Pretaktovanie P4 2.4 aspon na 3 Mhz

Vše o procesorech Integrated Electronics.

Moderátoři: Eddward, Baneshee

Odpovědět
kolci
Nováček
Nováček

Pretaktovanie P4 2.4 aspon na 3 Mhz

Příspěvek od kolci »

Chcel by som pretaktovat P4 2.4 Mhz aspon na 3 Mhz, poradte ako co. Viac o CPU v obrazkoch.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

v tom pripade nastav fsb na 0.25MHz :lol:

ted vazne... 3000MHz:12=250fsb. k tomu nastav prislusnou delicku pameti + kdyby se mu nechtelo, zvys trosku Vcore. rady k oc mas ve FAQ :)
AiX
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od AiX »

hod to po psovy... btw: ja ale mysliom že se na ty 3Mhz nedostane, je to moc malo aby se system rozjel :D
KnOx
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KnOx »

taky zalezi na tom jakou mas desku??
prtz nektery desky nemaj az tak rozsireny moznosti taktovani, tak abys treba ty hodnoty v biosu nehledal marne :lol:
Jurajko
Nováček
Nováček

jjj

Příspěvek od Jurajko »

No asi tak... to ja mam naprikalad tiez procesor P4 2,4... a v biose mam cpu ratio locked. Nevie niekto preco je tomu tak?? Nic sa tam neda zmenit NIC... pomohlo by upgrade biosu?? ale cital som ze to moze blokovat aj priamo CPU tak co?? pradite niekto?? Doska tiez stoji za nic moze to byt tyyym... co by mi pomohlo okrem gravitacneho urychlovaca hodu oknom??

Dakujem za radu...
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

P4 maj zamceny nasobic...
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Jurajko
Nováček
Nováček

Njj

Příspěvek od Jurajko »

Tak to uz viem... ale da sa potom nejak taktovat??? Som skusal aj cez win ale moja doska je pre vsetky neznaaama... tak som moc nepochodil...
Odpovědět

Zpět na „Procesory Intel“