Rozmazany obraz pri pouzivani vlastni obnovovaci frekvence
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- spike18
- Černá karta

-
Rozmazany obraz pri pouzivani vlastni obnovovaci frekvence
Mam 17"CRT + sestavu v podpisu a kdyz pouzivam vlastni obnovovaci frekvenci 1024x768@100Hz tak je obraz uprostřed rozmazany. Zkousel jsem i 3870 X2 - uplne stejne chovani, integrovanou 6100 - v poradku, 7300 - obraz opet v poradku. Takze je to ocividne problem ATi, setkal se s tim nekdo? Zkousel jsem vice verzi Catalystu, ale nic nepomohlo 
- no-X
- Středně pokročilý

- spike18
- Černá karta

-
- Don
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
pri jake frekvenci uz je obraz ostry a o jaky jde monitor
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
- MireC22
- Začátečník

-
- spike18
- Černá karta

-
Pri 1024x768@60Hz je obraz normalni, pri jakemkoli vyssim nastaveni je uz rozmazany. Nejmin je ale rozmazany pri 100Hz, pri 85 uz to ani nejde precist 10 sec. (asi nez najedou drivery) po startu winu je obraz krasne ostry, jen na obou rozich je 1cm cerny pruh, pak se obraz roztahne a text rozmaze. vsiml jsem si, ze kdyz pohybuju s oknem tak je to jako bych mel hodne kulatou obrazovku, kdyz mam to stejne okno na boku tam ma rekneme 10cm, kdyz ho posunu na stred ma 13cm. Je to 17" CRT AOC, sice uz je asi 4 roky stare, ale kdyz na nvidii funguje bez problemu, tak asi rozbite nebude.
PowerStrip nepomohl, na obnovovaci frekvenci fungujou jen Catalysty a ani ve winech nenastavim nic jineho nez to co je zaple v Catalystech (samozrejmne jsem pevnou obnovovaci frekvenci pred zkousenim vypl
)
PowerStrip nepomohl, na obnovovaci frekvenci fungujou jen Catalysty a ani ve winech nenastavim nic jineho nez to co je zaple v Catalystech (samozrejmne jsem pevnou obnovovaci frekvenci pred zkousenim vypl