Zdravím,
mám připojení k internetu přes kabelovku (takže docela luxus), vedlejší produkt toho je že si musím taky platit digitální televizi, proto jsem se rozhodl že si koupím TV tuner k počítači.
Problém je v tom že kabelovka má normu DVB-C, zatímco všechny tunery co se dají sehnat jsou DVB-T. Takže otázka zní, nevíte o nějakém DVB-C tuneru?
//edit
teď jsem něco našel TechniSat CableStar 2 TV PCI http://obchod.digizone.cz/technisat-cablestar-2-tv-pci/ máte s touto kartou někdo zkušenosti?
TV tuner DVB-C.
- Raoul Duke
- Mírně pokročilý
TV tuner DVB-C.
Jen další blázen, v bláznivém království.
- yoschi
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
DVB-C
Cau vyresil si nejak prijem DVB-C? Docela by me to zajimalo. Doporucil jsem znamemu HTPC a tam je samozrejme jen hybridni karta DVB-T + analog. Dle podminek UPC ma sice moznost sledovat i analogovou kabelovku, ale obraz (diky spatne citlivosti TV karty) je proste katastrofalni. Prijem DVB-C me docela zajima. Udajne programy, ktere se nevesly do zakladni analogove nabidky (ocko...), lze prijimat. O moznosti prijmu tech ostatnich nic nevim. UPC jsem se zatim neptal. Neco mi ale rika, ze to nepujde!
AMD Ryzen 9 5900X, MSI MPG B550 GAMING CARBON WIFI, 2x32GB Kingston 3600MHz , SAPPHIRE AMD Radeon RX 7900 XTX, Samsung 970 EVO Plus..., GIGABYTE P1000GM, Fractal Design Define R5, BenQ BL3201PT