tohohle jsem měl strašnou radost .
jinak ten program na kopirování disku je paragon partition manager demo 8.5
tam se klikne na volume explorer otevře se ten disk ,soubory se označi a pravym tlačitkem myši se dá export a určí se kam to nakopirovat.
a jinak je jedno jestli disk c je fat32 nebo NTFS ja ho vždy po instalaci převedu do NTFS a obnova ALT+F10 vždy funguje
acer aspire 3692wlmi
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“