SBXFi vypinanie kanalov

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
toma
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

SBXFi vypinanie kanalov

Příspěvek od toma »

chcem sa spytat ci je mozne ze sa mi kedykolvek vypne jeden z kanalov len preto ze by som pouzil dlhy kabel k (aktivnym) bednam ?? robylo mi to s jednou a po vymeneni :cry: roby znova . . :sad: pouzivam 4.1 mod a mam 2.1 sound (vsetko aktivne) satelity napajam skrz 2 kable (ako predlzovacku cca 4 metre) a woofer 1 kabel cca 1,8 metra
Gigabyte EP45, COREQ 9650@3600Mhz, Xigmatek Hammer, 8GBram, Sapphire 7770, SBXFi platinum, 2+1 homework audio, HDD+HDD+HDD=900GB, IBM21" , Dvdrw , Xigmatek Tower
toma
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

NIKOMU SA NESTALO ???

Příspěvek od toma »

ja fakt uz nevim .. zvukovku som reklamoval . .dosla nova . . roby mi to istee !!! :x
mna uz nic ine ako dlhe kaable nenapaada snaat jedine ze mam pripojene ventilatori (zmotane kontakty . . .) kde nemam pripojenu zem zlty kabel . . softwarom to nieje , zdrojom taktiez nie tak potom precooo :sad:
priklad: kukam tv auxialy mam cez kabel z tv do zvukovice . . . zrazu neprijemny puk nekedy ide dal nekedy sa vypne nekedy zmlkne bez puku) nekedy hned nekedy neskur nekedy vubec . .. . :sad: :shock:
Gigabyte EP45, COREQ 9650@3600Mhz, Xigmatek Hammer, 8GBram, Sapphire 7770, SBXFi platinum, 2+1 homework audio, HDD+HDD+HDD=900GB, IBM21" , Dvdrw , Xigmatek Tower
toma
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

newiem

Příspěvek od toma »

mozno som to asi nako neskumal (sralo ma viac vesi) no dosiel som na to ze je to problem len pri sledovani TV (cize auxliary) sice nechapem preco ale inak mi to neroby .. . cize ide von a pc bez TV skoda islo to zrazu ne ale cous :shock:
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“