Diskuse o 3D akcích obecně

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

133
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 133 »

Maxtor píše:Nejak se to tady rozjelo.. :) ...
OK kazdy veri comu chce, pre mna tym ze id zverili hru Ravenu ju odpisali..ako napr. Raven odpisal SoF tym ze ju dal Claudronu to je rovnaky pristup..proste na Q neni cas, nech si s nim robia co chcu z jeho mena aj tak vytazime prachy - asi taky nejaky styl. Zas taky hrozny brak to ale neni a MP je po urcitych upravach dost zabavny, po Q3 ale akosi nebola chut sa to ucit (v mojom pripade) v com mali problem iny neviem..

EDIT
axloth píše:Pokud ma neco tak silenej hype jako Crysis tak to ani nemuze nezklamat. Kdyby nikdo nevedel, ze to ma vyjit, tak by z toho byl kazdej unesenej. Hlavni dva sliby, grafiku a narocnost, to splnilo.

A pokud nekdo mysli, ze fps stoji za hovno a jen zlepsujou grafiku, at si zahraje CoD4 a Stalkera.
Tak vidim ze predsa som neni jediny sklamany z Crysis a povazuje to za sracku viac ludi (vacsina?) S tym Cod4 aj Stalkerom suhlasim, obe hry su o dost lepsie ako Crysis, hlavne CoD4 ma dost oslovil, naozaj aj ja odporucam je to dobra akcia.
MB Asus M2N SLI (nFORCE560) CPU AthlonX2 5200+, 2x2GB DDR2 800 A-Data, BFG 8800GTX 768MB, WD 160GB SATA II. 300, LCD 19 Acer.. I love U Anus-SKA.
_DAVE_
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od _DAVE_ »

133 - Hele ja myslim ze Crysis za sracku povazuji z 90% ti, co maji slabe grafiky a proste nedostali to na co cekali 4roky.
Crysis je az na urovne s ufounama tak jako tak vyborna strilecka, a to ze nekomu nesedla je vec konkretniho jedince.
Jedine co opravdu vsechny poradne rozpalilo jsou ty naroky, ktere asi nikdo necekal. Navic kdyz se tvurci dusovali ze to bezi i na pleckach..

ale tohle nema co delat s tim jaka to je hra, nevim co bys tam chtel vylepsovat nebo predelavat.
HTPC: i5-12400f, 32GB RAM, RTX4060ti, (3GHz/18,5GHz) - 16GB, case Grandia, 3DTV-LG 47"/ 3D Acer Projektor.
RPCS3 + Nintendo GC +Wii + WiiU + Switch emulator.

Ukázky her v plně stereoskopickém 3D, je potřeba - 3DTV, 3D projektor, VRset:: https://www.youtube.com/@stereoscopicga ... 9/featured
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

133: najednou? nejdriv si psal ze stalker a spol jsou "sracky" :roll:
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

133 píše:Tak vidim ze predsa som neni jediny sklamany z Crysis a povazuje to za sracku viac ludi (vacsina?) S tym Cod4 aj Stalkerom suhlasim, obe hry su o dost lepsie ako Crysis, hlavne CoD4 ma dost oslovil, naozaj aj ja odporucam je to dobra akcia.
100% suhlas, naozaj nie si sam.
Mam taky dojem, ze mnohym ludom ten Crysis hype totalne zatemnil mozog, tak sa nedokazu realne pozriet na tu hru.
Flegy píše:133: najednou? nejdriv si psal ze stalker a spol jsou "sracky"
Stalker je tiez "sracka", ale v porovnani s Crysis je to chutna torta. :wink:
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

