Diskuse o 3D akcích obecně
Moderátor: Baneshee
- axloth
- Začátečník

-
- 133
- Začátečník

Myslim e za to ze clovek dostane obcas chut si len tak zastrielat sa urcite nemusi hambitaxloth píše:Jeste ze ma id Soft a dalsi tak prostoucky a snadno uspokojitelny zakazniky. Staci hektolitry snadno dostupne krve a hlavne at strika ve velkym rozliseni.
MB Asus M2N SLI (nFORCE560) CPU AthlonX2 5200+, 2x2GB DDR2 800 A-Data, BFG 8800GTX 768MB, WD 160GB SATA II. 300, LCD 19 Acer.. I love U Anus-SKA.
- Sobo
- Středně pokročilý

Me osobne se Doom 3 velice libil, byl presne takovy, jak mi ho vyvojari prezentovali, narozdil od Crysis, ktery byl v zaberech z yoututube absolutni uber-hyper-mega bombovni, ale v realu pekna sracka(asi mne budete povazovat za debila, ale i na Very high detaily pod Vistou to podle me vypada celkem hnusne, navic je to tak debilne narocny, ze se neda hrat s AA cili je to kostickovany, UT3 se mi libi vic. Jinak bracha pracuje v 2K Czech a s tymem kolegu se shodli, ze na to, jak Crysis vypada by to rozhodne melo behat lip, EA hold uspechala vydani, aby mela vic prachu z Vanoc, jak typicke. Jestli koupi 2K, tak ...). Kdyz jsem byl jeste mensi a na hrani jsem mel spoustu casu(a nalady), tak jsem Dooma postupne otocil 7x. Bylo to dani tim, ze jsem zkousel ruzne stupne obtiznosti, pote jsem zjistil, ze si mohu podstatne vylepsit textury bez viditelne ztraty na vykonu, no a nakonec jeste kvuli upgradu z GF4 MX440 na R9600pro 256MB.
Jinak jsem nedavno zacal postupne hrat Serious Sama II a musim rict, ze je to opravda krasne provedena a velice legracni hra, navic vypada i dnes celkem k svetu, ikdyz je docela narocna a na plne detaily pri 1280*1024 potrebujete tak alespon GF 9600GT pro 60+FPS.
Jinak jsem nedavno zacal postupne hrat Serious Sama II a musim rict, ze je to opravda krasne provedena a velice legracni hra, navic vypada i dnes celkem k svetu, ikdyz je docela narocna a na plne detaily pri 1280*1024 potrebujete tak alespon GF 9600GT pro 60+FPS.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- 133
- Začátečník

Sobo: Me osobne se Doom 3 velice libil, byl presne takovy, jak mi ho vyvojari prezentovali, narozdil od Crysis, ktery byl v zaberech z yoututube absolutni uber-hyper-mega bombovni, ale v realu pekna sracka.
Ohladom D3 presne moja rec, hra bola taka aka slubovali ze bude narozdiel od sraciek hore spominanych..
Ohladom D3 presne moja rec, hra bola taka aka slubovali ze bude narozdiel od sraciek hore spominanych..
MB Asus M2N SLI (nFORCE560) CPU AthlonX2 5200+, 2x2GB DDR2 800 A-Data, BFG 8800GTX 768MB, WD 160GB SATA II. 300, LCD 19 Acer.. I love U Anus-SKA.
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Trosicku soudnosti prosim133 píše:Sobo: Me osobne se Doom 3 velice libil, byl presne takovy, jak mi ho vyvojari prezentovali, narozdil od Crysis, ktery byl v zaberech z yoututube absolutni uber-hyper-mega bombovni, ale v realu pekna sracka.
Mimochodem, crysis ma v prumeru vyssi hodnoceni nez doom3 a navic prinesla mnohem vic (r)evolucnejsich prvku v zanru nez doom...
0118 999 881 999 119 7253
- 133
- Začátečník

