Rychlost netu OK ale načítání stránek pomalé
Moderátor: Don
- don dzirka
- Začátečník

-
Rychlost netu OK ale načítání stránek pomalé
Zdravím,
poslední dobou se mi hodně pomalu načítají jakékoliv internetové stránky ve firefoxu, přitom podle měření rychlosti internetu jsou rychlosti down/up i ping v pořádku. Taky samotné stahování souborů jde maximální rychlostí.
Navíc se stránky načítají jakoby v sekundových intervalech (podle chroustání disku) - část načte, vteřinu nic, zase další část načte, vteřinu nic atd.....
Doplním, že mám pročištěný firefox (smazané cookies, dočasné soubory, historii atd.). Počítač je chráněný KISem a projetý adawarem a spybotem, vše OK. P2P sítě nepoužívám.
Díky za rady
poslední dobou se mi hodně pomalu načítají jakékoliv internetové stránky ve firefoxu, přitom podle měření rychlosti internetu jsou rychlosti down/up i ping v pořádku. Taky samotné stahování souborů jde maximální rychlostí.
Navíc se stránky načítají jakoby v sekundových intervalech (podle chroustání disku) - část načte, vteřinu nic, zase další část načte, vteřinu nic atd.....
Doplním, že mám pročištěný firefox (smazané cookies, dočasné soubory, historii atd.). Počítač je chráněný KISem a projetý adawarem a spybotem, vše OK. P2P sítě nepoužívám.
Díky za rady
- esso82
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- don dzirka
- Začátečník

-
- esso82
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
skus si stiahnut toto: Internet Cell Boost . . . . nastavi ti to vlastnosti NIC ale pokial ti to nerobilo predtym, taq by som hladal dovod preco to zacalo robit az po urcitom case. . .tj. . . .po instalacii nejakeho programu napr.?
loading...
PSN ID: esso82
PSN ID: esso82
- don dzirka
- Začátečník

-
- Pavel.P.
- Středně pokročilý

-
Mně to dělá taky FireFox, ale Explorer ne! Vůbec nevím čím to je, počítač kompletně projetý S&D a Avastem a chráněný Kerio Firewall...
//edit: Za všechno může můj Antivir Avast!
Ale stačí vypnout webovou ochranu...
//edit: Za všechno může můj Antivir Avast!
Naposledy upravil(a) Pavel.P. dne stř 26. bře 2008, 20:39, celkem upraveno 1 x.
...
- don dzirka
- Začátečník

-
Dobrý....Pavel.P. píše: //edit: Za všechno může můj Antivir Avast!Ale stačí vypnout webovou ochranu...
Stáhl jsem webovou ochranu v kasperskym na minimum (vysoká rychlost) a už je to OK, ale nevím, proč to předtím jelo i s vyšším stupněm zabezpečení rychle.
Intel DualCore E2200 * GA EP35C DS3R * 2x2GB A-DATA 800+ EXTREME * GA Geforce 8800GT 512MB * 2x200GB Samsung SATA2 RAID0 * Samsung SM 226BW
- Pavel.P.
- Středně pokročilý

-
I ten Avast mně před tím jel... Taky netuším, snad nějakou aktualizací nebo co...don dzirka píše:Dobrý....Pavel.P. píše: //edit: Za všechno může můj Antivir Avast!Ale stačí vypnout webovou ochranu...
Stáhl jsem webovou ochranu v kasperskym na minimum (vysoká rychlost) a už je to OK, ale nevím, proč to předtím jelo i s vyšším stupněm zabezpečení rychle.
...