133 píše:OK kazdy veri comu chce..
To je sice mozne, ale s timto to nema nic spolecneho.. proste iDcka vrazili do Quake 4 obrovsky prachy a celou kampan smerovali tak, jak jsem jiz psal..
Neni to o tom, cemu verim ja, nebo ty.. proste to tak bylo a pokud mas pamet delsi nez par minut, musis si to dobre pamatovat.. reklama byla naprosto vsude a hovorila presne ve smyslu nastupce Q3.. :wink:
Wuuduu píše:Mam taky dojem, ze mnohym ludom ten Crysis hype totalne zatemnil mozog, tak sa nedokazu realne pozriet na tu hru.
Tak se na ni podivame..
- Grafika, ktera ne, ze je pekna.. ona umocnije realny prozitek hry, coz je jedine dobre.. chces snad tvrdit, ze ne..?
- Spousta nepratel, kteri dokazou chvilemi pekne zatopit.. zadna prochazecka to neni..
- Rozlehly ostrov, kde te netrapi zadne ploty, vyznacene cesty, ze kterych nelze uhnout..
- Vzhledem k faktu, ze jde stale o obyc fps, je pridan suit, ktery sice obcas funguje jako cheaty, nicmene zpestreni to urcite je..

Co jeste.. premyslim, co by takova fps mohla mit navic..? imho nejde o zadny hype, ale jednoduse o dobrou hru, jaka tady uz pomerne dlouho v danem zanru nebyla..
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Ono je tak nejak moderní šít do uspešnych (nebo aspon znamych) vecí a hledat na nich kdejakou chybu...

Hraju za poslední roky vetšinu "lepších" FPS takze mam imho slušny srovnaní a Crysis rozhodne patrilo k tem nejlepším.

- vyborná grafika
- atraktivní prostredí a volnost pohybu v ramci možností
- velmi slušná AI protivníků (v ramci možností)
- slušná replayabilita (v ramci možností)
- užasná atmosfera
- sexy hlas sexy oblečku

Suma sumarum vyborná FPS, fanouška tohodle typu her musí chytit. Pokud ne, ma asi požadavky na realističnost uplne na jiny urovni a mel by pařit nejaky Rainbow six a podobny..
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

Maxtor píše:...imho nejde o zadny hype, ale jednoduse o dobrou hru, jaka tady uz pomerne dlouho v danem zanru nebyla..
Dlho tu taka nebola? ...snad, len som mal chvilu pocit, ze pises o FarCry :lol:

Hype to je, pretoze prezentacie o hre boli "trosku" ine.
Inak hra, ako desiatky inych v tomto zanri, nie?
Sentenced píše: Hraju za poslední roky vetšinu "lepších" FPS takze mam imho slušny srovnaní a Crysis rozhodne patrilo k tem nejlepším.
To je asi pravda... moc toho nebolo.
Sentenced píše: - vyborná grafika
- atraktivní prostredí a volnost pohybu v ramci možností
- velmi slušná AI protivníků (v ramci možností)
- slušná replayabilita (v ramci možností)
- užasná atmosfera
- sexy hlas sexy oblečku
Pre mna je napr. BF2 online niekolkonasobne lepsi, volnost pohybu? Rozmanitost prostredi? Atmosfera? Vo vsetkom sa s Crysis minimalne vyrovna. Replayabilita - neviem, Crysis NPC stoja na tom istom mieste, v tom istom pocte a zareaguju takmer rovnako, ako v predch. hre - cize piaty krat staci zavriet oci, alebo vypnut monitor a Crysis prejdes aj tak, ak mas "lepsiu" pamet.
Ale co Crysis nikdy mat nebude je AI protivnikov, ktore sa vyrovna zivym hracom z BF2, coz theyre stupid as a piece of brick a tomu nic nepomoze.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8

Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

133 píše:Jebem aj na Teba aj na edit. :P CF
Ok, tak já "jebem " na to, ti to věčně slučovat dohromady. Nejsem debil abych tě já i ostatní upozorňovali, že by jsi měl používat EDIT a ty jsi na to zvysoka jebal.

