Medal of Honor: Airborne

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Hm, u mě to efekt mělo, je fakt, že jsem během toho taky třeba dostal ránu, ale v 95% případů jsem vyšel jako vítěz já.
Goldnoob team proud member!
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

Dal jsem tomu druhou šanci, že si to v klidu dám znova...došel jsem do části kde na vás na nádraží naběhnou ti "ubersoldři" s MG u pasu a fakt konec :evil: Tahle podle mě až sci-fi vložka s pomalu nesmrtelným vojákem dělá z reálný linie druhý světový války sci-fi sračku, což mě tak naprdlo že jsem řek konec a šlo to z disku... :( Poprvý jsem tohle přešel se skřípěním zubů že to chci dohrát, ale už mě to nebaví tolerovat..Uf to jsem se rozčílil :lol:
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
TimTaylor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

nic moc

Příspěvek od TimTaylor »

tak jsem se na tuhle hru docela tesil, ale po prvním dohrani sla z disku a uz se tam asi jen tak nevrati. Mraky skriptu, umele doplnovani nepratel (respawn jako prase) a zbrane, kteryma se musi do nepritele strelit 3krat z blizka, aby lehnul, to je moc. Nebo ty "nadlidi" s kulometama v rukou v poslednich 2 misich, to je sila. Tohle opravdu neni muj salek caje, skoda - tim to opravdu prehnali ad absurdum. U me tak 5/10 a to za grafiku, castecnou volnost v plneni ukolu a prvni 4 mise, dal je to opravdu bida... Skoda..
CPU: Core i7 4790K@4,5GHz + chladič Cooler Master Hyper 212EVO, 24GB RAM (DDRIII Kingston HyperX Beast Series), deska GIGABYTE Z97-D3H, grafika Nvidia GeForce ASUS 2070S, SSD Samsung 970 EVO 1TB + 4TB WD 7200 ot, zvukovka Sound Blaster Z, myš Logitech G903 + klávesnice Logitech G910, repráky 2+1 Logitech Z-537, sluchátka Logitech G230, case ZALMAN Z11 Plus + zdroj Seasonic Focus 650W modular,
monitor ASUS ROG SWIFT PG279Q 144Hz, systém Win 10 Pro,
Dawe111
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Dawe111 »

Mě nejde nainstalovat plná ani demo a to jsem ho už nainstalované jednou měl.. pouze proběhne instal Ageia a dost.. dělá to někomu ? :(
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

A odinstaloval jsi to předtím korektně ? Zkus se kouknout jestli něco někdě nezůstalo a případně prober i registry.
Dawe111
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Dawe111 »

Thellwin píše:A odinstaloval jsi to předtím korektně ? Zkus se kouknout jestli něco někdě nezůstalo a případně prober i registry.
Takže se musí odinstalovat i ta Ageia, už to jede, dík :)
Michalson
Nováček
Nováček

Příspěvek od Michalson »

Ahoj, mam dva dotazy :-D
1. Na různých serverech, při testování grafik používají Airbone v dx9 a dx10. Jak se mezi timi dá přepínat? Mám Vistu a dx10 nainstalovaný. Děkuji
2. Podle všeho tedy nelze Anti-Aliasing zapnout, našel sem něco pro nVidie program nHancer, ale jelikož mám Ati HD2600XT, tak je mi to k ničemu.... Je nějaká možnost zapnout AA? Stačí mi 2xAA a ubrat detaily, pak by mi to mělo jet v pohodě.
Díky za všechny odpovědi ;-)
CPU: C2D 4500@3Ghz
RAM: DDR2 800Mhz 2GB
GPU: Ati HD 2600XT + GDDR4
NACH
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NACH »

Michalson píše:Ahoj, mam dva dotazy :-D
1. Na různých serverech, při testování grafik používají Airbone v dx9 a dx10. Jak se mezi timi dá přepínat? Mám Vistu a dx10 nainstalovaný. Děkuji
2. Podle všeho tedy nelze Anti-Aliasing zapnout, našel sem něco pro nVidie program nHancer, ale jelikož mám Ati HD2600XT, tak je mi to k ničemu.... Je nějaká možnost zapnout AA? Stačí mi 2xAA a ubrat detaily, pak by mi to mělo jet v pohodě.
Díky za všechny odpovědi ;-)
CPU: C2D 4500@3Ghz
RAM: DDR2 800Mhz 2GB
GPU: Ati HD 2600XT + GDDR4
Na co mas catalys tam si to muzes vynutit...
MSI B350 TOMAHAW, RYZEN 5 1600, Noctua NH-U12S 2xNF-F12 PWM, Corsair Vengeance LPX Black 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz, Crucial MX100 256GB, WD Black 1TB WD Blue 1TB, LG GSA-H30N SATA, MSI GTX970 4GB GAMING 4G, Creative X-Fi Xtreme Gamer, Enermax Revolution87+ 650W, NZXT S340, Samsung SyncMa​ster S23A350H, Logitech G300, Bloody B254, Logitech X-230, Logitech G230, Windows 10 64bit, Razer Onza Tournament, ASUS Memo Pad Smart 10,1" + Folio key
Michalson
Nováček
Nováček

