problém MS WORD

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
jirka.jirka.
Začátečník
Začátečník

problém MS WORD

Příspěvek od jirka.jirka. »

Zdravím!
Mám malý problém a nevím jak jej vyřešit! V MS word 2003 mě chybí odsazení textu viz. obr. http://www.ukazto.com/?img=2518400,word5.jpg. Tak jestli někdo víte jak na to tak PLS poraďte.Dík moc
PS: odinstalování a přeinstalování jsem zkoušel!
Raoul Duke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Raoul Duke »

Úplně nechápu co myslíš tím odsazením textu, ale zkus na hořní liště kliknout na Zobrazit -> Rozložení pří tisku .
Jen další blázen, v bláznivém království.
jirka.jirka.
Začátečník
Začátečník

no myslím tím to, že když otevřeš WORD tak nezačneš psát hned u horního oraje, ale zhruba 2,5 cm pod horním orajem! A mě zajímá to jak to mám nastavit.
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

v office xp je to:
soubor - vzhled stránky - a tam si nastav okraje. při potvrzení by to mělo podle tiskárny upravit minimální pokud dáš menší.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
jirka.jirka.
Začátečník
Začátečník

Aha! Nastavené to mám, ale zobrazení je stále chybné. Stále píšu úplně od začátku té stránky!
xxsawer
Začátečník
Začátečník

word

Příspěvek od xxsawer »

Protoze kdyz to nastavis tak to plati jenom pro ten dokument ktery mas prave otevreny. Kdybys chtel abys tam ty okraje nemel v zadnym novym dokumentu musel bys podle me upravit sablonu normal.dot
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“