Výběr case
Moderátor: L4mka
- faugusztin
- Začátečník

-
Pouzitie dalsich ventilatorov zavisi od zakupeneho chladica, potreby dodatocneho chladenia atd. Napriklad k chladicu Scythe Ninja automaticky dostanes ventilator, k chladicu Thermalright Ultra-120 Extreme ale napriklad nie.
Skus si prejst, co vsetko bude potrebne v tvojom pocitaci chladit, k comu dostanes vetraky a kam nie, kde chces vymenit a kde nie.
Skus si prejst, co vsetko bude potrebne v tvojom pocitaci chladit, k comu dostanes vetraky a kam nie, kde chces vymenit a kde nie.
- kubajz
- Nováček

-
- wallot
- Středně pokročilý

-
uz me nabavi tahat na lanparty obri aerocool tak hledam :
Lehkou malou skrin do ktere se ale musi vejit
ATX deska s fullsize grafikou - momentalne 8800GTX, ktera se tam neupece
3-4 HDD, mechanika
na cene nezalezi, klidne ze zahranici
3-4 HDD, mechanika
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - Outemu Silent Peach V3, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Arctis Nova 7
- faugusztin
- Začátečník

-
Obri vahou alebo rozmermi ? Ak vahou, tak co take Lian Li PC-V1000, pripadne PC-V1200 ? Pripadne mensie Lian Li PC-A09, PC-7B a podobne.wallot píše:uz me nabavi tahat na lanparty obri aerocool tak hledam :
3-4 HDD, mechanika
- Mordread
- Nováček

-
Big Tower do 3500Sk
Zdravim.Potreboval by som pomoc s vyberom novej case.Pozadovane vlastnosti: Big Tower, chladenie pomocou 12cm ventilatorov, silne plechy, ktore neprenasaju vibracie HDD alebo nejaky system odhlucnenia(silentbloky), bocnice co nevibruju,prachovy filter pred prednym ventilatorom, "normalne" mriezky ventilatorov(honeycomb alebo dratove) co nevytvaraju aerodynamicky hluk,nemusela by mat dvierka ale vadit nebudu,osvetlenie nevadi, potesil by vyberatelny kos na HDD a normalne natocenie diskov.Az tak vela snad nechcem:-D.
Rozmyslal som nad Gigabyte 3D Aurora (nie 570) ale tam je udajne problem
s vibraciami.
Dakujem
Rozmyslal som nad Gigabyte 3D Aurora (nie 570) ale tam je udajne problem
s vibraciami.
Dakujem
CPU:Intel E2160+Scythe Ninja 1100P MB:Gigabyte P35 DS4 rev.1 RAM:Patriot PDC22G6400ELK 2x1GB 800MHz GK:Sapphire Radeon X1950GT 256MB HDD:Samsung HD501LJ+WD800JB Case:CM Elite 330 Zdroj:Corsair HX520 Mechanika:LG 4167B
- wallot
- Středně pokročilý

-
no idealne co nejmenci case kam se da narvat full-ATX deska jelikoz micro se na novych s775 chipsetech zatim nedelaji) ale zaroven musi byt case dstatecne prostorny na uchlazeni highendovych grafik.
zatim jsem nic rozumneho nenasel a asi poridim nejaky poradny velky case na ktery pridelam madlo a bude klid. jen me stve ze vetsina kvalitnejsich skrini ma predni dvirka, coz je vec kterou nechci kvuli SB prednimu panelu
zatim jsem nic rozumneho nenasel a asi poridim nejaky poradny velky case na ktery pridelam madlo a bude klid. jen me stve ze vetsina kvalitnejsich skrini ma predni dvirka, coz je vec kterou nechci kvuli SB prednimu panelu
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - Outemu Silent Peach V3, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Arctis Nova 7
- faugusztin
- Začátečník

-
Re: Big Tower do 3500Sk
Co taky Antec P182 ?Mordread píše:
Fakt si pozri tie Lian Li ako PC-7B, PC-A09 a podobne. Vnutorne maju uplne rovnaky az na kos na disky, ktory je mimochodom vzdy vyberatelny. Napriklad tu je moja PC-A09 s HD3870 - z toho si vies zhruba predstavit mnozstvo priestoru. S vybranym ramcekom pre disky by si nemal mat ziadny problem s priestorom, a ak by si potreboval viac pozicii tak mozes pouzit moduly EX-23/EX-33/EX-34, co su drziaky pre 3 (resp. 4 pri EX-34) disky do 3 (resp. 2 pri EX-23) 5,25" pozicii aj s ventilatorom.wallot píše:
- Indy2
- Nováček

CM Centurion 590
Takže očekávaná case, o které jsme již diskutovali na listu 17, se objevila v prvním eshopu a to na pixmanii za solidní cenu 1781 Kč.
Pixmania Cooler Master Centurin 590. Zatím počkám, zda nebude někde levnější (na pixmanii mne mrzí ta doprava za cca 250), a jdu do toho.
Pixmania Cooler Master Centurin 590. Zatím počkám, zda nebude někde levnější (na pixmanii mne mrzí ta doprava za cca 250), a jdu do toho.
NEW: Intel Q6600, MSI P35 NEO2-FIR, 2x1 GB DDR2 A-Data EE, ATI Asus X800XL 256MB
OLD PC: AMD Opteron 170, GA-K8NF9 Ultra, 2x512 MB DDR Transcend 2.5CL, ATI Asus X800XL 256MB
OLD PC: AMD Opteron 170, GA-K8NF9 Ultra, 2x512 MB DDR Transcend 2.5CL, ATI Asus X800XL 256MB
- wallot
- Středně pokročilý