Pevne verim ze sa nam to tu inak nezvrhne na nejaky Flame kde kazdy bude utocit na druheho za jeho nazor a vraviet co je najlpsie a najhorsie..drzme sa slusnej vymeny nazorov
Vsetko je vec vkusu.
EDIT
A co take okrem nahypovanej grafiky Crysis (aj Doom) prieniesli?
EDIT
Priemerne vyssie hodnotenie? A o kolko? Od koho..recenzie len zaskatulkuju hru ci sa jedna o prepadak, priemer alebo kvalitny titul. Aj Crysis aj Dooma zaradili jednoznacne do poslednej kategorie kde uz viac menej rozhoduje subjektivita a nie priemerne hodnotenie ako takeCoololooser píše:Trosicku soudnosti prosim![]()
...
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- 133
- Začátečník

Zatial som sa s problemami s plynulostou ani v novych hrach nestretol tak diky za opytanie. Cakal som na podobny prispevok kedy sa to zvrhne ze vsetko nehram na 2048*1536 6XAA a preto ma to nebavi.. Na grafiku im seriem aj ked je dolezita.. Jedine kde som musel osekavat bol Crysis ale moc ma neoslovil (aj tak vyzeral veelmi dobre) takze to neriesim.. Ostatne Doomovice behaju k mojej spokojnosti tak tu neries nase trapne zostavy ale hry.Flegy píše:kdybys misto tech kecu mlcel, udelal bys lepe. nejak nechapu co nam chces dokazat ...
podle me odsuzujes novejsi hry jen kvuli tomu ze na ne (treba) nemas zelezo , nebo se pletu?
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Kdyz sam rikas ze vetsina webzinu zaradila crysis do sekce "kvalitni hry" tak proc pak nadavas do sracek?133 píše: Priemerne vyssie hodnotenie? A o kolko? Od koho..recenzie len zaskatulkuju hru ci sa jedna o prepadak, priemer alebo kvalitny titul. Aj Crysis aj Dooma zaradili jednoznacne do poslednej kategorie kde uz viac menej rozhoduje subjektivita a nie priemerne hodnotenie ako takeA co take okrem nahypovanej grafiky Crysis (aj Doom) prieniesli?
A nahypovana grafika? Proboha prober se, pokud to nehrajes na jeky sracce typu 8600gt ale na necem poradnym typu 8800gtx tak je grafika uzasna, navic skvela fyzika a dobra hratelnost.
Ja bejt tebou si nejdriv utru pred vlastnim prahem nez zacnu ostatnim hram nadavat do sracek. Nemuzu si pomoct ale prijde mi ze ses zaslepenej doom3 fanatik kterej ho hraje 24hodin denne a ma stejne jako vetsina linuxaku nutkavou potrebu do sveta kricet jak je doom rulez a vse ostatni je oproti nemu sracka. Co na tom ze dnes po doomovi nestekne ani pes (narozdil od FC nebo HL2)....
edit: pardon, stekne po nem 133...
- 133
- Začátečník

Ty si ale drsny chlapec. To ze je crysis alebo ina hra pre MNA sracka, neznemena to ze je to sracka pre ostatnych ludi..dajme tomu aj vacsinu. To je len moj nazor a tato diskusia je na ich prezentaciu nie? A k tvojim vysostne trapnym poznamkam na HW..neviem kolko mas rokov ale ak cez 20 mal by si vyhladat pomoc.
A Dooma som nehral sakra davno..a steka po nom dost ludi neboj, bez Teba to preziju
A Dooma som nehral sakra davno..a steka po nom dost ludi neboj, bez Teba to preziju
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Wau, tim si prave rekl neco ve stylu "je to sracka, ale ostatni rikaj ze neni, ale sracka to je, urcite ale prej ne, ale je to sracka, mam proste pravdu"133 píše: To ze je crysis alebo ina hra pre MNA sracka, neznemena to ze je to sracka pre ostatnych ludi..
Myslim ze pokud chces aby se tady vedla nejaka diskuze aspon trochu na urovni, tak prvnim krokem by melo byt zbytecne urazeni ostatnich hernich titulu krom dooma3 a snazit se byt aspon trochu objektivni
A NAUC SE POUZIVAT EDIT !!!!!!
- 133
- Začátečník

- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Sobo
- Středně pokročilý

Tady jde o neco jineho. Predtim, nez Doom 3 vysel, byly jiz nejakou dobu k videni ruzne zabery z hrani apod., ktere ovsem byly s finalni hrou NAPROSTO shodne!!
U Crysis existovaly doslova TUNY ruznych videii. Narozdil od Dooma ale ten Crysis, ktery k nam dorazil NEBYL ten, ktery byl celou tu dobu na internetu prezentovan. Schvalne se podivej na tohle video - http://youtube.com/watch?v=x8mM0Pj20nw Jestli uznas, ze dnesni Crysis vypada alespon z poloviny tak dobre, jako ten na tom vidu, tak jsi chlapce hodne naivni. Navic se podivej na tu ultra plynulost. Vzdyt ta hra nepodporovala SLi ani 2 mesice po vydani a nVidia ladi ovladace do ted, na cem to jako bezelo?? Navic takove propracovane efekty tam vubec nejsou.
To se ovsem tyka pouze grafiky, je tu jeste stranka hratelnosti, ktera je rovnez daleko slabsi, nez autori slibovali. Kde jsou uspavaci sipky, ktere dokazou uspat nekolik korejcu najednou?? Kde je vysledna spoluprace se samotnymi korejci?? Kde je lovestory, ve ktere si hrac muze zvolit dle libosti mezi dvema devcaty?? Pokud se na tohle zeptate Crysis fanatika, tak odpovi, ze to bude v Crysis 2 a hotovo - idiot. Zastavam ten nazor, ze EA se hru snazi rozdelit na 3 casti a tim padem vydelat pokud mozno 3x vic penez z prodeju, takze je z mega prehypovaneho Crysis pro mne osobne jen komercni sracka. Nedostavilo se mi to, co jsem z videi ocekaval, ale jenom nejaka kokotina, proto jsem na tu hru(a myslim, ze i pravem) nasranej.
PS: hral jsem v podstate na plne(V. High) detaily, takze si narazky tohoto typu odpustte.
U Crysis existovaly doslova TUNY ruznych videii. Narozdil od Dooma ale ten Crysis, ktery k nam dorazil NEBYL ten, ktery byl celou tu dobu na internetu prezentovan. Schvalne se podivej na tohle video - http://youtube.com/watch?v=x8mM0Pj20nw Jestli uznas, ze dnesni Crysis vypada alespon z poloviny tak dobre, jako ten na tom vidu, tak jsi chlapce hodne naivni. Navic se podivej na tu ultra plynulost. Vzdyt ta hra nepodporovala SLi ani 2 mesice po vydani a nVidia ladi ovladace do ted, na cem to jako bezelo?? Navic takove propracovane efekty tam vubec nejsou.
To se ovsem tyka pouze grafiky, je tu jeste stranka hratelnosti, ktera je rovnez daleko slabsi, nez autori slibovali. Kde jsou uspavaci sipky, ktere dokazou uspat nekolik korejcu najednou?? Kde je vysledna spoluprace se samotnymi korejci?? Kde je lovestory, ve ktere si hrac muze zvolit dle libosti mezi dvema devcaty?? Pokud se na tohle zeptate Crysis fanatika, tak odpovi, ze to bude v Crysis 2 a hotovo - idiot. Zastavam ten nazor, ze EA se hru snazi rozdelit na 3 casti a tim padem vydelat pokud mozno 3x vic penez z prodeju, takze je z mega prehypovaneho Crysis pro mne osobne jen komercni sracka. Nedostavilo se mi to, co jsem z videi ocekaval, ale jenom nejaka kokotina, proto jsem na tu hru(a myslim, ze i pravem) nasranej.
PS: hral jsem v podstate na plne(V. High) detaily, takze si narazky tohoto typu odpustte.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

