Crysis - cukání na 8800GT SLI
Moderátor: Baneshee
- Feedback
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
jj zkusím v noci,až přijdu z práce:/Jinak si to schválně taky zkuste.Je to přesně SAVE 27_RELIC_29M_16S pokud ho máte,tak jděte ven z toho bunkru přes ty skřínky a pak se vradte na to puvodní místo do bunkru jestli vám to až se vrátíte pujde plynule...tak zatim.Dík.
**CPU**C2D E6550@3365mhz**VGA**2xASUS GT8800GT@700-1900-1800**VGAsilent**2xAC Accelero S1**LCD**LG L246WH**MB**GA-N650SLI-DS4L**RAM**ddr2 Zeppeline 2GB**Supply**chieftec 500W**CASE**TT-TsunamiDream**System**XP**
- MireC22
- Začátečník

-
ak myslis tu pasaz tesne pred vchdom/vychodom , kde je na seba zvalenych viacero skriniek, tak mne to sem tam tiez zasekalo, hlavne ked som s nimi dako blbo pohol - kvoli fyzike, ale nebolo to nic extra vazne - ja som ale pouzival ten command z toho youtube videa, tak to skus i ty.Feedback píše:jj zkusím v noci,až přijdu z práce:/Jinak si to schválně taky zkuste.Je to přesně SAVE 27_RELIC_29M_16S pokud ho máte,tak jděte ven z toho bunkru přes ty skřínky a pak se vradte na to puvodní místo do bunkru jestli vám to až se vrátíte pujde plynule...tak zatim.Dík.
IC2Q6600@3+Ghz ,TT BIG Typhoon,Gigabyte GA-P31-DS3L , 2x2GB DDR2-800 Adata ; Palit ATI 4850 (default), Purepower 460W; LCD 20" - Samsung 2032bw; Audigy 4
- Feedback
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Jojo to je ono,ale mě to nedělá jen u těch skříněk,ale vypadá to tak,že tam tohle místo něco vyvolá a tím ovlivní chod jinde.Prostě když loadnu ten SAVE jak se oběvim ve zmrzlim bunkru,tak tam mě to běží plynule pak jdu k místu se skřínema zaškube se to a když se vrátim na začátek toho sejvu,tak se to tam cuká jako prase!
Zkusím ještě patch 1.1 ,ale pak to vzdám!Promrhal sem na tom veškerý volno v týdnu a ještě málo spal a na to já už nemám sílu...blbá zabuguvaná KRYSA!
Díky za reakce.
Zkusím ještě patch 1.1 ,ale pak to vzdám!Promrhal sem na tom veškerý volno v týdnu a ještě málo spal a na to já už nemám sílu...blbá zabuguvaná KRYSA!
Díky za reakce.
**CPU**C2D E6550@3365mhz**VGA**2xASUS GT8800GT@700-1900-1800**VGAsilent**2xAC Accelero S1**LCD**LG L246WH**MB**GA-N650SLI-DS4L**RAM**ddr2 Zeppeline 2GB**Supply**chieftec 500W**CASE**TT-TsunamiDream**System**XP**
- MireC22
- Začátečník

-
hod medzi tie skrinky granat, mozno sa tak rozletia, ze engine prestane dalej vyhodnocovat interakciu skriniek medzi sebou (alebo ich poukladaj jednu vedla druhej , tak aby sa nedotykali)Feedback píše:Jojo to je ono,ale mě to nedělá jen u těch skříněk,ale vypadá to tak,že tam tohle místo něco vyvolá a tím ovlivní chod jinde.Prostě když loadnu ten SAVE jak se oběvim ve zmrzlim bunkru,tak tam mě to běží plynule pak jdu k místu se skřínema zaškube se to a když se vrátim na začátek toho sejvu,tak se to tam cuká jako prase!
Díky za reakce.
IC2Q6600@3+Ghz ,TT BIG Typhoon,Gigabyte GA-P31-DS3L , 2x2GB DDR2-800 Adata ; Palit ATI 4850 (default), Purepower 460W; LCD 20" - Samsung 2032bw; Audigy 4
- Feedback
- Nováček

- Kontaktovat uživatele: