jinak blizz udělal na apríla ještě Bard Class xD - http://www.worldofwarcraft.com/wrath/fe ... dclass.xml
-=World of Warcraft=-
Moderátor: Baneshee
- filletzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Revealman
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Co byste aktuálně doporučili za realm, pro nový charr ali, PvE? Nejlepší by byl nějaký novější, který ještě není plný 70ek s full T6:-D. Na druhou stranu cz/sk guilda výhodou, to na nerozjetém realmu asi neseženu. Radši spíše bez velké CZ komunity, třeba DT je ostuda...
Kamarád chce začít hrát a tak nevím, co mu doporučit. Díky.
- Skeeter
- Začátečník

Revealman > zkus Aszune, ale hrajem za Hordu. Jsme tam jedina CZ/SK guilda s cca 15-40 lidmi onlin, ale zalezi na dobe
Jinak chodily jsme SSC, TK, ale spoluprace s jinou guildou se rozpadla takze zaciname nanovo
tzn. farming Kara, ZA myslim, ze uz mame taky celej a ve stredu se chodi Gruul a brzo zacneme Magethridona....
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- james7
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
S fury buildem a modrym equipem se da odtankovat vsechno, ale clovek co za tim sedi musi vedet co kde a jak zmacknout. Toto je docela velky problem vsech cerstvych 70. Dalsi takove uskali je tankovani vice mobu za raz a ochote dmg dealeru pockat s dps. Hodne dpskaru se divi, ze se na ne mob utrhne od "fury tanka", kdyz roscasti prvni bolt bezprostredne po pullu a s trinketou a racialkou nejlepe :>Butch píše:ve full green equipu se neda tankovat ani normal 70 lvl instance.Luděk píše:..... tank byl full green a jeste to byl fury war a tvrdil ze to utankuje, agrro neudrzel ani 5 sekund a hned to slo po me.....
Hlavne to agrro je nejvetsi pruser pro healera.
Healer musi hodne healovat kdyz tank rychle chcipe(vzhledem k mizernemu equipu tanka) a tim ten healer vetsinou preagruje, protoze nemuze krotit agro - tank by chcipl. Jednoducha matematika.
I v tomto equipe se urcite da uhrat prvni 3-4 bossove v BT a minimalne prvni 4 bossove v MH.PzKpfw VI Tiger píše:"low" T4-5 equipuIcy_DeaD píše:v zelenym equipu te zabije uz jenom ten portal do BT?blizzarde blizzarde, proc si rusil pristupovy questy
)
![]()
V BT bych videl problem u essencích coz je docela slusny dps check raidu. Neco podobneho plati u Archimonda a to v podobe checku gearu tanka. Archi umi celkem slusne equipnutemu tankovy nalozit i za 9-10k.
To zalezi od toho jestli ma healer nakoupenou vodu od inkeepra/prodavace, ikdyz overgearnutej healer by taky toho moc nevypil.Wiruz píše: konecne misto kde se to bez magu neda
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

Já teda fury dlouho nebyl, ale pochybuju, že jde odtankovat všechno. Normal dungy určitě, ale heroicy težko. To, že si grupa nehlídá threat není problém warra, každej warr jde overagrnout (no, možná ne každej, ale většina), ty instant pyro driv, než warr vubec hitne jsou imba. Problém u modryho furry bych viděl spíš v armoru, jako modrý toho moc nemá a nemá a +10%, chybí mu 20 def, to taky není málo, 5% stamky, lepší block (hlavně rozšíření na dva) a last stand pro nouzovy situace. Když ten warr leží po dvou ranách, tak mu těžko pomůže vědět co má dělat. A i když ho healer udrží na nohách, dejme tomu, že je to lehčí heroic, ne Prince v Kara, tak bude mít problém udržet slušně agro. Chybí mu defiance s +20% threat a devastate. => musí se pomalu dmg => trvá to dlouho a healerovi hrozí OOM.
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Nesouhlasím. Pochybuju že Fury warr dokáže utankovat nějaký heroic. Sice jednou šel Black Morras s arm warrem který měl epic tank equip a šlo to v pohodě, ale heroic bych takto nechtěl jít.james7 píše: S fury buildem a modrym equipem se da odtankovat vsechno, ale clovek co za tim sedi musi vedet co kde a jak zmacknout.
V poslední době mě hodně přesvědčil jako tank prot paloch to co někdy vydřží je docela zajímavé.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