U každého dalšího dvojpostu a více postu ti bez upozoronění všechny příspěvky kromě prvního odmažu, ok ? :sleepy:

To Wuuduu: Jistě, jako zasloužilý hráč, což už jsi tady na fóru několikrát psal, jistě víš nejlíp, co je údajná sračka a co ne. Mám pocit, že tebe už neuspokojí žádná nová hra, a všechno je sračka. Stalker je sračka, Crysis je sračka všechno je sračka, jenom MP modly nejsou sračka, protože se tam můžeš mlátit s bandou podobných lidí a slastně řvát nad tím, jak je ta AI v offline hře dementní a jak vy jste v tu chvíli sakra dobří :roll:

Tyhle příspěvky, které hned kategoricky odsoudí nějakou hru, jsou asi tak stejně na výši, jako ty, které nějakou hru nekriticky vyzdvihují.

V poslední době vyšlo docela dost dobrých FPS akcí, rozmanitých, každý si mohl vybrat tu co mu bude sedět. Pro mě jsou to za loňský rok CoD4 a Stalker. Hrál jsem i MoH:Airborne a přestože mě ta hra celkem zklamal tak dokážu uznat, že i něco dobrého tam bylo a hned nehodnotím 1/10 a neříkám totální sračka. Zkusil jsem Timeshift a nesedl mi, ale potenciál hry jsem viděl a taky se neodvažuji tvrdit, že to je sračka.

Crysis jsem nehrál. Sice jsem přesvědčen, že kolem toho byl hype ukrutnej a vím, že některé části hry, by mi zřejmě nesedly, tak jako ve FC, ale spousta lidí zaujímá vyloženě extrémní postoj a je to prostě sračka. Nic není jenom černé nebo bílé. Hodnoťě výslednej produkt a ne to, že tam je o 50% míň věcí než bylo naslibováno. I přes to se může jednat o dobrou hru.

Myslím, že víckrát jsem do jednoho postu ještě slovo sračka nenapsal.
Goldnoob team proud member!
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

2 Wuuduu:

No jo, to se ale opět dostáváme do srovnávání "offline vs online" hraní a to je věčnej boj. Každý má svoje pro a proti a každy má co nabídnout. S tim, že samozrejme každymu vyhovuje neco jinyho.

V oblasti "offline" FPS patří jednoznačne Crysis k tem lepší kouskům a to že od nej nakteří čekali buhvíjakej zazrak (opravdu nevim co jeste) a on je to nakonec jen "vymaxovanej" Far Cry, to na tom moc nemení. Ta hra je proste kvalitní.

Jiste - strilení vojaku ovladanych "kusem kodu" je o nečem jinym, než "živej protihrač" ale ver, že demence je na obou stranach, a jsou mezi nami tací, co radeji AI demenci než pokrikovaní 13ti letych smradů "wtf lol noobas imho fuck" a pobíhání po place jak magor. Ale každymu co jeho jest. Oba typy her maj mraky fanoušků a tak mame možnost volby. Pokud by se napriklad FPS presunuly jen do online sveta, vim temer jiste, ze bych je hrat prestal. (i kdyz napriklad RTS hraju online hodne)

K FPS obecne - často čtu "jak uz to neni co bejvalo", "jak to jde vse do sraček" atd. Podle me je to nesmysl, hry jsou porad kvalitní, možná i lepší než dřív (Crysis, COD4 ale i ten Stalker, HL2 + EPs) jen jsou hrači proste rozmazleny a hype masáž je rozmazluje jeste víc, pač čekají opravdu nevím co. Kvalitních FPS je porad dost a dost, i tech offline, zaplatpambu.

EDIT: Jenom jeste jedno takovy rejpnutí do spousty lidí - at se podívaj do svedomí. Pamatuju si jak spousta lidí nadavala na Far Cry, hlavne na HW naročnost. Proč ? protože maj doma PC šunky na kterych by si hrač nemel ani pouštet net ... Dneska po X letech, kdyz konecne ty stary sráče upgradovali do podoby menších sračů, ti samí lidé kupují Far Cry v češtine za 300,- a všude to chvali do aleluja. :roll:
Naposledy upravil(a) Sentenced dne čtv 3. dub 2008, 14:11, celkem upraveno 1 x.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

Thellwin píše:...
Pozor, to slovo sracka som pouzil len v tom citate sracka vs. torta. Ja som ho sem nazatiahol v suvislostou s Crysis.
Kazdemu vyhovuje ina hra, nemyslim, si ze je nejaka sracka a ina nie.

