Gigabite GA-7DXE
Moderátor: Eddward
- Thomas011
- Nováček
-
Gigabite GA-7DXE
Potreboval by som od vás poradiť...Skladám si počítač s menším výkonom...Na základnej doske Gigabite GA-7DXE som mal nainštalovaný procesor AMD Duron 1100Mhz..Všetko išlo ako malo, ale nedávno sa mi dostal do rúk niečo novšie AMD Athlon (Bohužial neviem aky)....Tak som ho osadil na dosku s potrebnými nastaveniami....počítač nešiel....Nechal som to tak a vrátil som sa k Duronu 1100Mhz.....Všetky nestavenia som samozrejme vrátil ako boli.....Počítač mi bez problémov zapne..dostanem sa aj do BIOSU......ale ďalej sa mu už nechce....detekuje všetky mechaniky ale boot nespustí..Už som skúšat resetovať základnú dosku ň, ale bez úspechu.....Vie mi niekto poradiť čo mám robiť......Nechcem kupovať new comp........Ďakujem za všetky rady
- Erathian13
- Začátečník
- Thomas011
- Nováček
-
- Wilik
- Administrátor
Presne, vsechny CPU s FSB 266 MHz jsou na teto desce podporovane, takze by to logicky nemelo byt napajenim, pac neexistuje nepodporovany CPU na 1400MHz.OndraSter píše:Ja bych rekl, ze Thunderbird byl take dosti nenazrany - Palomino 1.4GHz 62W TDP, Thunderbird 1.4GHz 72W TDP (zdroj: wikipedie). Oba jsou podporovany.
A Duron 1100MHz ma TDP 50.3W
Tady bych problem nehledal..
U jaky casti se to sekne?
Chybu bych hledal v nastaveni BIOSu.