Call of Duty 4: Modern Warfare MP

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

mno, nejaky cfg jsou verejny, ten muj ovsem mezi ne nepatri. preci jen, je to kazdyho know-how. ;) ... je pravda, ze v ramci tymu jsme si zkusenosti a jednotlive tipy predavali, ale to jsem se s tema lidma znal. jsou to rekl bych nepsana pravidla ....

doporucuji hledat vhodne tweaky na ruznych webech, napr. tweakguide a zkouset a zkouset ... upravu cfg si clovek musi zaslouzit ;).
---
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

MireC22 píše:dako ma tu asi nechapete. Mojimi prispevkami som chcel len povedat, ze nerozumiem ludom , co to hraju na low a pritom by to mohli hrat na high. Vsak z tej grafiky si takto moc neuziju. Neboj viem , ze progameri hraju na velmi nizkej citlivosti.
vis, proc te moc nechapeme? protoze vetsina normalnich lidi si na high pusti single player, kde se muzes kochat do aleluja. kdezto v MP se nezajimas o detaily na mape, jestli to auto ma videt tachometr, jakou barvu listi ma tamhleten strom, jestli mas videt odraz ve vode ci jake cisilka mackas pri plantu. jestli dokazes hrat a pritom vsechno tohleto sledovat, tak klobouk dolu. ja tak dobry nejsem, ja si radeji uziju dobry pozitek ze hry, ktera mi upravou configu prijde prehlednejsi ;) nehodlam se nervovat nad tim, ze mne nekdo dal z mista, ktery je zbytecne tmavy atd... a jak jsem uz psal, tak kazdy, tim myslim opravdu kazdy, ma stejny podminky na to, aby si to orezal a je uz jen tvuj problem, jestli tak ucinis nebo ne, tak zkus pochopit i ostatni, ze maji svoji volbu a hrajou to na nastaveni, jake jim vyhovuje ;)
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Ja teda hraju i MP na max detaily a nepocituju,ze by me to vylozene neslo
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

a kdo mluvi o tom, ze by ti to na max nemelo jit? :lol: ja jen konstatoval, ze drtiva vetsina hraje cod1, 2 a 4 na nizky detaily, maximalne stredni (ktery ve dvojce byly jako minimum, na nejnizsi to bylo poruseni pravidel). to ze ty a mirec to hrajete na max jen dokazuje, ze ne vsichni to maj na minimum :D ono je pak i rozdil, kdyz hrajete na nejakych Jatkach ci takovyhle serverech a na serveru, kam chodi prevazna vetsina evropske spicky v tehle hre ;)
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Ja nerikam,ze by mi to nemelo jit....
MireC22
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MireC22 »

slaava píše:
MireC22 píše:dako ma tu asi nechapete. Mojimi prispevkami som chcel len povedat, ze nerozumiem ludom , co to hraju na low a pritom by to mohli hrat na high. Vsak z tej grafiky si takto moc neuziju. Neboj viem , ze progameri hraju na velmi nizkej citlivosti.
vis, proc te moc nechapeme? protoze vetsina normalnich lidi si na high pusti single player, kde se muzes kochat do aleluja. kdezto v MP se nezajimas o detaily na mape, jestli to auto ma videt tachometr, jakou barvu listi ma tamhleten strom, jestli mas videt odraz ve vode ci jake cisilka mackas pri plantu. jestli dokazes hrat a pritom vsechno tohleto sledovat, tak klobouk dolu. ja tak dobry nejsem, ja si radeji uziju dobry pozitek ze hry, ktera mi upravou configu prijde prehlednejsi ;) nehodlam se nervovat nad tim, ze mne nekdo dal z mista, ktery je zbytecne tmavy atd... a jak jsem uz psal, tak kazdy, tim myslim opravdu kazdy, ma stejny podminky na to, aby si to orezal a je uz jen tvuj problem, jestli tak ucinis nebo ne, tak zkus pochopit i ostatni, ze maji svoji volbu a hrajou to na nastaveni, jake jim vyhovuje ;)
tych normalnych lidi si si mohol odpustit. ok mozno ty rad hras s texturami ala N64 ale su aj taki, ktori to radi nemaju - a preto nemusia byt zrovna nenormalni.
IC2Q6600@3+Ghz ,TT BIG Typhoon,Gigabyte GA-P31-DS3L , 2x2GB DDR2-800 Adata ; Palit ATI 4850 (default), Purepower 460W; LCD 20" - Samsung 2032bw; Audigy 4
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

