The Witcher/Zaklinac

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

Pouzivej tezky styl, olej proti preludum (pokud mas), vypij Vlastovku a behej dokola (Vlastovka te leci, Abigail taky - nemuze zemrit). Kdyz se k tobe psiska priblizi, tak je odhod Aardem a behej dal. Vzdy, kdyz se dost zregenerujes, tak si dej tezky styl a mlat jen do Bestie, psiska odhazuj zase Aardem. Energii muzes regenerovat vodou (byla to doufam voda, co regenerovala energii...moc si to nepamatuji). Ja jsem Bestii daval hodne dlouho, protoze jsem pouzival rychly styl :-D .
Ruka
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ruka »

dekuji, moc jsi mi pomohl
Muj novy: Q9400 -- Scythe Zipang -- Gigabyte GA-EP45-UD3 (rev.1.0) -- A-DataEE 2*2 GB -- VGA Gigabyte 6850 OC -- Enermax MODU82+ 525W -- Samsung 1TB + WDC 640GB -- Microsoft SideWinder X6 -- Spořeba psaní, brouzdání, 75W.

Potize s netabilitou PC? - clear BIOSu a otestovat
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

včera jsem k tomu po dlouhé době zase sednul, zabil jsem Dagona...jdu hrát,když už mám to volno :roll:
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

ChrastyII píše:včera jsem k tomu po dlouhé době zase sednul, zabil jsem Dagona...jdu hrát,když už mám to volno :roll:
Takže tu nejsem sám, kdo to ještě za půl roku nedohrál :lol:
mungo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mungo »

Silny styl na Bestiu? A ja som pouzival rychly - aspon zapisky v Bestiary ho odporucali.

Neviem, co doplnuje obycajna voda, ale ja som do seba co najrychlejsie nalial Vlastovku (zivot) Pustik (energia - kuzlenie), na mec hodil Olej proti preludom a ked uz bola Bestia trochu ranena, tak zabral Aard a stacilo ju podrezat. Bol to odhadom 4 plny uder Aard-om.

Najvacsi problem bol v tom chaose rozoznat, co je Bestia a co obycajny barghest.

Btw., co Bloedziger, mate nanho nejaky rozumny recept? Teda zabit ho nemam najmensi problem, ale ta jeho smrtelna explozia ma nici a uskocit pred nou sa mi nepodarilo - neviem, ci je to vobec mozne.
Ked dam nanho celu 3-seriu silnym striebornym stylom, tak ho to zabije a je zle. Ked len 2-seriu, zostane mu privela energie nato, aby ho zabil vyboj Igni. Mohol by som skusit dat 2x silny a 1x rychly ale to znamena neustale prepinanie stylov a chaos.
RunnerStar
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RunnerStar »

mungo: uskok provedes tak, ze 2x po sobe zmacknes sipku dozadu
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

mungo píše:Btw., co Bloedziger, mate nanho nejaky rozumny recept? Teda zabit ho nemam najmensi problem, ale ta jeho smrtelna explozia ma nici a uskocit pred nou sa mi nepodarilo - neviem, ci je to vobec mozne.
A naco ich zabijas? Su pomali, staci okolo nich prebehnut + na ruku pasku proti utopencom a v mociaroch mas na 90% klud.
Btw daju sa zabit v pohode, no co, troska ta podrazdi na zdravi, ale aby ta ten pokles zdravia zabil, musi ich byt aspon 7 - 10. A nato mas lektvary...
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Pavel.P.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Pavel.P. »

Sir_-_Death píše:
ChrastyII píše:včera jsem k tomu po dlouhé době zase sednul, zabil jsem Dagona...jdu hrát,když už mám to volno :roll:
Takže tu nejsem sám, kdo to ještě za půl roku nedohrál :lol:
Vidím, že já taky ne... :lol:

...
mungo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mungo »

Ten 2-klikovy uskok samozrejme robim - nie som superman, co pocas boja bleskovo prepina styly, robi otocky a piruety a medzitym pije elixiry a zosiela znamenia, ale tieto zakladne pohyby viem. :roll: Stale ale nejaku davku otravy chytim. A tu a tam nejaky prekaza viac nez je zdrave a zabit ho potrebujem a obcas aj kvoli ingredienciam. Predsa len skolit 1-2 bloedzigurov sa mi zda byt jednoduchsie, nez velka obchadzka alebo prerubavanie sa tlupou topivcov - o nejakom echinopse a pod. nehovoriac. Ale chcel som vediet, ci existuje postup, ako ho zabit bezpecne.