Jo jo, nadšení z Crysis mě přešlo asi po dvou hodinách. Vůbec žádná volnost kromě začátku a ta fyzika taky nebyla převratná, těšil sem se na tanky jak ve skutečnosti a ony místo toho jezdily jak hračky a ovšechno se zarazily. Je to jenom obyč. střílečka s dobrou grafikou a pár vychytávkama.
Doom měl obejktivní reklamu, alespoň mi to tak tehdy připadalo, na screenech se poznal uplně stejné situace jako pozděj na monitoru. Ten byl ale hodně naskriptovaný. Stalkera sem moc nehrál, ale atmosféru měl asi nejlepší.
Doom měl obejktivní reklamu, alespoň mi to tak tehdy připadalo, na screenech se poznal uplně stejné situace jako pozděj na monitoru. Ten byl ale hodně naskriptovaný. Stalkera sem moc nehrál, ale atmosféru měl asi nejlepší.
- m1na
- Začátečník

Teda to video z youtube nebylo moc prevratnySobo píše:Tady jde o neco jineho. Predtim, nez Doom 3 vysel, byly jiz nejakou dobu k videni ruzne zabery z hrani apod., ktere ovsem byly s finalni hrou NAPROSTO shodne!!...
- axloth
- Začátečník

-
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Co mna sklamalo napriklad na Crysis bola napriklad prave vsade ospevovana umela inteligencia.
Dvaja korejci potichu prehladavaju okolie, su par metrov od seba, hrac skryty v kriku vystreli tlmicom jednemu do hlavy ktory okamzite pada k zemi. Druhy korejec si toho absolutne nevsima, mozno pride tak maximalne na miesto kde jeho partak zahynul, prejde cez neho a hlada dalej hraca, ziadne emocie, prekvapenie, naznak strachu alebo zavolanie posil vysielackou, skrytie sa. Proste nic.
Dalsia vec je pribeh ktory mi pripada az moc roztahany a prakticky sa tam toho moc nestane, ak ma nejaka hra umelo predlzovanu hratelnost tak je to prave Crysis. Prechod cez dzunglu, zabit vojakov a tak stale dokola. Je to dobra hra ale ten hype jej uskodil, na to ze je to druha hra od tvorcov z Cryteku je to priam majstrovske dielo, take EA vydava kazdy rok skoro stale rovnake s*acky. Hratelnostou sa ale Crysis do historie nezapise, tou sa zapisal uz Far Cry, Crysis je v principe to iste ale s nablyskanou grafikou a nejakymi novinkami.
Dvaja korejci potichu prehladavaju okolie, su par metrov od seba, hrac skryty v kriku vystreli tlmicom jednemu do hlavy ktory okamzite pada k zemi. Druhy korejec si toho absolutne nevsima, mozno pride tak maximalne na miesto kde jeho partak zahynul, prejde cez neho a hlada dalej hraca, ziadne emocie, prekvapenie, naznak strachu alebo zavolanie posil vysielackou, skrytie sa. Proste nic.
Dalsia vec je pribeh ktory mi pripada az moc roztahany a prakticky sa tam toho moc nestane, ak ma nejaka hra umelo predlzovanu hratelnost tak je to prave Crysis. Prechod cez dzunglu, zabit vojakov a tak stale dokola. Je to dobra hra ale ten hype jej uskodil, na to ze je to druha hra od tvorcov z Cryteku je to priam majstrovske dielo, take EA vydava kazdy rok skoro stale rovnake s*acky. Hratelnostou sa ale Crysis do historie nezapise, tou sa zapisal uz Far Cry, Crysis je v principe to iste ale s nablyskanou grafikou a nejakymi novinkami.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- Maxtor
- Začátečník

-
Nejak se to tady rozjelo..
..spise se vratim..
Takze neni to o tom, abych se uklidnil, ze jsem si snad nemoh podobnou vec myslet, jako spise o tom, ze prave takto tomu bylo a iDcka opravdu do Quaka vlozili veskere sve nadeje..
Jak to dopadlo, vime vsichni..
Quake 4 byl na trh uveden kampani, ktera jasne hovorila o tom, jaka modla neprisla, a jak se ted vsichni Quakari zblaznej blahem a odhodi svoji trojku do kose..133 píše:Naozaj veris ze si mysleli ze Q4 dosiahne slavy predoslych dielov
Takze neni to o tom, abych se uklidnil, ze jsem si snad nemoh podobnou vec myslet, jako spise o tom, ze prave takto tomu bylo a iDcka opravdu do Quaka vlozili veskere sve nadeje..
Jak to dopadlo, vime vsichni..