projekt: dreveny notebook

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Petrasenko
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrasenko »

zdarec chci se zeptat chtěl bych si na bedně oddělat všecky plechy aby mně
zbyla jenom kostra a místo plechů bych sem dal dřevo o tl. 1,8cm compl by byl ticchý ale nevím jestli by to něco neudělalo poraďte pls dííííííííííííííííííík 8)
starbalde
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od starbalde »

Petrasenko píše:zdarec chci se zeptat chtěl bych si na bedně oddělat všecky plechy aby mně
zbyla jenom kostra a místo plechů bych sem dal dřevo o tl. 1,8cm compl by byl ticchý ale nevím jestli by to něco neudělalo poraďte pls dííííííííííííííííííík 8)
Neudela to nic.Co by taky melo,kdyz drevo je nevodivy a hori az pri urcity teplote.A pokud se pletu tak mi vynadejte :oops:
co se dá udělat hned,odlož radši fakt na zítra!!!
Trinom
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Petrasenko píše:... dřevo o tl. 1,8cm ...
1,8 cm je strašně moc, ty potřebuješ jen jednotky mm.
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
martin850
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin850 »

krasny mod, tesim sa na dokoncenie

uplne mam rad drevene veci, preto som robil aj kluce a chystam sa do LCDcka na druhom PC :-)

imho by bolo najkrajsie namorit to moridlom s farbou cerveneho smreka a nato matny alebo leskyl lak (co sa ti hodi do izby)

drzim palce, vyzera uzasne. Tento mod budem sledovat, tiez by som chcel taky notebook :-)
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy
faugusztin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od faugusztin »

martin850 píše:drzim palce, vyzera uzasne. Tento mod budem sledovat, tiez by som chcel taky notebook :-)
WTF ? Toto si asi necital na predch. stranke :
ahoj panove ...po dlouhe dobe se ozyvam. Velmi me to mrzi , ale projekt dreveneho notebooku zkrachoval na tom ,ze mi v prubehu montazi a manipulaci odesla zakladni deska notevbooku a nemam penize na koupi nove. Cili Prace se zastavila a jiz pokracovat nebude. Nema smysl , neco vyrabet ,kdyz by to ve vysledku nefungovalo.
Petrasenko
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

1,8 je moc ??? přemýšlel jsem o tom,bude to trochu víc vážit ale ještě mně napadlo že bych si mohl udělat na praxi nějaký rám a do toho bych dal palubku ta je o něco lehčí a má drážky tak se to bude líp skládat.
Ještě se chci zeptat jakou by jste udělali bočnici na panty???
taky mně trápí to čelo líbilo by se mně úplně rovné eště si to mosín načrtnout a pak se do toho asi pustím
:idea:
SagiCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SagiCZ »

Petrasenko píše:1,8 je moc ??? přemýšlel jsem o tom,bude to trochu víc vážit ale ještě mně napadlo že bych si mohl udělat na praxi nějaký rám a do toho bych dal palubku ta je o něco lehčí a má drážky tak se to bude líp skládat.
Ještě se chci zeptat jakou by jste udělali bočnici na panty???
taky mně trápí to čelo líbilo by se mně úplně rovné eště si to mosín načrtnout a pak se do toho asi pustím
:idea:
z palubky? no to snad ne chlape :-D
martin850
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin850 »

faugusztin píše:WTF ? Toto si asi necital na predch. stranke :
ahoj panove ...po dlouhe dobe se ozyvam. Velmi me to mrzi , ale projekt dreveneho notebooku zkrachoval na tom ,ze mi v prubehu montazi a manipulaci odesla zakladni deska notevbooku a nemam penize na koupi nove. Cili Prace se zastavila a jiz pokracovat nebude. Nema smysl , neco vyrabet ,kdyz by to ve vysledku nefungovalo.
nieeee :-( boze. nie, necital, myslel som, ze take nieco sa nemoze stat.
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy
Petrasenko
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

SagiCZ

Co je špatného na palubce když je pěkně rovná a pěkně si do sebe ,,zaleze,,
mořný bych ji ještě zhobloval :?
SagiCZ
Začátečník
Začátečník

Re: SagiCZ

Příspěvek od SagiCZ »

Petrasenko píše:Co je špatného na palubce když je pěkně rovná a pěkně si do sebe ,,zaleze,,
mořný bych ji ještě zhobloval :?
mno.. jako neni to uplne spatnej material.. jde o to ze v miste kde se spojuje je takovy ten palubkovy prechod.. ktery by vypadal fakt priserne :)
cuir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cuir »

martin850 píše:
faugusztin píše:WTF ? Toto si asi necital na predch. stranke :
nieeee :-( boze. nie, necital, myslel som, ze take nieco sa nemoze stat.
bohuzel je to tak. Co sem cetl po netu tato zavada je asi u tohoto modelu bezna. Stalos e to vice lidem. Z niceho nic proste deska prestane detekovat zarizeni, PCMCI port , usb, HDd a podobne..obcas nabehne ,ale nefunguje. Bud ani klavesnice a Touch pad a nebo pokud funguje tak po pripojeni flashky nebo cehokoli se to sekne a zas je to tuhe...cili nepouzitelne.
Moje chyba to nebyla. nic sem nevyskratoval ..na to sem si daval sakra pozor ,ale bohuzel se stalo. Nemam penize na novou desku takze mod je u konce. Pokud mate nekdo o cokoli zajem ozvete se mi na ICQ nebo soukromkou. Clovickovi co mi tu psal at se mu ozvu tak to udelam a napisu. Dale prosim mi piste vy. dnes sm se dostal na net asi po tejdnu. Takze je mi to lito ..tohle uz ja nedokoncim. mozna nekdo jinej.
Petrasenko
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

něco na tom bude díval jsem se už po něčem lepším a lechčím=překližka
ale předek bych udělal ze spárovky to už tu váhu nevytrhne a bude to pěkně lícovat s mechanikama üž aby to bylo :roll:
Odpovědět

Zpět na „Projekty“