pomoc zvukova karta

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
D3L3V3D
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

pomoc zvukova karta

Příspěvek od D3L3V3D »

ahoj mam integrovanou zvukovku a nevim jestli ma cenu si kupovat nakou jinou a kdyz tak poradte jakou
00Inferno00
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 00Inferno00 »

Urcite to cenu ma, jakou ti neporadim, ale asi nejakeho SB. (pls nekamenovat, ze SB je hromada)
ASUS ROG Strix G10DK 27L Gray = ASUS PRIME B550M-K, AMD Ryzen7 5800X undervolted, GeForce RTX 3060, 2x Kingston FURY 32GB DDR4 3200MHz CL16 + ASUS ROG STRIX LC II 120 ARGB
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Ono to není tak jednoznačné. Jakou integrovanou zvukovku máš? Jaké repra, popř. sluchátka k ní máš připojené?
pHp
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pHp »

A co od nové vlastně očekáváš?
Daren
Nováček
Nováček

Příspěvek od Daren »

Hodně záleží, jak jsi náročný uživatel a taky, co při práci s PC preferuješ. Existují zvukovky, které jsou ideální na hry (Creative) a potom máš taky karty, které sice nemají "futureovinky" charakteristické pro Craetive (např. X-fi Crystalizer) a možná taky horší podporu EAX ve hrách, ale rozhodně výsledný zvuk je přece jenom o trošku čistější - tím pádem se více hodí na poslech a práci s hudbou (M-Audio). Já osobně jsem vlastníkem Creative X-fi Extreme Gamer a vzheledem k tomu, že jsem "gamer" asi v tom symslu, že si jednou za dva týdny zapnu jeden zápas Pro Eva 2008 :D , své volby teď trochu lituju. Oproti integrované zvukovce je to však i tak hudebně obrovský kvalitativní skok :)
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“