Aha elixiry. Zaujimaju ma momentalne 2 - Svlacec a Vrba (Vlha?) Prvy ma fungovat proti kyselinovym jedom, druhy proti jedom vseobecne. Takze co vsetko otravuje kyselinou okrem roznych ozivlych potvor z bazin? Aj nejake lietavce?
A tiez - ak mam ten druhy - vseobecne posobiaci elixir, ma zmysel pouzivat ten prvy pocas pobytu v bazinach? Ked ten vseobecne posobiaci by ma mal (ak tomu dobre rozumiem) chranit nielen proti bazinatej havedi, ale aj tym protivnym rastlinam a pod.

Sir_-_Death, ChrastyII, Pavel.P. - pri mojom postupe, kde vsetko presnorim, pobeham a odskusam to odhadom budem hrat mozno rok. Myslim, ze len Prolog a Prva kapitola mi zabrali mozno 1/3 z tych proklamovanych 80(?) hodin hernej doby. Ale bavi ma to; co je to, co od hry ocakavam.
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

mungo píše:Predsa len skolit 1-2 bloedzigurov sa mi zda byt jednoduchsie, nez velka obchadzka alebo prerubavanie sa tlupou topivcov - o nejakom echinopse a pod. nehovoriac.
Neviem ci to je jednoduchsie, ako len okolo nich prebehnut. Ako som pisal, satka na ruku proti utopencom/topivcom a tymito len prebehnes, nikdy ta nedobehnu, su tupi a rychlo to vzdaju. Jedine pozor na rastlinky, ale tie sa zase nehybu. Skoda si nechat dochramat zdravie jedom bloedzigurov, nestoja za to (btw. testoval som ich dost dlho, raz som dokonca vycistil od nich cele mociare (vratane toho ostrova, co ich je na nom asi 10), akurat som sa potom vyspal a ti parchanti sa respawnovali - nestoja za to, vynimocne, ak treba, jedneho-dvoch zabijes. XP z nich je tiez slabe, detto z utopencov. Chces v mociaroch bojovat a XP? Bojuj proti wyvernam. Maju tam svoj ostrovcek.
mungo píše:...pri mojom postupe, kde vsetko presnorim, pobeham a odskusam to odhadom budem hrat mozno rok. Myslim, ze len Prolog a Prva kapitola mi zabrali mozno 1/3 z tych proklamovanych 80(?) hodin hernej doby. Ale bavi ma to; co je to, co od hry ocakavam.
Takymto sposomob som to hral aj ja, vsetky mozne questy porobit, ziskat tituly (neziskal som alkoholicky titul) a hral som to od novembra do februara, v klude, s vychutnavanim hry, grafiky, deja atd.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8

mungo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mungo »

Ten amulet posobi aj proti topivcom? Niekto mi vravel, ze len proti utopencom?
Ale s tymi bloedzigurmi mas pravdu, oni su taki slimaci, ze mozem vlastne prebehnut pomedzi nich - tak jednoducha vec ma nenapadla :oops: :-D

Pijacky maraton nerobim a kedze na predmesti (momentalne som v 2-ke Chramovej stvrti) som chlastal len s pijanom a Zoltanom, neviem, ci to este ide.
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

na jednych posobi silnejsie, na druhych slabsie, ale funguje... vidis to, ze maju okolo hlavy take lietajuce bledozelene lebky. Dokonca hra aj bojova hudba... ale to je tak vsetko. Mozno raz sa cas nejaky po tebe skoci, ale bojovat sa mu moc nechce nikdy.

mungo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mungo »

Wuuduu píše:na jednych posobi silnejsie, na druhych slabsie, ale funguje... vidis to, ze maju okolo hlavy take lietajuce bledozelene lebky. Dokonca hra aj bojova hudba... ale to je tak vsetko. Mozno raz sa cas nejaky po tebe skoci, ale bojovat sa mu moc nechce nikdy.
Super. Takze idem dat dalsie 2 particky pokeru s Talar-om. Som nejako financne na dne, kedze som vrazil obrovsku sumu penazi do nakupu literatury ...