-
lianli jsem zkoumal a u kazde mi neco trosku vadi ale zatim jsem nic lepsiho nenasel. kazdopadne samotne prenaseni jsem vyresil objednanim popruho/brasky od sunbeamu jelikoz se do ni da narvat i bigtower
- faugusztin
- Začátečník

-
- violo
- Nováček

- Maxtor
- Začátečník

-
- JARDA001
- Nováček

-
zdar chlapy....potřebuju pomoc s výběrem case k novýmu kompu...case bude černá, bez dvíře, pokud možno s průhlednou bočnicí a chtěl sem přední panel rovnej, v dolní části se síťovinou za kterou by svítil fan...ale nechi mít sítovinu peřs celej předni panel....co se týká úchytů ODD a HDD tak pokud možno tak aby to bylo na šroubky (bez ližin)...dokázal by někdo něco najít? něco stylu ..omluvte prosim ten bordel:) musel sem tu něco dělat...a místo tý díry mam mechaniku akorát sem jí musel vyndat dočasně...tak jestli dokážete někdo najít něco prostě takovýho obyč...ovšem aby to splnilo podmínky vypsané nahoře...co se týče ceny tak je mi jedno jestli bude za 600,- nebo za 1500,- ...ovšem za kvalitu se zlobit nebudu...max cena je 2500,- ....kdyby bylo zapotřebí další info tak doplnim...díky
Kód: Vybrat vše
http://img156.imageshack.us/my.php?image=dsc00478ly5.jpg- wallot
- Středně pokročilý

-
otocene ATX mi prave vyhovuje jelikoz mam skrin prirazenou ke stolu zpravafaugusztin píše:Ak ti u PC-V vadilo otocene ATX, .....
kdyztak uvitam odkazy na dalsi hlinikove skrine s otocenym ATX
- Holda
- Středně pokročilý

- czuba
- Nováček

-
Ahojte chtěl bych si k new PC koupit nějakou good skříň nejde mi ani tak moc o vzhled, jako o chlazení a plnění všech důležitých funkcí. Nepotřebuju nějaké rychloupínání aní žádné podobné blbůstky, ale jak to tam bude tak neva. Hlavně aby nic nerezonovalo, všechno drželo tak jak má, chladilo a hlavně aby hluk ze střev nešel moc ven. Nejlépe aby to byl big tower
Můj výběr :
1. TT Tai - Chi
www.alfacomp.cz ...
2. CM Stacker
www.czechcomputer.cz ...
3. CM Cosmos 1000
CoolerMaster COSMOS 1000
4. LIAN LI PC-201B
www.czechcomputer.cz ...
Taky aby byla tmavá (černý monitor, klávesa i myš). Cena tak do 6500 max strop 7k. Kupuju jednou, tak pořádnou a na dlooooouhý čas
Hlavně bych chtěl slyšet důvody proč tu a né tu. A navrhněte i vy nějaké skříně. Díky moc
P.S.: U Cosmose mám trochu strach s disky. Hodně se píše že se uživatelům přehřívají.
Díky
Můj výběr :
1. TT Tai - Chi
www.alfacomp.cz ...
2. CM Stacker
www.czechcomputer.cz ...
3. CM Cosmos 1000
CoolerMaster COSMOS 1000
4. LIAN LI PC-201B
www.czechcomputer.cz ...
Taky aby byla tmavá (černý monitor, klávesa i myš). Cena tak do 6500 max strop 7k. Kupuju jednou, tak pořádnou a na dlooooouhý čas
Hlavně bych chtěl slyšet důvody proč tu a né tu. A navrhněte i vy nějaké skříně. Díky moc
P.S.: U Cosmose mám trochu strach s disky. Hodně se píše že se uživatelům přehřívají.
Díky
- busy
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Osobne ti môžem odporučiť CM stacker. Sú to vynikajúce skrine s pekným designom a kvalitným spracovaním. Ono všetky čo si vybral sú na veľmi vysokej úrovni. Takže záleží na tebe čo využiješ, aké usporiadanie vnútra case ti príde najlepšie. Ešte by som uvažoval o Lian Li PC-V2000. Tiež ide o to či by ti vyhovovala naopak otočená doska. Na chladenie je to výborné ale nie každému to vyhovuje hlavne kvôli tomu na ktorej strane máš pc a či k nemu chceš mať rýchly prístup dovnútra a nie hu stále odťahovať od steny.
.........:::::::::: shit happens ::::::::::...........
- barco
- Středně pokročilý

Antec P182
Mal som možnosť vidieť naživo a doporučujem =) Dokonalé vnútorné usporiadanie, hrubé plechy, dobré možnosti chladenia etc.
Review na SHW.cz
Mal som možnosť vidieť naživo a doporučujem =) Dokonalé vnútorné usporiadanie, hrubé plechy, dobré možnosti chladenia etc.
Review na SHW.cz
.
- faugusztin
- Začátečník

-