Příspěvek od Michalson »

To sice můžu, ale bez výsledků :-( Ani Ati tray tool nepomohlo.
CPU: C2D 4500 2,2@3,0Ghz (box), RAM:2GB A-Data VitestaEE 800Mhz, MB: Asus P5K, GPU: HD2600XT 845Mhz + GDDR4 2320Mhz, HDD: Seagate 250GB
NACH
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NACH »

Michalson píše:To sice můžu, ale bez výsledků :-( Ani Ati tray tool nepomohlo.
Tak to asi u toho zapnout nejde a to be se zdaji hrany nejaky rozmazli ja ted kdyz to mam na plno tak me pripada jak kdyby tam bylo pouzity AA
MSI B350 TOMAHAW, RYZEN 5 1600, Noctua NH-U12S 2xNF-F12 PWM, Corsair Vengeance LPX Black 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz, Crucial MX100 256GB, WD Black 1TB WD Blue 1TB, LG GSA-H30N SATA, MSI GTX970 4GB GAMING 4G, Creative X-Fi Xtreme Gamer, Enermax Revolution87+ 650W, NZXT S340, Samsung SyncMa​ster S23A350H, Logitech G300, Bloody B254, Logitech X-230, Logitech G230, Windows 10 64bit, Razer Onza Tournament, ASUS Memo Pad Smart 10,1" + Folio key
Michalson
Nováček
Nováček

Příspěvek od Michalson »

rozmázlý ne, taky jednu na plno na 1280x1240.. ale sou zubatý. hlavně detaily v dáli, střechy atd... ale neni to nic nesnesitelnýho
Ale jestli to nejde, tak se nedá nic dělat ;)
CPU: C2D 4500 2,2@3,0Ghz (box), RAM:2GB A-Data VitestaEE 800Mhz, MB: Asus P5K, GPU: HD2600XT 845Mhz + GDDR4 2320Mhz, HDD: Seagate 250GB
mechanicekpajan
Nováček
Nováček

MOHA vs SLI?

Příspěvek od mechanicekpajan »

Zdarec, mám dotaz. Pofrčí tato hra v SLI i když tato funkce není prý oficiálně podporována? Jestli máte někdo zkušenost, tak prosím písněte, díky :wink:
Mayhem(cz)
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: MOHA vs SLI?

Příspěvek od Mayhem(cz) »

mechanicekpajan píše:Zdarec, mám dotaz. Pofrčí tato hra v SLI i když tato funkce není prý oficiálně podporována? Jestli máte někdo zkušenost, tak prosím písněte, díky :wink:

Zde je odpověď http://www.extrahardware.cz/sli-vs-cros ... ?page=0,11
rostaxx
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rostaxx »

nevim nekdo proc mne hazi pri spousteny chybu typu graficak karta neni podporovana ? Mam HD2900XT cat 8.3 !!
uz sem zkousel i 8.1 a porad to pise graficak karfta neni podporovana, a to same mne psal nedavno i dirt nakonec sem ho odinstaloval .... :? :sad: :sad:
rostaxx
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rostaxx »

to sme fakt jediny ko,u se otto stalo ?
Jak je vubec mozn e ze mnen ejde spsuit hra ktera je elana na shadery 3.0 na HD2900XT, to si delaji vyvojari srandu ze mne nebo co , demo mne slapalo jak hodinky ,nebo cim to muze byt .....
133
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 133 »

Asi to sem moc nepatri..ale napiste nazory stoji ten Medal za to..prave som dodrvil CoD4 a kratim si cas UT3..ale to mi dlho nevydrzi a rozmyslal som zaparit "noveho" Medala..na nejaku realitu a chujovinky si nepotrpim, aby to bola svizna akcia so slusnou atmosferov a kym prejdem nakoniec aby padlo aspon 1.000.000 nepriatelov. Tak co, je to pecka? :oops: Diky..
MB Asus M2N SLI (nFORCE560) CPU AthlonX2 5200+, 2x2GB DDR2 800 A-Data, BFG 8800GTX 768MB, WD 160GB SATA II. 300, LCD 19 Acer.. I love U Anus-SKA.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Co si projít thread, 16 stran není tak moc ? :roll:

Názory tam uvidíš, třeba i ten můj ...
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

nj, pecka to je, ale po plodu typu CoD4 si akorat pokazis naladu ...

nebo ty snad pred sladkou broskvickou davas prednost tomu tvrdymu semenu ? :-D

ja byl hodne zklaman a to jsem to hral dlouho pred CoD4, po nem uz bych to ani ...
---
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Pokud máš hodně rád hry z 2.sv tak tam něco najdeš, ale je tam i dost prvků, které mě zklamaly a hlavně délka hry je žalostná.
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

J X P píše: ja byl hodne zklaman a to jsem to hral dlouho pred CoD4, po nem uz bych to ani ...
Totožnej názor :wink:
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“