Nejde nejako zabranit, aby zbrane padlych zmizli skor, nez ich predam? Predsa len ked v noci zabijem par vrahov a zostanu po nich zbrane za par sto orenov a ja mam volne miesto len na 1 mec a 1 malu zbran, tak tratim nemale peniaze. Vojdem do domu obchodnika, vyjdem a vsetko sa zresetovalo. :x
mungo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mungo »

Viete poradit nejaky rozumny postup na kokacidum? Som sice odolny proti jedu, ale ta mrha ma vydrti v okamihu. Dobehnem k nej, slahnem ju raz Igni, 2 sekvencie mecom a mam mozno 1/3 zivota a kym zdrhnem do krytu na zregenerovanie, tak ma dostriela tymi svojimi sipkami alebo co to pluje.
Vlastovku v sebe samozrejme mam.

Btw., nechali ste kanibala nazive?
NACH
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NACH »

Mam takovej problem: jak se da vypnout ten odhazovac nepratel nejakej airad nebo tak nejak se to jmenuje?
MSI B350 TOMAHAW, RYZEN 5 1600, Noctua NH-U12S 2xNF-F12 PWM, Corsair Vengeance LPX Black 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz, Crucial MX100 256GB, WD Black 1TB WD Blue 1TB, LG GSA-H30N SATA, MSI GTX970 4GB GAMING 4G, Creative X-Fi Xtreme Gamer, Enermax Revolution87+ 650W, NZXT S340, Samsung SyncMa​ster S23A350H, Logitech G300, Bloody B254, Logitech X-230, Logitech G230, Windows 10 64bit, Razer Onza Tournament, ASUS Memo Pad Smart 10,1" + Folio key
mungo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mungo »

NACH píše:Mam takovej problem: jak se da vypnout ten odhazovac nepratel nejakej airad nebo tak nejak se to jmenuje?
Myslis znamenie AARD? To mozes IMO maximalne nepouzit, ale ak ho pouzijes, tak to neprietelov odhadzuje, omracuje a zraza k zemi - a to vsetko sucasne podla toho, kolko si investoval do rozvoja toho znamenia. Ale moznost si zvolit konkretny efekt - napr. len omracenie pokial viem nemas. Proste Zaklinac nie je ziaden carodejnik dokonale ovladajuci magiu.
Pavel.P.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Pavel.P. »

Jak mám dosáhnout alchymie fáze 3??? Potřebuji si namíchat vlaštovku na Stigu, abyc hnet nechcípnul... A nevíte někdo jak na nu?

...
NACH
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NACH »

Nevite kde sehnat v okoli wyzimy louc neko kocku na rosviceni v krypte? A jeste nevim jak sejmout ty dve kytky pre odovym domem... Nevite co na ne?
MSI B350 TOMAHAW, RYZEN 5 1600, Noctua NH-U12S 2xNF-F12 PWM, Corsair Vengeance LPX Black 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz, Crucial MX100 256GB, WD Black 1TB WD Blue 1TB, LG GSA-H30N SATA, MSI GTX970 4GB GAMING 4G, Creative X-Fi Xtreme Gamer, Enermax Revolution87+ 650W, NZXT S340, Samsung SyncMa​ster S23A350H, Logitech G300, Bloody B254, Logitech X-230, Logitech G230, Windows 10 64bit, Razer Onza Tournament, ASUS Memo Pad Smart 10,1" + Folio key
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

Pavel.P. píše:Jak mám dosáhnout alchymie fáze 3??? Potřebuji si namíchat vlaštovku na Stigu, abyc hnet nechcípnul... A nevíte někdo jak na nu?
Ked nie si uplne lavy nepotrebujes ani vytiahnut mec... nieto este nejaky lektvar. V pripade, ak ju nechces zabit - co je riesenie, ake si vybral Geralt aj v uvodnom intre.

Btw. riesenie ked ju zabijes mi nepripadalo nejak extra narocne. Bum, bum a bolo po trapne jednoduchej strige. Skor som cakal nejakeho tazsieho supera, ako to, co sa z nej vyklulo.
Ako moze mat clovek, co sa dostal tak daleko s niecim problem, nechapem, sorry... jedine, ak to hras na nejakej HARD obtiaznosti.
Naposledy upravil(a) Wuuduu dne ned 30. bře 2008, 13:33, celkem upraveno 1 x.

Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

To NACH: Kočku jako hotovej elixír jsem taky nesehnal,ale podařilo se mi sehnat ingredience na její výrobu,tak se budeš muset poohlídnout.A ty dvě kytky jsem normálně rozsekal mečem bez problémů.Jestli si to dobře pamatuju tak se po mě oháněly,ale stačilo postupovat jako při normálním souboji tzn.čekat na správný okamžik a klikat...
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“