Problém se sdíléním 2 PC
Moderátor: Don
- topas555
- Nováček

-
Problém se sdíléním 2 PC
Mám mtakový problém, mám doma 1 stolní počítač a 1 notebook. Mám i připojení k internetu a proto jsem si koupil router, počítače mam přes něj propojené a internet běží na obou tak ,jak má. Ale chci nastavit sdílení složek mezi temi počítači, ale nějak to nejde, Pracovní skupinu jsem nastavi u obou pc stejnou, ale jak otevřu ikonu Místa v sítí a dám záložku zobrazit počítače ve skupině na notebooku, tak se mi tam zobrazí jenom název toho notebooku, ale toho stolního pc už ne, a jak totéž udělám u toho stolního pc, tak se tam nezobrazí nic, jenom prázdná skupina, Jo Na obou PC je Windows XP. Prosím poraďte v čem by mohl být problém.. Díky
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
1) stejna pracovni skupina nebo rozsah ip ze stejne skupiny adres
2) zkontrolovat, zda na kazdem pc neco sdilis
3) vypnout firewall na obou pc
pokud to pri bodu 3 bude fungovat --> spatne nastaveny firewall
2) zkontrolovat, zda na kazdem pc neco sdilis
3) vypnout firewall na obou pc
pokud to pri bodu 3 bude fungovat --> spatne nastaveny firewall
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530