Prevod AVI na AVI

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NobodyLovesMe »

Dzin píše:
bluenite píše: a co bych měl použít a neztratit u toho nervy (a čas)?
Zmenšit náhled a dát kvalitu na co nejméně, zastavit utilitky na pozadí, přetaktovat PC, defragmentovat, ....
Jenže tyhle operace mu samy o sobě zaberou spoustu času.Stačí posunout v enkodéru Divxu kvalitu na speed.
"Jen jedna šance mezi dvěma světy:Ohni se mnou pojď "
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

NobodyLovesMe píše:
Dzin píše: Zmenšit náhled a dát kvalitu na co nejméně, zastavit utilitky na pozadí, přetaktovat PC, defragmentovat, ....
Jenže tyhle operace mu samy o sobě zaberou spoustu času.Stačí posunout v enkodéru Divxu kvalitu na speed.
To je znát na kvalitě, pak.Já renderuju když u PC nejsem, třeba v noci..
Človek si musi rozhodout, jestli si koupí rychlejsi a vykonější PC, nebo se bude proste trápit.
Jinak by si se hodne divil jak umí zrychlit PC, defragmentovaný hdd a zastaveni zbytečností co běží na pozadí.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Dzin píše:
Človek si musi rozhodout, jestli si koupí rychlejsi a vykonější PC, nebo se bude proste trápit.
Jinak by si se hodne divil jak umí zrychlit PC, defragmentovaný hdd a zastaveni zbytečností co běží na pozadí.
No nevím,té defragmentaci bych moc nevěřil.Paměťi si ten program bere taky jen tolik,kolik potřebuje.U toho střihu videa bych tomu věřil,na převod má největší vliv to přetaktování.
Na předchozí stránce radíš toto,teď říkáš zase něco jiného.
Dzin píše: Zmenšit náhled a dát kvalitu na co nejméně ....
bluenite
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bluenite »

...vypada to ze problem je nekde jinde... v kvalite toho puvodniho souboru. Kdybych ho nepotreboval napalit z nejakeho duvodu, tak ho smazu a neotravuji tady.
Zkousel jsem vice programku na konverzi, ty vyse jmenovane, atd. Myslel jsem, ze ty programy jsou skryty shw, nebo neco takoveho, protoze u 15minutoveho souboru se vzdy na stejnem miste (3:18) konverze skoncila. Vysledny avi/divx/mpg file sel potom normalne prehrat, i kdyz kratsi. Ted bych potreboval zjistit, co je tam za chybu. Da se to asi nejakym editorem? VirtulDub to zvladne? Myslim zjistit co se da delat, jestli tam je nejaky zadrhel, nebo chyba? Nebo existuje nejaky opravar video souboru?
Petr
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Virtualdub toto umí,ale formát tvého videa je WMV,podle toho,co píšeš na předchozí stránce.Řešením by bylo nastříhat to video,u kritického času rozdělit a pokračovat další sekundu.Tohle by mělo jít snad i v movie makeru,je to celkem banální záležitost.Pak obě části převést do avi a jednoduše spojit přes virtualdub.Zapiš si čas,kde nastala chyba,podle toho to potom nastříhej.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

NobodyLovesMe píše:
Dzin píše:
No nevím,té defragmentaci bych moc nevěřil.Paměťi si ten program bere taky jen tolik,kolik potřebuje.U toho střihu videa bych tomu věřil,na převod má největší vliv to přetaktování.
Na předchozí stránce radíš toto,teď říkáš zase něco jiného.
Dzin píše: Zmenšit náhled a dát kvalitu na co nejméně ....
To jo ale to radím ke strihu :) ne ke konverzi přece :))) :roll:
Dej si do souvislosti věci ktere spolu souvisejí a nesnaž se mě chytit za slovo.
Jinak i RAM má obrovský vliv na rychlost, disk také! Dělali sme skamaradem testy práve ve VirtulDubModu a po OC RAM a srovnání hdd to bylo znát až o 15% ve vysledném času...
Je to stejne asi fuk když to vypadá na poškozený zdrojový soubor.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

velmi zajimave tema, resim neco podobneho ... detaily pripadne po zaverecnem testu popisu ;).
---
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“