promin, jestli jsem te urazil, ale jako urazka to mysleno nebylo. a ze to vypada jako na nintendu? :D http://members.upc.cz/slava/shot0003.jpg tohle mi jako nejaky hrozny nastaveni grafiky moc nepripada :?
MireC22
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MireC22 »

slaava píše:promin, jestli jsem te urazil, ale jako urazka to mysleno nebylo. a ze to vypada jako na nintendu? :D http://members.upc.cz/slava/shot0003.jpg tohle mi jako nejaky hrozny nastaveni grafiky moc nepripada :?
V takom nastaveni/rozlisku to hravas ?
ps - co umoznuje 125 fps bud ? - rychlejsie behanie ?
IC2Q6600@3+Ghz ,TT BIG Typhoon,Gigabyte GA-P31-DS3L , 2x2GB DDR2-800 Adata ; Palit ATI 4850 (default), Purepower 460W; LCD 20" - Samsung 2032bw; Audigy 4
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

1024*768 (jsem zvykly z jednicky a z dvojky) textury na minimum, postavy na max plus v nastaveni hry antialiasing 2. v ovladacich zapnuty AAA. motion blur ci jak se tomu nadava a dalsi efekty jsou vypnuty. preci jen, kdyz zamirim a vse okolo se rozmaze, je na nic ;) k tomu fps: rychleji nebehas :) jen mas moznost delat delsi a vyssi skoky (nebylo mysleno o pul metru :D ), lepsi strelba se zbrani a jeste by se neco naslo.
MireC22
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MireC22 »

slaava píše:1024*768 (jsem zvykly z jednicky a z dvojky) textury na minimum, postavy na max plus v nastaveni hry antialiasing 2. v ovladacich zapnuty AAA. motion blur ci jak se tomu nadava a dalsi efekty jsou vypnuty. preci jen, kdyz zamirim a vse okolo se rozmaze, je na nic ;) k tomu fps: rychleji nebehas :) jen mas moznost delat delsi a vyssi skoky (nebylo mysleno o pul metru :D ), lepsi strelba se zbrani a jeste by se neco naslo.
takze dost podstatne vyhody, vsak som sa cudoval ked som videl niektorych skakat pri budovach a zrazu boli na takmer nedostupnom mieste.
Naposledy upravil(a) MireC22 dne ned 30. bře 2008, 00:20, celkem upraveno 1 x.
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Tak takhle seřízlý bych to mít nemoh... Hraju to abych si hru užil i pokochal na grafiku. Místo tohohle bych moh raději hrát CoD2 a vypadalo by to stejně...

Jinak teď sem hrál s jedněma borečkama a u těch zase bylo úplně jasně vidět jak mají vytaženej jas. Takže z nočního crashe měli přesvětlenej dení... Takhle si kazit voči :P
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

MireC22 píše:takze dost podstatne vyhody, vsak som sa cudoval ked som videl niektorych skakach pri budovach a zrazu boli na takmer nedostupnom mieste.
Jsi to stale nepochopil ze? me je celkem nekde, ze bych mel nad tebou vyhodu, kdyz to samy si muzes udelat sam ;) tak se porad neohanejte nejakyma vyhodama, kdyz si to muze udelat KDOKOLIV... :sleepy:

SpeedyGT: jak uz jsem psal, pokochat se grafikou muzu v singlu, v multaku jde preci jen o necem jinem, nez kochanim okoli ;) navic, tohle je jen "orezany" pomoci nastaveni, ktere hra umoznuje primo v menu. takze v tom nic spatnyho nevidim :)
MireC22
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MireC22 »

slaava píše:
MireC22 píše:takze dost podstatne vyhody, vsak som sa cudoval ked som videl niektorych skakach pri budovach a zrazu boli na takmer nedostupnom mieste.
Jsi to stale nepochopil ze? me je celkem nekde, ze bych mel nad tebou vyhodu, kdyz to samy si muzes udelat sam ;) tak se porad neohanejte nejakyma vyhodama, kdyz si to muze udelat KDOKOLIV... :sleepy:

