Nizke napeti 3.3V

Problémy, rady a vše ostatní k PC zdrojům, UPS, napájení a voltážím, wattmetrům i počítání spotřeby.
Odpovědět
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Nizke napeti 3.3V

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

Mam problem asi se zdrojem. V biosu mi pise napeti na 3.3V jen 2.7V a obcas se mi rozhodi komplet grafika. Je to tim nizkym napetim? Mam se zacit ohlizet po jinem zdroji nebo to pujde vyresit?
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
Godzzila
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Godzzila »

to je ale sakra malo

napis svou kompletni sestavu vč zdroje
//ssry pokud to teda neni ta v podpise
Igoreso
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Igoreso »

ze by slabej,nebo odchazejici zdroj :)
AMD Ryzen 7 5800X / 32GB DDR4 3600MHz CL16 / RX 6700 10G / SSD FireCuda 530 2TB - PCI-E 4 / TUF GAMING B550-PLUS /
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

Mam takovy pocit ze tu mam poltergeist, otevrel jsem bednu, nahmatavam hlavni napajeci kabel a on byl uvolnenej, tak jsem ho poradne primackl k mobo a od te chvile nic. Jen by me zajimalo jak se uvolnil :? kdyz je tam pojistka
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
Ruka
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ruka »

to je velmi zvlastni zahada :twisted:
Muj novy: Q9400 -- Scythe Zipang -- Gigabyte GA-EP45-UD3 (rev.1.0) -- A-DataEE 2*2 GB -- VGA Gigabyte 6850 OC -- Enermax MODU82+ 525W -- Samsung 1TB + WDC 640GB -- Microsoft SideWinder X6 -- Spořeba psaní, brouzdání, 75W.

Potize s netabilitou PC? - clear BIOSu a otestovat
Odpovědět

Zpět na „Počítačové a záložní zdroje“