HonzaNovak píše:Diky vsem za odpovedi. Dal jsem na Vas a zmenil jsem to v puvodnim prispevku na Q6600, 9600GT, Corsair VX450, a zmenil jsem chladic CPU na CM Hyper 212.
uprimne receno ten CM Hyper 212 neznam
vypada jako alternativa k
Arctic-Cooling Freezer 7 Pro na lehky OC slusne a vyborny pomer cena/vykon
imho bych sel stejne radeji do
Scythe SCNJ-1100P Ninja Plus Rev. B da se pouzit v dobre vetrane skrini i jako pasiv nebo jako aktiv bych vzal
Noctua NH-U12P ale cenove uz je to trosicku vice mno
HonzaNovak píše:
Jake vyhody ma ten ASUS a DFI ? A co je spatne na te Abit IP35Pro ? Chtel bych ji tam kvuli te regulaci 6 vetracku deskou.
ten Abit ma taky svy musky, ted si nejsem uplne jisty tusim ze FireWire je tam reseno pres PCI a je tedy pomale, tohle si pozjistuj sam
jinak samozrejme spatna je cena, na OC staci jakekoliv slusnejsi MoBo za 2-2,5k, ale kvuli te regulaci bych si klidne priplatil na Abit IP35Pro
HonzaNovak píše:
Co je spatne na te AplusCase CS-3060 XClio II ? Chci ji kvuli tomu 25cm vetraku a libi se mi i design. 3 disky by se mi tam mely vejit v pohode, ne ?
jo ta skrinka vypada slusne, jaky to ma plechy netusim, ty bocni mega vetraky jsou ale spise moda a bohuzel v nekterych pripadech to muze i nabouravat airflow v bedne, tiche to asi taky zrovna nebude, ja bych proste zadny takovy vetrak v bocnici nechtel, disky se ti tam vlezou vpoho, je tam 6x 3,5" pozic
HonzaNovak píše:
Proc 2x2 ? Maji horsi casovani (CL5) nez 2x1 (CL4), a to je horsi pro taktovani, ne ?
ono to zase neni tak dulezite, u Intelu zalezi hlavne na frekvenci, 2x2GB je lepsi varianta z duvodu mozneho rozsireni na 8GB a take snadnejsiho prodeje modulu v budoucnu
jestli ti jde o CL4 tak muzes vzit tyhle
Patriot 4096MB LL (kit2x2GB) 800MHz.. vyjde to cenove zhruba nastejno, nema smysl si hned zasirat vsechny 4 sloty
HonzaNovak píše:
Na CZC pisou dostupnost do 2 dnu. Jinak protoze je to siroko daleko jedina deska s regulaci 6 vetracku, kterou jsem nasel, tak jsem ochotny si na ni i pockat.
na CZC ti napisou kdeco ale realita muze byt uplne jina
HonzaNovak píše:
Jasne, regulacni panylek mam jako zalozni nouzovou variantu. Ale ta regulace uz pak neni automaticka podle teploty.
v tomhle je ten Abit hold dobry