Ale nestaval by som Crysis do prelomovej najlepsiej FPS vo vesmire.
Na tej hre nie je vlastne VOBEC NIC NOVEHO. Absolutne nic.
Prostredie = FarCry, destrukcne okolie = Red Faction, atd, atd...

Viacmenej mam vlastne rovnaky nazor ako pises, vratane toho CoD4.
Sentenced píše:Jiste - strilení vojaku ovladanych "kusem kodu" je o nečem jinym, než "živej protihrač" ale ver, že demence je na obou stranach, a jsou mezi nami tací, co radeji AI demenci než pokrikovaní 13ti letych smradů "wtf lol noobas imho fuck" a pobíhání po place jak magor.
Nj, ako magor casto pobehujes aj v offline hrach, a aj v realnom zivote, to nevidim ako problem.
Ale to, ze AI pocitaca je tupa si vsak nikdy nijako nezmenis, zato v online si mozes najst server, kde 13 rocne deti nehravaju - to by som neporovnaval.
Naposledy upravil(a) Wuuduu dne čtv 3. dub 2008, 14:15, celkem upraveno 1 x.

Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Ehm, kdo kdy kde napsal, rekl a ztvrdil písmem svatym to, že dobra hra = hra prinasející neco novyho ??

Pokud vezmeš princip co fungje, doladíš ho do parády, neni treba šroubovaná originalita za kazdou cenu, naopak.

EDIT: To je jako bys rek, ze sukaní je nuda, pač je to furt to samy, dovnitr ven, dovnitr ven... repeat until done.

Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Není třeba inovace za každou cenu. CoD4 nepřinesl nového nic, ale to co tu už bylo tam bylo tam bylo uděláno parádně. Já jsem byl během hraní nadšený a vůbec jsem to před tím, než jsem to začal hrát nečekal.

Ono to o tom HW taky trochu je. Sice je tu plno hlasů, jak je podstatná hratelnost, ale pěkná grafika, která se hejbe plynule tomu dává teprve něco navíc.

Jinak na SP vs. MP je zu jiný thread, sem bych to nerad zatahoval, přece jen jde o něco trochu jiného.
Goldnoob team proud member!
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

Wuuduu píše:Ale nestaval by som Crysis do prelomovej najlepsiej FPS vo vesmire.
Na tej hre nie je vlastne VOBEC NIC NOVEHO. Absolutne nic.
Prostredie = FarCry, destrukcne okolie = Red Faction, atd, atd...

Viacmenej mam vlastne rovnaky nazor ako pises, vratane toho CoD4.
1) kdo rika, ze Crysis je prelomova a nejlepsi hra vo vesmire?
2) v cem je CoD4 originalni?
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Neberes nejake leky.. nezapomel jsi na ne..? pac tohle me fakt dostalo.. trchu na palici proslovy ne..? :)
Wuuduu píše:
Maxtor píše:...imho nejde o zadny hype, ale jednoduse o dobrou hru, jaka tady uz pomerne dlouho v danem zanru nebyla..
Dlho tu taka nebola? ...snad, len som mal chvilu pocit, ze pises o FarCry :lol:
Sentenced píše: Hraju za poslední roky vetšinu "lepších" FPS takze mam imho slušny srovnaní a Crysis rozhodne patrilo k tem nejlepším.
To je asi pravda... moc toho nebolo.
Tak co.. bola alebo nebola..? :)

To, ze potom porovnavas SinglePlayer Crysis s MultiPlayerem hranym zivyma lidma, jen podtrhuje, ze jsi opravdu nemocny clovek.. :roll:
Dalsi diskuse postrada smyslu, protoze tyhle argumenty jsi vytahl nekde z paty, bez jedineho pouziti mozku..
Naposledy upravil(a) Maxtor dne čtv 3. dub 2008, 15:32, celkem upraveno 2 x.
m1na
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od m1na »

