zbyla jenom kostra a místo plechů bych sem dal dřevo o tl. 1,8cm compl by byl ticchý ale nevím jestli by to něco neudělalo poraďte pls dííííííííííííííííííík

Moderátor: L4mka
Neudela to nic.Co by taky melo,kdyz drevo je nevodivy a hori az pri urcity teplote.A pokud se pletu tak mi vynadejtePetrasenko píše:zdarec chci se zeptat chtěl bych si na bedně oddělat všecky plechy aby mně
zbyla jenom kostra a místo plechů bych sem dal dřevo o tl. 1,8cm compl by byl ticchý ale nevím jestli by to něco neudělalo poraďte pls dííííííííííííííííííík
WTF ? Toto si asi necital na predch. stranke :martin850 píše:drzim palce, vyzera uzasne. Tento mod budem sledovat, tiez by som chcel taky notebook
ahoj panove ...po dlouhe dobe se ozyvam. Velmi me to mrzi , ale projekt dreveneho notebooku zkrachoval na tom ,ze mi v prubehu montazi a manipulaci odesla zakladni deska notevbooku a nemam penize na koupi nove. Cili Prace se zastavila a jiz pokracovat nebude. Nema smysl , neco vyrabet ,kdyz by to ve vysledku nefungovalo.
z palubky? no to snad ne chlapePetrasenko píše:1,8 je moc ??? přemýšlel jsem o tom,bude to trochu víc vážit ale ještě mně napadlo že bych si mohl udělat na praxi nějaký rám a do toho bych dal palubku ta je o něco lehčí a má drážky tak se to bude líp skládat.
Ještě se chci zeptat jakou by jste udělali bočnici na panty???
taky mně trápí to čelo líbilo by se mně úplně rovné eště si to mosín načrtnout a pak se do toho asi pustím
nieeeefaugusztin píše:WTF ? Toto si asi necital na predch. stranke :
ahoj panove ...po dlouhe dobe se ozyvam. Velmi me to mrzi , ale projekt dreveneho notebooku zkrachoval na tom ,ze mi v prubehu montazi a manipulaci odesla zakladni deska notevbooku a nemam penize na koupi nove. Cili Prace se zastavila a jiz pokracovat nebude. Nema smysl , neco vyrabet ,kdyz by to ve vysledku nefungovalo.
mno.. jako neni to uplne spatnej material.. jde o to ze v miste kde se spojuje je takovy ten palubkovy prechod.. ktery by vypadal fakt prisernePetrasenko píše:Co je špatného na palubce když je pěkně rovná a pěkně si do sebe ,,zaleze,,
mořný bych ji ještě zhobloval
bohuzel je to tak. Co sem cetl po netu tato zavada je asi u tohoto modelu bezna. Stalos e to vice lidem. Z niceho nic proste deska prestane detekovat zarizeni, PCMCI port , usb, HDd a podobne..obcas nabehne ,ale nefunguje. Bud ani klavesnice a Touch pad a nebo pokud funguje tak po pripojeni flashky nebo cehokoli se to sekne a zas je to tuhe...cili nepouzitelne.martin850 píše:nieeeefaugusztin píše:WTF ? Toto si asi necital na predch. stranke :
boze. nie, necital, myslel som, ze take nieco sa nemoze stat.