Nestabilita PC pri narocnych aplikaciach

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
kebuco
Nováček
Nováček

Nestabilita PC pri narocnych aplikaciach

Příspěvek od kebuco »

Zdravim, potreboval bych poradit. Pocitac mam koupeny pred 3 mesici. Uz asi tyden mi vypina PC, vetsinou se to deje, kdyz je spusteno vice aplikaci nebo narocnejsi aplikace. Antivirak mam NOD. Spyware jsem odstranil. Zdroj mam 400W FORTRON a neni moc zatizen-pouze hardisk a dvd-rom. Nevite, cim by mohly byt zpusobeny nahla vypnuti pocitace? Diky za odpoved
Gerimo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: VYPNUTI PC

Příspěvek od Gerimo »

kebuco píše:Zdravim, potreboval bych poradit. Pocitac mam koupeny pred 3 mesici. Uz asi tyden mi vypina PC, vetsinou se to deje, kdyz je spusteno vice aplikaci nebo narocnejsi aplikace. Antivirak mam NOD. Spyware jsem odstranil. Zdroj mam 400W FORTRON a neni moc zatizen-pouze hardisk a dvd-rom. Nevite, cim by mohly byt zpusobeny nahla vypnuti pocitace? Diky za odpoved
1) http://pctforum.tyden.cz/viewforum.php?f=48
2) Na 90% bych to videl na prehrivani...

//barco - presunuté + upravený názov threadu
Úspěch je často dítětem odvahy. - Voltaire
Surgical
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Surgical »

Otevřít a vyluxovat. Chladič procesoru se zanesenými žebry prachem ztrácí až 70% účinnosti a ty 3 měsíce jsou tak akorát na zanesení....a čím jemnější a hustší žebrování, tím je vliv zanesení prachem výraznější.
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“