Kazdymu se liby neco jinyho, COD 4 je podle mne dost velka nuda, jen mise za snipery je dobra jinak nic moc ... a stalker byl dobrej akorat divne vyvazenej skoro "nesmrtelni nepratele" ... ael celkem dobra atmosfera. GOW je dost nuda, Po te co se mi smazali savy tak uz sem to ani znovu nerozjel.
mungo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mungo »

Thellwin píše:Není třeba inovace za každou cenu. CoD4 nepřinesl nového nic, ale to co tu už bylo tam bylo tam bylo uděláno parádně. Já jsem byl během hraní nadšený a vůbec jsem to před tím, než jsem to začal hrát nečekal.

Ono to o tom HW taky trochu je. Sice je tu plno hlasů, jak je podstatná hratelnost, ale pěkná grafika, která se hejbe plynule tomu dává teprve něco navíc.

Jinak na SP vs. MP je zu jiný thread, sem bych to nerad zatahoval, přece jen jde o něco trochu jiného.
Neviem. COD4 vyzera graficky pekne, ale nekonecny spawn protivnikov dokaze hry skaredo skazit. Proste predstava, ako zase raz klajem zaseknuty na nejakom mieste, pretoze nestiham dostatocne rychlo prebijat zbrane a strielat utocnikov, aby som sa dostal cez otvorene priestranstvo z bodu A do bodu B a aktivoval nejaky prepinac ma desi. A pritom by stacilo definovat pocty vojakov, ktory sa mozu narodit z daneho miesta, pokial ho hrac medzicasom nedeaktivuje.
Osobne ma to v deme odradilo ist do plnej hry.
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

u cod 4ky sem s tim nemel problem, asi sem to prolejzal a strilel je moc rychle :roll:
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Thellwin píše:
No právě. Na tuto hru musíś mít vymazlenou a vymodlenou sestavu, aby ses pokochal pěknou grafikou. Teď to zkusí nějaký Franta v Horní Dolní s jeho Athlonem 64 @ 1.5GHz a 512MB RAM a nV6200 a bude rikat jak to je strasny.

Ano, HW naroky jsou trosku vyssi. Trosku vic vyssi. Ale je to vykompenzovane vyssi kvalitou obrazu atd.

Jinak me osobne Crysis nezaujal, hral jsem ho na 800x600, vsechno low, ale jeste s 1.25GB RAM a starym procakem.. Dosel sem az nekam do toho doku jak se ma odpalit lod (to jsem jeste udelal), pak me to prestalo bavit uplne. Takovy CoD4 jsem dohral za jedno odpoledne, Portal za dve odpoledne a HL2EP2 jsem nejdriv hral asi 3 dny, uhral jsem 1/7 (nebavilo me chodit tema chodbama s tema cervama a Antlionama) a pak po par mesicich dohral uplne behem dvou odpoleden.

Crysis bych rozhodne nepovazoval za ani sracku, neco ma do sebe (benchmarky grafik :roll: ; super grafika), ale zaroven bych ho nepovazoval za nic super.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

OndraSter píše:Takovy CoD4 jsem dohral za jedno odpoledne, Portal za dve odpoledne a HL2EP2 jsem nejdriv hral asi 3 dny, uhral jsem 1/7 (nebavilo me chodit tema chodbama s tema cervama a Antlionama) a pak po par mesicich dohral uplne behem dvou odpoleden.
A tohle beres jako super znameni..? ja bych to bral spise jako prave onen pruser tehle her.. :roll:
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

OndraSter píše:Athlonem 64 @ 1.5GHz a 512MB RAM a nV6200 a bude rikat jak to je strasny.
[rejp]athlon64 1500mhz se nikdy nevyrabel [/rejp] :oops: :roll:
0118 999 881 999 119 7253
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“