SLI ready nebo ATI Crossfire?

Problematika SDRAM, DDR1/2/3 SDRAM, RDRAM, SO DIMM a další, včetně čteček pamětí.
Odpovědět
Ice69
Začátečník
Začátečník

SLI ready nebo ATI Crossfire?

Příspěvek od Ice69 »

K čemu je tato certifikace pamětí? To znamená, že jedny paměti pojedou pouze na SLI a druhé na Crossfire? Nebo jak je to?
Erathian13
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Erathian13 »

Ne,půjdou na obojím.Rozdíl je v tom,že paměti ,,pracují lépe´´ na chipsetech pro které jsou certifikovány.Lepší je pak třeba možnost přetaktování (lze dosáhnout vyšší rychlosti)
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Imho akorát oblbovátko pro lidi, bez nějakého dalšího účinku. Ale budu rád, když mě někdo vyvede z omylu a podlouží to ideálně nějakým testem :)
Goldnoob team proud member!
Ice69
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ice69 »

Thellwin píše:Imho akorát oblbovátko pro lidi, bez nějakého dalšího účinku. Ale budu rád, když mě někdo vyvede z omylu a podlouží to ideálně nějakým testem :)
Tak to jsem si presne myslel, ze to bude akorat reklama. Jenom me to poprve zarazilo, kdyz jsem si toho vsimnul :)
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

SLI certicate je tam proto, že mají rozšířené EPP o nějaký ten profil, je to testované na tom chipsetu = záruka kompatibility a stability. U Crossfire certificate by to mělo byt něco podobného.

Ale jinak je to opravdu oblbování a člověk platí defacto jenom za odzkoušení a za nálepku.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Odpovědět

Zpět na „Paměti“