Já když viděl protec palata T5 v akci, tak sem nevěřil. Zabavil nám East Frostwolf tower a ikdyž sem se ihned dostavil, tak sem ho za ty 4 minuty prostě nedal.Mr. Dirk píše:V poslední době mě hodně přesvědčil jako tank prot paloch to co někdy vydřží je docela zajímavé.
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Njn to je skoro to samé jak Holy pala a ten nemosí mět ani T5 abych ho nedal sám...PzKpfw VI Tiger píše:tak sem ho za ty 4 minuty prostě nedal.To bylo neuvěřitelné, nikdy sem nic takovyho neviděl. Parry, miss, miss, block, block, parry, block,...wtf!! To snad neumí ani protec warr, tam mi připadá, že hituju víc.
Jinak před chvilkou okolo mě proběhl prot warr v T6 a bez buffů měl skoro 25k HP.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Chcu mět warra jako on.PzKpfw VI Tiger píše:Njn, tankové![]()
Mám Viper string, ale to cucá kolem 1500many během 15s a za tu dobu mě spálí svatým světlem na prach.PzKpfw VI Tiger píše:Zkus holy palaty a healery prostě vymanit. Nemáš náhodou něco na vycucnutí many?
- oyza
- Začátečník

prelozit do jazyka pro nooby. sice sem predevcirem slavne dodelal 70, ale tyhle vyrazy me nejak minulyPzKpfw VI Tiger píše:
- ty instant pyro driv, než warr vubec hitne jsou imba.
- lepší block (hlavně rozšíření na dva) a last stand pro nouzovy situace.
- chybí mu defiance s +20% threat a devastate. => musí se pomalu dmg => trvá to dlouho a healerovi hrozí OOM.
AMD X6 1090T cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 6G OCZ XTC Platinum, Toxic HD6870, SSD, Asus Xonar D1 - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by EIZO 22" + 19" Dell.
- Vodnik
- Začátečník

-
- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
protection spec waraoyza píše:prelozit do jazyka pro nooby. sice sem predevcirem slavne dodelal 70, ale tyhle vyrazy me nejak minulyPzKpfw VI Tiger píše:
- ty instant pyro driv, než warr vubec hitne jsou imba.
- lepší block (hlavně rozšíření na dva) a last stand pro nouzovy situace.
- chybí mu defiance s +20% threat a devastate. => musí se pomalu dmg => trvá to dlouho a healerovi hrozí OOM.
proste tank co sam nezabije nic ale s healerem za prdeli vydrzi hodne
instant = okamzite, bez doby kouzleni
block = vyblokujes ranu stitem, a vyhoda je ze pres block nemuzes dostat crushing (proste silnejsi hit jak normlane
last stand ti na nejakejch 20? s zvedne tvoje aktualni zivoty, ale pak zmizi a pokud te nedohealujou tak ti zbyde 1hp
toho threatu je jen 15%, proste delas vic aggra -> dmg dealeri muzou jet vic dmg ve stejnym case, v podstate s timhle talentem o 15% vic
devastate je finalni aggro gain abilita, ktera ma tu vyhodu ze je levna, dava dmg od weapon speed a hlavne sunderuje target(shazuje ar + dalsi agro)
OOM = out of mana
- oyza
- Začátečník

no ty base veci samo chapu, ale nevim co je instant pyro.... predpokladam ze nejaky warlock/mage kouzlo 
nevim co je defiance a devastate predpokladam je taky nejakej skill.... a oom by me fakt nenapadlo ze je out of mana
block, threat, instant, hit to samoze chapu - mam palata 54 prot/holy a shamiho resto 70
edit: koukam ze si to stihl mezitim doplnit
nevim co je defiance a devastate predpokladam je taky nejakej skill.... a oom by me fakt nenapadlo ze je out of mana
block, threat, instant, hit to samoze chapu - mam palata 54 prot/holy a shamiho resto 70
edit: koukam ze si to stihl mezitim doplnit
AMD X6 1090T cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 6G OCZ XTC Platinum, Toxic HD6870, SSD, Asus Xonar D1 - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by EIZO 22" + 19" Dell.
- Revealman
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Teď mě tak napadá - vidíte, kolik má mob nebo jiný hráč hp? Nebo jen % jako já? V nastavení mám procenta zakázaná, takže svoje hp+energy, nebo mobovu manu vidím normálně, ale jeho hp už jen v %. Docela mi to vadí... Na neofikách jsem viděl, že to jede. Kamarádovi, se kterým hrajeme na PvE Thunderthornu údajně taky (ale moc nevěděl o čem mluví...), ale mně ne.
Hledal jsem na netu a nikde na to pořádně neodpověděli, jen snad o nějakém addonu, který hp po 1. attacku vypočítá, ale to už je pozdě, když napadnu třeba elitku... Celk. HP by to přece mělo ukazovat, na tom nic tajného není...
Hledal jsem na netu a nikde na to pořádně neodpověděli, jen snad o nějakém addonu, který hp po 1. attacku vypočítá, ale to už je pozdě, když napadnu třeba elitku... Celk. HP by to přece mělo ukazovat, na tom nic tajného není...
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

Jenom bych dodal, že Last stand zvedne HP o 30% takže se tak warr dostane s buffama i přes 20 000HP a to i bez super gearu.
2Revealman: Zkus addon MobInfo, u přátel ukazuje kolik má HP, u mobů až je zabiješ. Ty mu dáš ranu za 1000 a mu ubude 10% => addon spočítá, že bude mít mob okolo 10 000HP. Ono to nejrřív poskakuje a přesně +- něco malo (zanedbatelné) to je až je mrtvý. To samé u hráčů, ale celkem to mate heal a tak, tak to třeba chvíli vypadá, že mám hráč třeba 25000HP, ale neděsit se. A kazí to hunterovský feign dead. Potom HP zmizí a už u něho nenajedou. Jinak dřív než zautočís hp nezjistíš. HP musíš odhadovat, podle gearu, lvlu, classy a u mobu podle elite/neelit, ale to bývá problém.
2Revealman: Zkus addon MobInfo, u přátel ukazuje kolik má HP, u mobů až je zabiješ. Ty mu dáš ranu za 1000 a mu ubude 10% => addon spočítá, že bude mít mob okolo 10 000HP. Ono to nejrřív poskakuje a přesně +- něco malo (zanedbatelné) to je až je mrtvý. To samé u hráčů, ale celkem to mate heal a tak, tak to třeba chvíli vypadá, že mám hráč třeba 25000HP, ale neděsit se. A kazí to hunterovský feign dead. Potom HP zmizí a už u něho nenajedou. Jinak dřív než zautočís hp nezjistíš. HP musíš odhadovat, podle gearu, lvlu, classy a u mobu podle elite/neelit, ale to bývá problém.
- Revealman
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

Jestli se ti to libí víc, tak běž na neofik. Tam je spousta věcí jinak, já pamatuju zbugly critter ze kterych padalo 10G. Ono by bylo divný, kdyby si viděl, kolik má HP, pak ještě armor, spell dmg, healing, AP, dps, crit a můžeš si vybrat, jestli zaútočit nebo ne.
Trochu skillu a odhad, jestli ho dáš nebo ne. Já bych se dobrovolně na full Vindicator nikdy nevhrl, jenom to chce vědět, jak vypadá, popř. rozpoznat holy a retri palata atd.
A na elity lvl 70 se nemáš co vrhat, většinou jsou do questu pro lvl 70 a to byva grupa pro 3-5. To neodsoluješ, ale když je tak lvl 65, tak by si to měl dát. tz. že můžes dodělávat group quetsy co si přeskočil.
Ale zas tě nesmí napadnout zkusit Durna, který je z questu tak pro lvl 67, ale selsky rozum ti musí říct, že ne.
A na elity lvl 70 se nemáš co vrhat, většinou jsou do questu pro lvl 70 a to byva grupa pro 3-5. To neodsoluješ, ale když je tak lvl 65, tak by si to měl dát. tz. že můžes dodělávat group quetsy co si přeskočil.
- Luděk
- Začátečník

-
nedelejte ze me nooba ja si threat uhlidat umim, ale co mam proboha delat v situaci kdy necham tanka ho nabrat ( mam salvu takze jako retri pala sem mel 60% snizeni threat ) a po par ranach to de po mePzKpfw VI Tiger píše:Já teda fury dlouho nebyl, ale pochybuju, že jde odtankovat všechno. Normal dungy určitě, ale heroicy težko. To, že si grupa nehlídá threat není problém warra, každej warr jde overagrnout (no, možná ne každej, ale většina), ty instant pyro driv, než warr vubec hitne jsou imba. Problém u modryho furry bych viděl spíš v armoru, jako modrý toho moc nemá a nemá a +10%, chybí mu 20 def, to taky není málo, 5% stamky, lepší block (hlavně rozšíření na dva) a last stand pro nouzovy situace. Když ten warr leží po dvou ranách, tak mu těžko pomůže vědět co má dělat. A i když ho healer udrží na nohách, dejme tomu, že je to lehčí heroic, ne Prince v Kara, tak bude mít problém udržet slušně agro. Chybí mu defiance s +20% threat a devastate. => musí se pomalu dmg => trvá to dlouho a healerovi hrozí OOM.
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník