Jakou myš? Přehled kvalitních herních myší a podložek...

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

Rozhodol som sa zainvestovať do kvalitnejšej podložky, pretože Steeplad QcK mi už jednak nestačí rozmerovo, ani kĺzavosť nieje nič moc ...

Myš - Razer Copperhead
Využitie - práca, hry
Požiadavky - dobrá kĺzavosť, čo najväčšia veľkosť, komfort
Cena - <1000Sk

Kandidáti:
Everglide Titan Monster Mat
Razer Mantis Control
Razer eXact Mat
ROCCAT Sense
Steelpad S&S
.
Petres
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petres »

barco píše:Rozhodol som sa zainvestovať do kvalitnejšej podložky, pretože Steeplad QcK mi už jednak nestačí rozmerovo, ani kĺzavosť nieje nič moc ...

Myš - Razer Copperhead
Využitie - CS 1.6 (hrám s veľmi nízkou sensitivitou), práca
Požiadavky - dobrá kĺzavosť, čo najväčšia veľkosť, komfort
Cena - <1000Sk

Kandidáti:
Everglide Titan Monster Mat
Razer Mantis Control
Razer eXact Mat
ROCCAT Sense
Steelpad S&S

Absolutne sa v tejto oblasti neorientujem, mile rád si nechám poradiť, najlepšie doporučenie podložky aj s osobnými skúsenoťami :oops:

Doporučuji Razer control mat
CPU: Intel Q9450 (@3,64MHz) Noctua NH-U12F | MB: Asus Maximus Formula (X38) | GK: MSI Radeon HD4850 512MB (700/2246MHz) + Accelero S1 + Turbomodul| RAM: A-DATA 4GB, PC2-6400, CL(4-4-4-12,910MHz) EE | mouse: logitech G5 | keyboard: Logitech G15 | zvuk: X-FI Extreme Gamer Fatal1ty Pro edition | Zdroj: Cooler Master Real Power M620 | LCD: HP w2207h
S4ne
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S4ne »

razer
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Taky se přikláním k razeru a konkrétně bych sáhl po Razer eXact Mat :wink:
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

eXact mat asi nie, je namňa až moc malá :P

Čítal som viacero recenzíi, a najviac sa mi páči Everglide Titan Monster fnatic ed., vid. citácia:
techpowerup.com píše: I can definitely recommend the Everglide Titan series to any low-sensitivity gamer looking for a huge mat that performs well.
RECENZIA
.
flanker
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od flanker »

Pro uzivatele, co hledaji skladnou mys a mekkou na omak je vhodna tato :wink: :-D

http://www.yankodesign.com/index.php/20 ... -up-mouse/

na 3d graficke editory a hrani FPS asi nebude prilsi vhodna :D
ROG Power PC1:AMD Ryzen 7 5700X, Crosshair VII Hero, ROG Ryuo II 360, 512GB NVMe+500GB Samsung SSD, 2x 16GB GSkill TridentZ Neo RGB 3600 MHz, Dual RTX 2060,CM V750, Lian Li O11 Dynamic XL. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora
S4ne
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S4ne »

ludia mam od dnes razer diamondback 3g no neviem si na nu ani panovi zvyknut:// a chcem sa este spytat ma IE3 tvar ako deathadder?
faugusztin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od faugusztin »

barco píše:eXact mat asi nie, je namňa až moc malá :P
Hm, a ja zas nevyuzivam mozno ani polovicu eXactMat-u :-) (prisla vcera...)
hadza
Nováček
Nováček

Příspěvek od hadza »

Cau ,nevim zda se to tu resilo,ale hledam nejakou normal mys s kablem,ktera je predevsim ticha!Jde mi o neslysne klikani,ale pokud mozno do 1000K.
Nevite nekdo o nejake takove? :)
dik
Toka
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Toka »

Mam uz 6 let mys Genius netscroll+ optical usb ( a ma dve postranni tlacitka) :D potreboval bych zjistit kolik vazi... a podle toho se rozhodnout mezi Logitech G5 v2007 a Razer Deathadder. Samozerjme mne zajimaji i vase nazory na tyto dve myse. Ktera je podle vas lepsi na progamming? Nezajimaji men papirove hodnoty ale prakticke, kdo s nima ma zkusenosti. Dikes. A prosim pomozte mi zjistit vahu ty my stary myse :D dost mi to pomuze.
Koro
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koro »