SpeedyGT: jak uz jsem psal, pokochat se grafikou muzu v singlu, v multaku jde preci jen o necem jinem, nez kochanim okoli ;) navic, tohle je jen "orezany" pomoci nastaveni, ktere hra umoznuje primo v menu. takze v tom nic spatnyho nevidim :)
vsak si hraj ako chces, ja si budem tiez hrat ako ja chcem. tejto *vyhody* sa radsej vzdam.
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

sak jo, ale pak radeji pomlc a nenadavej na to ;)
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

Já nehraji nijak profesionálně, statistika ukazuje necelé 3 dny. Mám Gold AK-47, M60, UZI a Desert Eagle, tak chci, aby to nejak vypadalo :)
Obrázek Obrázek
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

Pro upresneni pro Mirec:

125 FPS je tady s CoD (a dalsimi hrami) uz dlouho. Ano, mit 125FPS je dobre, protoze mas plynulejsi pocit pri strelbe a protoze vyskocis o cca 1-5 mm vyse (brano v herne realnem meritku).

Dalsi rozdil pri skoku je na FPS 333, ale paradoxne ti umozni skocit tam, kam FPS 125 ne, ale nekdy hlavne i naopak. Ano, znal jsem pravoverneho jumpera, ktery svym umenim dokazal ziskat velkou vyhodu, ale to hlavne kvuli strafe jumpu, ktery jsme tudiz velmi casto trenovali a i presto, ze jsem ho osobne dal v klidu 9x z 10 pokusu tak v boji byla uspesnost mnohem nizsi.

At si kazdy hraje presne tak jak mu to vyhovuje, to je tak spravne, ale i ja opakuji, at nikdo nehleda za prohrou v osobnim souboji nejake upravy cfg na hrane (nebo za hranici) fair play. Na to mohu rict jen jedine, nastav si to take a uvidis sam zda to vyhoda pro tebe je nebo neni.

Neni usmevne, kdyz na nejmenovanem publicu je kdokoliv s dobrym skillem nazyvan haxorem? Ja se tomu vzdy smeju a rikam si, ze jsou to deti, ale zde na foru takovyto nazor neprijimam a budu se vuci nemu ohrazovat, protoze neni spravny.
---
kul1k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kul1k »

oneill_sx1 píše:Já nehraji nijak profesionálně, statistika ukazuje necelé 3 dny. Mám Gold AK-47, M60, UZI a Desert Eagle, tak chci, aby to nejak vypadalo :)
no reknu ti ze to neni ani normal jestlize hrajes na publicu mit 13k killu a 18k zabiti je spis low ale to jen tak :) osobne davam prednost duvtipu pri hre a snazim se prekvapit oponenta :lol: obcas se to podari obcas ne a obcas prekvapim sam sebe
NB:Acer Aspire V3 571G
133
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 133 »

Prave som to dodrtil..je to vazna pecka. U3 engine je famozny, vyzera uplne fantasticky a nie je vobec prehnane HW narocny. CoD4 mi beha lepsie ako Quake 4 takze asi tak..
MB Asus M2N SLI (nFORCE560) CPU AthlonX2 5200+, 2x2GB DDR2 800 A-Data, BFG 8800GTX 768MB, WD 160GB SATA II. 300, LCD 19 Acer.. I love U Anus-SKA.
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

az na to, ze CoD4 nebezi na U3 neginu, ale na Quake Enginu, upravanem dobou a pro CoD4 :-).

ale to jen detail ;)
---
133
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 133 »

JJ omluvam sa..beriem spat..na niektorych web-och boli zavadzajuce INFO je sa jedna o upraveny U3 engine ale pozeral som priamo u tvorcov hry a je to kravina.. Kravina je samozrejme aj to ze je to engine Q4.. COD ma vlastny engine, ani UT ani Q...
MB Asus M2N SLI (nFORCE560) CPU AthlonX2 5200+, 2x2GB DDR2 800 A-Data, BFG 8800GTX 768MB, WD 160GB SATA II. 300, LCD 19 Acer.. I love U Anus-SKA.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“