Na trust pocuvam dost zle veci ale mohol by som ju mat od kamosa za dobru cenu, co myslite?

http://predaj.porovnaniecien.sk/zbozi/m ... p=z:102729
MaPe
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaPe »

Čau, uvažuji o koupi nové myši. Do teď používam Genius Navigator 535 + podložka Steelpad 4D, jenže myš je po roce a půl už totálně vyklikaná. Hraju hry, nejčastěji hraju strategie. Do myši bych chtěl investovat maximálně litr. Rozhoduji se mezi MX518 nebo tím geniusem nebo Razer DiamondBack 3G. Bohužel MX518 ani Razer sem v ruce neměl a asi si ji ani nevyzkouším. Můžete mi někdo poradit? Nejlépe někdo kdo je měl obě v ruce. Díky :)
Naposledy upravil(a) MaPe dne pon 31. bře 2008, 13:23, celkem upraveno 1 x.
Shoty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shoty »

možete mi poradiť nejaku tichú myš na CLICK

-optická samozrejme Very Happy
-žiadny zvuk clicku,poprípadne čo najtichší
-musí byť čiernej farby
-nech je to mouse pre chlapa a nie pre nejakú drobnú holčinu
-stačí dvojtlačítková
-bezdratovú už nechcem
-cena do 800,-Sk

dík
E8400 Box 3.0GHz-OC 4.1GHz 1.34V+ Noctua NH-U12,ASUS Maximus Formula ,Corsair 2x2GB DDR2-1066 Mhz TWIN2X Dominator Dual Channel kit
Gigabyte GTX570 780/1560/3800,Samsung 320Gb 16 Mb cache S-ATA2+ 2xWD 500Gb S-ata2, Corsair 650w ,LCD 22" HP w2207h
Tar-Minastir_svk
Nováček
Nováček

myš

Příspěvek od Tar-Minastir_svk »

Do tej cenovej kategórie jedine microsoft laser mouse 6000.

Má len 1000 DPI, ale aj tak som cítil riadne zlepšenie pri hraní hier. A ak si bol doteraz naučený na low-sens myšky(nie s vysokým DPI) tak toto je jedoznačná voľba.

http://ivanduroska.tym.sk/Novinkymouse.html
Ruka
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ruka »

Dobry den. Poradil by mi nekdo mys s dobrou senzitivitou a hlavne co vydrzi?

mam nekolik tipu:

Logitech MX518 GamingGrade Optical - http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... Z000000669

Logitech G5 Laser Mouse - http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... Z000000E97

Microsoft Habu Gaming Mouse - http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... Z000000BTJ

no a pak neco s tech razeru od tech 1300,- http://www.alfacomp.cz/php/index.php?ei ... %5B%5D=373

Poradte prosim
Muj novy: Q9400 -- Scythe Zipang -- Gigabyte GA-EP45-UD3 (rev.1.0) -- A-DataEE 2*2 GB -- VGA Gigabyte 6850 OC -- Enermax MODU82+ 525W -- Samsung 1TB + WDC 640GB -- Microsoft SideWinder X6 -- Spořeba psaní, brouzdání, 75W.

Potize s netabilitou PC? - clear BIOSu a otestovat
faugusztin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od faugusztin »

Ja ti odporucim to co vlastnim, tj Razer Deathadder. Pozri si http://www.esreality.com/?a=post&id=1300293 .
Ruka
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ruka »

Dekuji. Pekny test.
Muj novy: Q9400 -- Scythe Zipang -- Gigabyte GA-EP45-UD3 (rev.1.0) -- A-DataEE 2*2 GB -- VGA Gigabyte 6850 OC -- Enermax MODU82+ 525W -- Samsung 1TB + WDC 640GB -- Microsoft SideWinder X6 -- Spořeba psaní, brouzdání, 75W.

Potize s netabilitou PC? - clear BIOSu a otestovat
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Re: RAZOR Lechesis

Příspěvek od h4__ »

chaluha71 píše:Tak po cca 1.ročním používání mojí myšky A4Tech X-750BF jsem se rozhodl pro výměnu za něco lepšího( mimochodem ta X-750BF je opravdu perfektní volba za ty peníze!!! ) a včera koupil RAZERa Lachesis(za nekřesťanské peníze :oops: ) + podložku eXmat Xspeed. A to jsem si dal!!!
Zde jsou moje poznatky:
+ perfektní senzor (výborná citlivost,přesnost)
ovládací software( možnosti nastavení)
na eXamatu lítá jako zběsilá :-D
+ luxusní vzhled vypadá holka fakt sqěle!!!

- ergonomie!!!! ( po hodině hraní CoD4 mě z ní bolí svaly na zápěstí ještě teď!!! ) Ona je jen (podle mne) jen pro malé ruce.Já mám střední ruce,žádné lopaty. Lechesis je hrozně nízká v oblasti dlaně. Když si opřu dlaň,tak malíček a částečně i prsteníček "courám" po podložce.To X750BF je krásně vysoká.Držíte ji jako míček,v celé dlani.
- boční tlačítka Jsou opravdu tuhá! Ty dvě na pravé straně nejsou použitelná a s těmi na levé straně(pro palec) mám problém v CoD4. Mám na nich namapováno skrčení se a sp.granáty. Ale díky své tuhosti se mi pořád stávalo,že jsem zmáčknul střelbu( tl.1. a 2. jsou dost citlivá ) a nebo mi myš uskočila do prava.
Jinak kolečko krásně krokuje a stisk je taky ok.

Moje shrnutí: Kdo má malé ruce tak mu bude vyhovovat.Ale já ji jdu teď vrátit a půjdu asi do Razer DeathAdder Nova Blue
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=42495 Vypadá vysoká akorát mám trochu obavy z té optiky. Je tady majitel této myšky který ni dá dobrou radu? Zatím čus.

Mno nevím jak jsi to nakonec udělal, já si ale na Lachesisku hned zvykl. Souhlasím, že je hodně malá - na MX518 jsem nikdy netahal malík po podložce, s Lachesiskou tahám. Nevadí mi to, protože podložka klouže a malík je lehkej, neomezuje mě to. Jediné co mi vadilo, byly již zmiňované boční tlačítka a špatné snímání ve vzduchu.

V CoD4 se mě to netýká, tam mam sensku na 5.6 /4k DPI Acc off/, ale v CSku mám hodně malou sensku a občas myš trochu překlopim (při rychlém pohybu) a to myška nestíhala. Tak jsem updatoval firmware a ačkoli jsem v to nevkládal své naděje, zlepšilo se to extrémně (v1.64).

Boční tlačítka byly ze začátku dost velký zklamání, ale časem jsem si na to zvyknul, začal jsem zapojovat i jiné dlaňové svaly a tlačítka pro pravý palec jsou pro mě už po 3 týdnech přirozeně zmáčknutelná. Na pravé straně je to špatné, jsou nepoužitelné - odbindoval jsem je. Takdy jsem odendal nastavování DPI - zbytečné. Na CoD4 pub tam mám lamomet a airstrike, jinak nepoužívám, stačí mi boční - nade a flash/smoke.

Ale oceňuju absenci pohybu kolečka do leva/prava. Na G5ce, nebo LX8čce se mi stávalo, že jsem omylem zmáčknul nade (scroll doleva), když jsem chtěl knife (scroll zmáčknout). To je na Lachesisce minulost.

Každopádně v kombinaci s Razer Mantis Speed Mat je to luxus. Zvyk jsem si dost a nevyměnil bych - ano, na začátku jsem si to nemyslel, ale je to tak.

// 2Barco: Asi už pozdě radím, ale Contor Mat na CSko je hrozná! Nevím kdo z vás, kdo ji doporučoval, ji měl v ruce, ale je to zlá podložka. Mantis Speed Mat je o ligu lepší (na FPS).
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

mam ted razer Diamondback + eXactmat, nicmene pritelkyni jsem koupil A4Tech X708F-1 a moc se mi libi jeji tvar, drzi se mi mnohem lip, nez Razer, tak premyslim, jestli sobe neporidit A4Tech XL-750F + nejakou obycejnejsi podlozku. Hry hraju rekreacne, spis pracuju, ale zadny DTP a pod.
Myslite, ze ten senzor v A4Tech XL-750F bude srovnatelny pro moje ucely? Pritelkyne krysa je proste takova min presna, to citim, ale co tahle? Diky
.
S4ne
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S4ne »

hodilo by sa "aktualizovat" prvu stranu konkretne o MS IE3 (myslim si ze si to zasluzi) a potom napr. o db 3g a z podloziek neviem, najskor tie nove steelpady alebo roccaty
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“